Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzia239

DIETA DUKANA KTO DOŁĄCZY DO MNIE ??? zaczynamy od 1 fazy:):)

Polecane posty

Gość mały duży głód
hahah:D wiecie co, nie wytrzymałam dziś i się zważyłam i nie mogłam uwierzyć. jeszcze przedwczoraj ważyłam 70,2 , a dziś rano 67,2. Zastanawiam się co jest nie tak. Rozumiem , że to pewnie sama woda , ale chyba nie aż 3 kilo? nie ćwiczyłam nawet wczoraj bo kiedy miałam to zrobić to usnęłam. ;p Mimo wszystko czuję się zmotywowana;) Może będę ważyła się co dwa dni chociaż, bo jak zobaczę gram do góry to od razu rzucam się na niezdrowe jedzenie;] Dziś wieczorem postaram się pobiegać i poćwiczyć. Trzymajcie się !

Gość mały duży głód
babajka widzę, że nawet na forum widać, że bywam nierozgarnięta, jednakże zrozumiałam za pierwszym razem:D

Gość mały duży głód
czuje, że nadchodzi pierwszy kryzys więc pomyślałam, że coś napiszę;p zjadłam dzisiaj sporo jak na tę godzinę, bo 4 duże plasterki szynki , 3 jajka , maślankę.To jakieś 600/700 kcl;/ Chyba już dziś nic nie zjem , bo kiedy nie widzę spektakularnych efektów to się pogrążam;p Piszcie jak Wam idzie:)

Gość mały duży głód
kurcze zjadłam jeszcze serek wiejski , rybe w jajku , troche jogurtu naturalnego i popijam cole zero . przynajmniej sie najadłam , ale musze się naprawdę ogarnąć. wkręcam sobie złe rzeczy, ze nie dam rady itd, a przeciez to jeszcze nie koniec świata. poćwiczę dzisiaj dłużej, a jutro na pewno się nie zważę:)

a ja wlasnie z treningu przyszlam :) chodze teraz na zube:):) wiec mam nadzieje ze dietka i zumba pomoze mi w walce z moim tyluszczykiem wazylam sie i z 70 kg jest teraz 68,70 wiec jestem bardzo zadowolonajupiiiiiiiiiii

Gość mały duży głód
dzidzia dobrze, że zostałaś;) uwielbiam taniec, ale nie mam poczucia rytmu;p dlatego póki co zaczęłam dzisiaj w końcu bieganie, a jak wyrobie kondycję, to pomyślę dalej:) zważyłam się dziś rano jednak i jest 67:) też jestem happy. jeszcze tylko 7 kilo...dzidzia ile chcesz być na tej uderzeniówce? Bo ja myślę o tych 10 dniach

Gość mały duży głód
fajnie też , że ważymy mniej wiecej tak samo:) powiedz mi jeśli możesz ile masz wzrostu?

hej:)mały duży głód ja bede 7 dni na uderzeniowej :) a wzrostu mam 170 jak na razie trzymam sie na dietce jesli efekty beda na pewno nie wroce do wczesniejszego trybu jedzenia chce byc super mama a nie swinka pigi heheheh

Gość Astor123
Hej, ja dzisiaj zaczynam naprzemieną. na uderzeniówce 5dni- schudłam 3,5 Kg czyli książkowo z dwiema wpadkami, kaszanka na grilu i pół kromki suchego chleba.. Pamiętajcie jak będziecie ćwiczyć to waga wam wzrośnie.. Najlepiej ćwiczyć jak już się spali trochę tłuszczu a potem się wykształcać.. Ja ważę 67,7 kg po wczorajszej wpadce :) dzisiaj juz warzywka..

a ja do konca tyg po tem naprzemiennie 5 dni protein i 2 dni warzyw. Pozdrawiam wszystkie dukanowiczki:)