Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miseczkaD

zazdrosna o piersi ??

Polecane posty

Gość miseczkaD
albo tych wymyślonych jak zapomnisz użyć psychotropów

Gość no to siup..
miseczka biust do gory..brzuch wciagniety i zyj!!!! bedziesz zadolona z zycia dasz nauczke tej idiotce!!!potwierdzone i skuteczne

Gość miseczkaD
stara kurwa zazdrości młodości mogłaś popełnić samobója jak miałaś 16 lat do piachu tam jest twoje miejsce stara prukwo

Gość miseczkaD
na pewno nie zamierzam się przejmować niektórymi wypowiedziami na tym forum :)no to siup.. dzięki za słowa otuchy

Gość stare raszplei
nie przejmuj się ja już od urodzenia jestem chora i jak mam napady zachowuje się jak jebnięta sorry

Gość stare raszplei
mloda samotnica zazdrosci towarzystwa chyba nie bez powodu cie ludzie nie lubili ? :) zreszta twoje najlepsze lata tez juz przeminely, stracilas je w taki sposób. witaj wsród martwych :D

Gość miseczkaD
jeszcze martwa nie jestem a najlepsze mnie jeszcze czeka bo ja nie będę zgorzkniałą wredną wyruchaną suką jak co niektórzy (czytaj ty zdziro)

Gość miseczkaD
i ja nikomu nie zazdroszczę towarzystwa i nie jestem samotnicą ciekawe gdzie to wyczytałaś. Może naprawdę idź użyj te psychotropy bo cie jebie

Gość studenciarka
stare raszplei - co za debil z ciebie! na odleglosc czuc ze jestes stara panna, zaden facet o zdrowych zmyslach cie nie chcial, to sie wyzywasz na forum teraz. hahaha co za idiotka

Gość stare raszplei
mój maz to podporzadkowany mi idiota siedzi i oglada telewizje :D ,nikt cie kurwa nie lubi i dreczyli cie w szkole to mi wystarczy :)wcale nie jestes juz taka mloda zazdroszcze 15,16 i 17 latkom UDANEGO zycia szkolnego :D którego ty nigdy nie mialas no i przeciez jestes nikim "teraz nadal będę nikim tylko wiem dlaczego;("

Gość miseczkaD
spierdalaj ty tez jesteś nikim masz męża debila i sama jesteś debilką idź poproś żeby cie zerżnął porządnie może ci ulży suko ale pewnie takiej niewydymce jak ty już nigdy nie ulży krowo głupia

Gość miseczkaD
nie jestem ofiarą zdziro przez takich ludzi jak ty ten świat wygląda właśnie tak zjebanie założę się że byłaś małą cichodajką i za to wszystkie laski cie nienawidziły a dziewictwo straciłaś jak miałaś 12 lat z własnym ojcem

Gość stare raszplei
gdzie spedzalas przerwy? w szkolnym kiblu czy sama pod sciana ? :) pozdrów kolezanki z klasy :D wiem chyba kurwa jakie tematy zakladam :O

Gość no to siup..
temat zeszedl na sex ze staruszkami? ?:-P wyluzujcie

Gość stare raszplei
"żeby go nękać, wyzywać, poderzać na przerwach czy rzucać papierkami na lekcji i tak negatywnie nastawić klasę żeby oni też tak robili i w ostateczności mieli Cię z nic " ojejej biedna skrzywdzona psychicznie dziewczyno :D

Gość no to siup..
raszpla: ja jak szlam przez korytarz to kazdy mi z drogi schodzil..wiec kurwa wez se jebnij barana i spad na swoj stary i smierdzacy temat:-P

Gość stare raszplei
nie pisze do ciebie uposledzony człowieku :O

Gość miseczkaD
to niech się odpierdoli!!!!!!!!!! a przerwy spędzam ze znajomymi ze starszych klas zawszawiona kurwo

Gość no to siup..
no i juz sie wkurwiam od nowa:-P stare,glupie,smierdzace rozkladajace sie babsko:-P wez sie odpitol od mlodej atrakcyjnej laski u duzym jedrnym i pieknym i naturalnym biustem:-D wiem ze zazdroscisz bo masz czego:-D

Gość stare raszplei
czego ? :D ponizania ? wyzywania? braku akceptacji ? a te cycki niech pokaze może wtedy sie wypowiem czy zazdroszcze czy nie :)

Gość miseczkaD
jest psychicznie chora jak połowa społeczeństwa masz problem to zrób sobie lifting ale najpierw mózgu może coś pomoże

Gość miseczkaD
spierdalaj!! nie jestem dziwką jak ty żeby piersi publicznie pokazywać to ty jesteś tu zdzirą pamiętaj o tym kurwo!

Gość no to siup..
gong..runda pierwsza zamknieta!!:-P dajta se po razie i luzik..

Gość stare raszplei
wole byc zdzira niz wyrzutkiem spolecznym :)

Gość stare raszplei
widac zdzirce siadly te 3 lata na psyche :( moze psychiatra ci pomoze? :)

Gość miseczkaD
no tak jak tobie nie pomógł to sądzisz że inni są psychiczni a ty normalna zdziwie cie to ty masz nierówni pod sufitem. może w mojej klasie byłam nie lubiana ale za to w inych mnie lubią i mam znajomych w przeciwieństwie do ciebie suko wredna

Gość miseczkaD
no to siup bardzo chętnie bym jej obiła ten paskudny ryj ale niestety nie mogę

Gość no to siup..
miseczka moja krew!!!!:-D ciekawe stad jest ta staroc?