Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzia239

DIETA DUKANA KTO DOŁĄCZY DO MNIE ??? zaczynamy od 1 fazy:):)

Polecane posty

Gość dzidzia239

witam kto przyłączy sie do mnie od poniedzialku do dietki:) chce schudnac ok 20 kg. z wagi 70 kg na 50kg. to moj cel na lato:):)

Gość malina27
jaaaaaaaa ale od iedzieli

to ja tez jade od jutra;) ja po cizay przytylam prawie 20 kg wiec czas juz schudnac:) slyszalam od kolezanek ze ta dieta dziala i nie chodzi se glodnym:) to od jutra zaczynam tez,,, bede codzien pisac co jadlam a co tydzien waga:)

Witajcie! Własnie zarejestrowałam się specjalnie,żeby do Was dołaczyc... dzis czytam tego dukana na roznych stronkach,na forum itp... juz wczesniej slyszalam,ale...jakos tak nie mogłam sie zabrac... Ale juz czas zaczac... Jestem tu aby zaczac i walczyc wraz z Wami!\ Ja to musze dopiero schudnac...dziewczyny! Po ciazy ponad 2okg..i czas sie ich pozbyc!!!!!!!!! Waze ok.100..jutro dokladne wazenie i zaczynam od pn... Jutro zakupki... jestem z Wami dziewczyny! Dzidzia! dzis chyba czytałas mi w myslach,..tez chcialam zalozyc nowy post...a tu prosze...kolezanka wyprzedzila i sie ciesze! Jutro troszke o nas dokladniej sie rozpiszemy:) POzdrówka dla Was i fajnie,że nie bedziemy same!

a ja niestety wczeniej wazyla ok 48-49 kg a teraz 70 ehhh... strasznie duzo tez musze schudnac i wsadzic na siebie znowu ciuszki w rozmiarze 26 a nie 40-42 :( założyłam ten post poniewaz zawsze peiej z kims niz samemu przejsc najgorsze chwile w diecie i zwatpienia. wiem ze sie nam uda. od jutro zaczynamy:):) jadlospis bede pisac na wieczor co jadlam:):) a co tydzien bede sie wazyc i zobaczymy jak wyjdzie:):) jestem dobrej mysli poniewaz czytalam bardzo duzo o tej diecie i widzialam tez efekty kolezanki i znajomych z pracy:)

Czesc. Obudzilam się pełna wiary, że tym razem się uda:) Wczoraj skierowałam swoje jedzenie w stronę Dukana: niem jadłąm węgli. Niestety stało się to nawet dla mnie dość niespodziewanie więc nie miałam zrobionych pod tym kątem zakupów. Dziś trochę się popilnuję, a od jutra już 100% diety. Mam około 10 do zrzucenia:o Jesteście?

No witajcie dziewczyny!!!!! ja tez zaraz wybieram sie na zakupki.. ale szczerze Wam powiem,ze sie troszke boje tej diety... chodzi o jadlospis...wczoraj pol dnia spedzilam na szukanie przepisow fazy uderzeniowej..no i przepis na chlebek:)bo nie wiem czy na sniadanko zjem same 2 jajka +twarozek bez chlebka...zemdli mnie.. 2 miesiace temy sprobowalam ta dietke...po 2 dniu wymiotowalam(po kurczaku w sosie musztardowym)juz zoladek nie wytrzymal.. Ale teraz bardziej sie obcykałam w tej diecie no i próbujemy! Co planujecie jutro na sniadanko i objadek? A wlasnie nie wiem dziewczyny...mozna tylko 3 posilki dziennie? Boże ...jak pomysle o wczorasjszym dniu...co zzarłam...to na wymioty mnie bierze..tydzien poscilam...a w czoraj..kebab..duze lody i galaretka na walke z pudzianem:) Ach masakra..no i to najgorsze...przychodza te chwile z ktorymi trzeba walczyc/...

a ja od jutra jestem nie dostalam dzis wszystkich produktow:) na sniadanko zjem 2 jajeczka i 100g szynki plus kawe z mlekiem i slodzikiem

Gość Astor123
hej, ja na Dukanie 2 dzień :) a chlebek to chyba dopiero od II fazy niestety :)

Gość Astor123
Bąbelek założył ostobny temat i tam wpisałam sie pierwsza.. :)

Witajcie! Witaj Astor! tak jest...zalozylam nowy poscik,bo czuje,ze ten wygasnie... Oby nie...bede tu zagladala...Astor-dolacz! Zapraszamy! Jutro i ja zaczynam! Na sniadanko planuje omlecik..objad-rybka z piekarnika...a na kolacje..moze salatke z tunczyka... Oj boziu...na sama mysl to..:) zobaczymy-jestem dobrej mysli! A jak tam u Was dziewczyny? milego wieczorku!

