Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufffinka

Mój mąz mimo 28 lat zachowuje sie jak stary dziadek!

Polecane posty

Gość mufffinka

normalnie nie mam siły :-( maz to chyba zasiedział sie w domu i juz,po pracy nie chce się dosłownie NIGDZIE ruszyc,na spacer nie bo nie będzie tak łaził bez celu,do znajomych mówi 'a po co" dzis zadzwoniłam,mąz jest jeszcze w pracy,mówię ze moze po południu przejedziemy sie nad wodę,tam jest niedaleko nas taki fajny zalwe,mówie dzieci sie pobawia my razem pobedziemy,na godzinke dwie i wracamy,on z fochem ze obaczymy.Normalnie kiedys nie był taki,wychodzilismy do ludzi,bawilismy sie a teraz wiecznie mu sie nie chce,miałyscie kiedys tak?jak to rozwiązac???

Gość gfregre
jak siedzisz w domu a on zapierdala calymi dniami na cebie i wasze dzieci to mu sie nie dziwie ze chce odpoczac

Gość mufffinka
juz jakas franca,gdzie napisałam ze nie pracuje ja tez pracuje idiotko

Gość gfregre
to pracuj a nie zakladaj glupich tematow i chlopa w pracy nie nękaj

Gość mufffinka
a ty sie nie udzielaj jak nier masz nic ciekawego do powiedzenia a ja dzis akurat mam wolne he he

Gość gfregre
od tego mam forum by się udzielać a twojemu męzowi się nie dziwie, jakbym miał taką niezrównoważoną babe to też byłoby mi wstyd się z nią gdziekolwiek pokazać

Gość luniakkkk
a moj ma 40 lat i bez przerwy wychodzi z domu z kolegami na chlańsko, także lepiej niech on siedzi w domu, to jest bardziej bezpieczniejsze

Gość mufffinka
jakbys przeczytała ze zrozumieniem co napisałam to bys wiedziała ze on taki nie był,ludzie się zmieniaja nie rozumiesz???

Gość mufffinka
gfregre-ale ty jestes smieszna,żal :-O pewnie cie denerwuje ze ty nie masz takich problemów bo nawet męza nie masz ha ha ha

Gość sonia i już
gfregre--- to prawda jest stuknięta na amen , wszędzie dodaje jakieś głupie dopiski , do każdego postu , śledzę ją . Widocznie w życiu za mało przeżyła, żal mi jej niech się leczy na nogi bo na głowę za późno!!!!!!

to jedź sama ! lepiej by jechał i siedział nadęty ? wzchod sama y dziecmi ?

Gość O matko, ja mam 28, czuje sie
na 15, wyglądam na 18, a w dzieci nie mam zamiaru się ładować do 35-tki. Tacy młodzi jesteście i macie już po życiu. Bezmyślność i szkoda młodzieńczych lat, bo ten czas już wam nie wróci, a dzieci można mieć spokojnie do 40. Po kichę wam się tak spieszyło ludziska?

Skad ja to znam... Mam podobnie. Na mojego podzialalo, jak mu przypomnialam, co robil za kawalera jeszcze-po pracy gral w playa, w weekendy z kumplami na pizze lub impreze i jakos wtedy zmeczony nie byl... dotarlo do niego i nie mam teraz juz takiego problemu z wyciagnieciem go na spacer, czasem sam dziecko zabiera i idzie na podworko/plac zabaw. Moj maz nie ma stresujacej, fizycznej pracy. Jak przychodzi do domu, je obiad, godzinna drzemke sobie robi a potem ma czas dla mnie i dziecka.

Gość Nigdy tego nie przerabiałam,
Bo prawda jest taka, że życie w małżeństwie jest nudne i człowiekowi się nie chce ciągle spędzać czasu z jedną i tą samą osobą + dziećmi. Ciekawiej było ze znajomymi, kiedy był wolny i nieograniczony. Również uważam, że nie ma co się zbyt wcześniej pakować w rodzinę.

Gość Nigdy tego nie przerabiałam,
Takie spacery z żoną i dziećmi są dla większości zdrowych dwudziestokilkulatków naprawdę nudne. Nie da się tego porównać do szaleństw z rówieśnikami.

No moze i jest nudne, ale tez zalezy dla kogo :P moj maz ma wlasnie 28 lat :P Moj maz bardzo chcial miec dziecko-nie to, ze ja tylko chcialam a on spelnil moja zachcianke. W malzenstwie jest inaczej, niz za kawalerskich czasow, ale uwazam, ze zycie sie wtedy nie konczy, nadal mozna miec pasje, spotykac sie ze znajomymi, chociaz najwazniejszym priorytetem staje sie i tak rodzina.

Gość Kryśkaaaa
Jakbym czytała o swoim mężu.... To chyba lenistwo, bo ja pracuję ciężej od niego (jestem w kadrze zarządzającej), odbieram małą ze żłobak, zakupy, obiad, sprzątanie, plac zabaw, zabawa z małą, kąpiel, usypianie jej, rozwieszenie prania i jeszcze na końcu sex jak mi się chce, a rano śniadanie dla wszystkich, ubieranie małej do żłobka, prysznic, staranny makijaż i strój (stanowisko mnie do tego zmusza) i cały dzień na pełnych obrotach. A on - zawożenie małej do żłobka, ubrać się i pójść do pracy. Nie chce mu się pójść na plac zabaw, pobawić z małą, jednym słowem nic mu się nie chce, cholera!!!!

Mój ma 33 lata i wszystko mu się chce pomimo że ciągle mu czasu brakuje to stara się i pomóc mi w domu i razem jedziemy na zakupy i przy okazji mały spacer z naszą malutką , pichcimy razem obiadek a potem mąż jedzie do pracy. Razem wychowujemy naszą 3 miesięczną córkę, mąż pracuje na pełny etat i chodzi na popołudnie a ja pracuję na pół etatu i pracuję od samiutkiego rana i wracam po 4 godzinkach szybko do domu. Uważam że należy wpaść w pewien rytm bo jak się czowiek rozleniwi to wszystko się wali i obowiązki spadają na drugą osobę.

Gość facet w wieku 28 lat
potrzebuje się bawić, poznawać ludzi a nie zajmować się bachorami i rozepchaną porodami żoną po pracy :o