Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotaana

kłopotliwy problem...

Polecane posty

Gość zakłopotaana

...jak by to powiedziec...ostatnio do mojej pracy przyszedł nowy pracownik...po pewnym czasie dowiedzialam sie od innych ze mu sie podobam...ja nie zwracalam uwagi gdyz jest młodszy. Od tego czasu czasem katem oka widze jak nie spuszcza ze mnie wzroku i powoli szuka ze mna kontaktu w sumie fajny chłopak(mimo ze wyglada dosc dziecinnie ,ja wolna ale...własnie...on ma lat 19 ja 31:-O ...co byscie zrobily na moim miejscu..??

Gość zakłopotaana
o jakas Anka tez ma taki problem??:D

może zbieg okoliczności... ale... Weź się za starszych po co Ci dzieciak na wychowaniu?

Gość peeszekpeszek
juz pisałam zrób kupe :P

Gość łęeeeeeeeee
stara panna a bierze się za młody narybek, wstyd!

Gość zakłopotaana
powiem zeby poczekał 10 lat wtedy wiadomo bedzie inna gadka:D

Gość zakłopotaana
mi ma byc wstyd? hah ja moge byc dumna ze podobam sie młodszym;)

Gość łęeeeeeeeee
hahahaha no jak paw dumna :D Bo żaden mądry starszy jakoś nie leci :P Powo i trzymaj tak dalej heheheh

Gość peeszekpeszek
tak ma ci byc wstyd ze zamiast zajmowac sie rodziną to sie zastanawiasz co robić bo jakiś gówniaż na ciebie popatrzył ojejku żeś sie podnieciłą jak wsiowa baba na sianie :P

Gość zakłopotaana
peszekpeszek idz zrob kupe;) mowilam ze jestem wolna:D miec mlodocianego kochanka w sumie czemu nie?:P nie chce zakladac rodziny jestem singielka z wyboru nie interesuja mnie zwiazki ale...romansik...:P

Gość Ja bym dała mu szansę
ale to zależy czy nadajecie na tych samych falach,macie podobne poglądy na wiele spraw w życiu.Ja też mam męża dużo młodszego od siebie ale zanim stalismy się parą a później małżeństwem to znalismy sie trzy lata.Wiedzielismy o sobie wszystko,mielismy współnych znajomych itp.Jesteśmy już 15 l.małżeństwem i to bardzo udanym.

Gość łęeeeeeeeee
Weź sie za robote bo do szefa cie podp..rdole :D

Gość zakłopotaana
Ja bym dala mu szanse- jakby to powiedziec:D na razie jestesmy na etapie mowienia sobie czesc:D jak sie dowoiedzialam ze podobam mu sie jakos tak uciekalam i tylko z "ukrycia" podpatrywalam go,speszylam sie strasznie:D

Gość zakłopotaana
ja bym dala mu szanse jaka roznica jest miedzy toba a mezem? po ile mieliscie lat jak sie poznaliscie?

Gość łęeeeeeeeee
ale po co Ci to rozczarowanie za 3 miesiące? Moim skromnym zdaniem napaliłaś się i chyba musisz sobie ulżyć :P nie koniecznie na nim hehehe :)

Gość zakłopotaana
łęeeeeeeeee- ja nie szukam chłopa na meza wiec rozcarowania nie bedzie nie jestem napalona a ostrozna i chcialam poznac zdanie innych nie wiaze sie ,jak pisalam wyzej jestem na etapie "czesc":D

Gość łęeeeeeeeee
to po co ci w ogóle chłop? nowoczesna się znalazła. Może kolega z szafy nie wystarcza?

Gość zakłopotaana
łęeeeeeeeee...łooo jezu uczepilas sie jak rzep psiego ogona,jak na razie to robisz off topa juz sie wypowiedzialas na ten temat wiec dziekuje wiem jakie jest twoje zdanie.Moze ktos jeszcze?

Gość Ja bym dała mu szansę
Ja miałam 27 on 21.

Gość zakłopotaana
ja bym dala mu szanse-dziekuje za odpowiedz;)

Gość łęeeeeeeeee
ją nic nie interesuje, tylko chwilowe żądze.... Wszelkie uczucia idą w odstawkę. A może to synek dyrektora :P

Gość zakłopotaana
Maria Elena ja juz sie tak czuje :D w pracy wogole nie zwracam na niego uwagi traktuje "jak powietrze" tylko czesc i ide dalej ale niestety on ma gorzej bo przyznał sie kolegom a oni nie sa dyskretni wiec od nich sie dowiedzialam i kiedy sie pojawiam oni nasmiewaja sie z niego i spiewaja np na glos piosenki milosne a ja....ja sie tylko usmiecham i ide dalej;)

Gość zakłopotaana
o czyich ty uczuciach mowisz? wiem ze JA mu sie podobam i to bardzo a dla mnie on jest po prostu...hm..fajny ale ta bariera wiekowa mnie lekko przeraza dlatego jestem zdystansowana do tego wszystkiego.