Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proxi7777

Moim nałogiem jest jedzenie....!!!!

Polecane posty

Gość proxi7777

nie potrafię sobie pomoc.

Gość expertka doradzi
podaj swoj przykladowy jadlospis

Gość proxi7777
7.00 - Galareta na świńskich nogach 12.00 - pęto kiełbasy z chlebem 16.00 - Obiad - co tam mama ugotuje 19.00 - deser (jakieś ciasto) 20.00 - kanapki z szynką Dodam, że piję tylko dietetyczną colę light i dużo wody.

Gość Eleina
jem nawet więcej :P ale bez galarety, fuuu.....

Gość proxi7777
ale podszyw.... Moim nałogiem sa słodzycze...zajadam stres ...potrafię zjeść cała czekolade i jeszcze coś...aż mnie zemdli.to jest chore.

Gość Eleina
ja jem też dużo słodyczy, teraz: pudło ciastek:p

Gość proxi7777
a tak na marginesie ,jak sie komuś chce podszywać i takie głupoty pisać. Nie lubie galarety ani kiełbasy...:)

Gość proxi7777
tak ale ja waze 120 kg :( przytyłam po dziecku 25 kg dodam ze od zawsze byłam gruba.

Gość proxi7777
Lubię słodycze, brokuły i rozsmarowywanie partnerowi stolca na klacie :O

Gość proxi7777
Noxelia...jak sobie poradziłas?

Gość proxi7777
najgorsze jest to ze ... słodycze wcale mi nie pomagaja, mam pozniej wyrzuty po co jadłam. Nienawidze siebie i swojego ciała,wstydze sie wyjsc do ludzi.ciagle w głowie mam obraz jak wygladam... moge nie jesc dzien,dwa a pozniej napad głodu na słodycze.Jak narkoman po kryjomu zajadam smutki w pospiechu zeby nikt nie widział, tzn mąż.

Gość pan psycholog
nie jedz drogie dziecko tyle

Gość oczywiście że głodówką
się zacząć da, przede wszystkim skurczy się żołądek i już nie będzie tyle potrzebować, a jak się bedzie opychać nawet warzywami to ciągle będzie jeść a nie o to przecież chodzi, rozepcha sobie żołądek będzie kontynuować opychanie, w ten sposób sobie z tym nie poradzi

Gość noXelia nie kłóć się
one wiedzą lepiej. Wszak od lat z powodzeniem stosują głodówkę... i od lat są otyłe. Ale to nie zmienia faktu, że zakrzyczą cię, pokąsają. Strach pomyśleć, co byłoby w relacjach na żywo. Pewnie by zeżarły obiecując sobie solennie 14 dni głodówki "od jutra" :D 🖐️

Gość nikt się nie kłoci
a jeśli ty chcesz to sobie kompana poszukaj gdzie indziej, skąd wiesz kto jest otyły, na pewno nie ten co stosuje głodówki; co innego planować głodówke a co innego stosować, bo tak naprawde wielu by chciało ale wytrzymać to jest nie lada wyzwanie, poza tym autorka tematu nic nie pisała o otyłości tylko o nałogu jedzenia i nikt nie mówi że warzywa są złe, ale opychanie się nimi też nie ma sensu zwłaszcza w tym przypadku

"proxi7777 tak ale ja waze 120 kg przytyłam po dziecku 25 kg dodam ze od zawsze byłam gruba. moge nie jesc dzien,dwa a pozniej napad głodu na słodycze" No szczuplutka jak marzenie :D To pewnie przez te dwudniowe głodówki :D 🖐️

Tłumaczenie tego jest na tym forum jak walenie głową w mur. Szkoda czasu :D Jakbyś się chciała udzielać społecznie - równe głuche są dukanki. Szkoda na nie czasu. Mam nawet teorię, że u jednych i drugich brak węglowodanów odciął mózg i rozmawiamy z bezmyślnymi zombi ;) Absolutnie głuche na argumenty :D 🖐️