Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kely

Pojemniki na mleko Tommee Tippee

Polecane posty

kto ma i może się podzielić opinią

Gość te które można umieścić
w butelce?

bardzo przydatna rzecz:) polecam:)

moja znajoma ma i mowi ze jest zadowolona,ja chyba tez sobie zamowie( jezeli myslimy o tym samym,zaraz znajde link)

Ile ml mleka się mieści w jednym pojemniku? Nigdzie nie pisze a chciałabym wiedzieć

max na 7 miarek czyli na 210ml mleka moim zdaniem idealnie moje dziecko nie wypijało nigdy więcej na raz ewentualnie nasypiesz sobie jeszcze do drugiej;)

Fajnie, to nie będę musiała za sobą brać pudełko z mlekiem i martwic się o przygotowanie pokarmu :) Dzięki wam dziewczyny za odpowiedź:)

Gość awertyyy
też to mam :) polecam, super rozwiązanie.

Gość ale czekaj bo nie rozumiem
co w tym super? i tam musisz otworzyć butelkę, wyjąć to dziadostwo jeśli dobrze zrozumiałam i wsypać do mleka a potem ten pusty pojemniczek i tak zajmuje miejsce. Ja mam taki dozownik z Aventu http://allegro.pl/pojemnik-do-mleka-w-proszku-avent-i1603905868.html i jestem bardzo zadowola. Dużo miejsca nie zajmuje a sypie się z niego wygodnie i 3 porcje się mieszczą. Nic się nie rozsypuje, nie musze grzebać w butelce zeby pojemniczek wyjąć.

W tym pojemniczku jest wcześniej przygotowany pokarm które wkłada się z pojemniczkiem do butelki i zdejmuje pokrywkę i zakłada smoczek od butelki i podaje dziecku uważam ze na wypady gdzie nie ma dostępu do wody gotowanej jest w sam raz na podróż.

Gość kely co ty gadasz?
zobacz ze dokladnie to samo mozna zrobić z pojemnikiem aventu, tylko ze tam masz jeden pojemnik w ktorym się trzy porcje mieszczą, a dodatkowo nie musisz wyjmować go z butelki co raczej nie jest higieniczne zbey pojemnik stykał się z wodą w butelce dziecka :-o

mozna i gotowe w pojemniku miec bez wody w butelce

nie trzeba tych pojemnikow tommee tippee trzymac bezposrednio w butelce z woda-mozna trzymac je oddzielnie(tak wlasnie trzymala moja znajoma,moze dlatego ze butelke miala aveent),ten dozownik z aventu tez fajny.

Gość vendettaaa
to z TT zdecydowanie fajniejsze.