Gość kasianadiecie
no witam, dołączę do was jak można...dopisalam sie tez do tematu "Wszystkie dietki poszły w las! NA DUKANA PRZYSZEDŁ CZAS!!!" i zobaczymy który przetrwa i ktore dziewczyny beda najtrwalsze:) Jutro ide za zabieg wyszczuplający - falami ultradzwiekowymi (podobno od 2 do 4cm sie traci po jednym zabiegu) no i rownoczesnie zaczynam dunkana... Mam wesele swoje 1 pazdziernika i musze sie wiac za siebie. Waze prawie 60kg a chcialabym zejsc do 50...przy niewielkim wzroscie bo 152...mam 4 miesiace takze mysle ze dam rade mam kilka fajnych przepisów w tym na dobrzego murzynka i nutelle (bez slodkiego nie jestem w stanie funkcjonowac) potrzebuje wsparcia bo generalnie mam slaby zapal...ale konkretne w wsparcie mam w postaci tego zabiegu ultra - przy nim watroba podobno jest obciazona mocno tluszczem ktory schodzi szybka przez nia po zabiegu no i nie mozna jej bardziej tlustym i ciezkostrawnym dodatkowo meczyc... za was rowniez 3mam kciuki

Gość SmutnaBoGruba
Czesc dziewczyny :) Ja tez chetnie sie do Was dolacze, bo nie moge sie na siebie patrzec :( Strasznie sie zaniedbalam i przy wzroscie 165cm dobrnelam do wagi 80kg :( No coz... Utuczylam sie i teraz musze cos z tym zrobic... A w grupie zawsze razniej, wiec od jutra start...

Gość malina27
ja dzisiaj zgrzeszylam piwem z sokiem i kilkomqa plackami ziemniaczanymi wiec tez chyba od jutra...na sniadanie maly jogurt naturalny i kawa z mlekiem 0,5%

Gość malina27
a tak w ogole to mam 1,70m i waze jakies 85 kg jutro sprawdze dokladnie

a ja po sniadanku:) zjadlam placka z otrebow 4 plasterki wedliny i serek wiejski tylko umylam go ze smietany:) a do picia mialam kawe z slodzikeim i z mlekiem 0%:) pomykam zaraz do pracy wiec napisze na wieczor fajnie ze juz jest nas troszke wiecej:):) :):) trzymam za was kciuki dziewczynki:) milego dnia

Gość ollusssiaaaa
serka wiejskiego nie trzeba "myć" mozna zjesc cały normalnie, jesli jest do 3% tłuszczu.

Gość Astor123
Ja dzisiaj 3 dzień- bardzo dobrze się czuje :) na wadze 3 kg mniej.. napisze jutro co dokładnie jadłam bo notuje w kalendarzu tylko nie mam go przy sobie.. dzisiaj na śniadanie placki otrębowe z cynamonem i jogurtem owocowym Jovi 0%, teraz wcinam serek homogenizowany a na obiad pierś z kurczaka.. :)

Witajcie kochane dukaneczki..! Dzis zaczynamy i nie gadamy! Tak tak w grupie razniej! I niech tylko ktoras stad ucieknie!!!!!!!!!!!!!:) Zaczynamy...waga dzis pyk rowna 100...wzrost 177cm... Oj masakra masakra.. ale to nic za 2 miesiace musze zobaczyc 8 z przodu-BEZ DYSKUSJI!!!! kASIANAdiecie...kochana ,dawaj szybko przepis na murzynka i serniczek...mniam mniam..juz nie moge sie doczekac ...hmmm... A dzieki,ze i na moim zawitalas..ja jestem tu i tam.. Ale przede wszystkim z Wami!!!!!!!!!!! Dzis zaczelam od kawusi bez mleka i slodzika.. Jajecznica z 3 jajek i krewek(+szczypior) Mniam mniam!!!i jeszcze lyzka otrab owsianych... Na objadek ...rybka z sosem(jakims-jeszcze nie wiem) Bede przed 21..buziaki i trzymajcie sie dzielnie dukaneczki!!!!!!!!!!!!

Gość mały duży głód
Witam Was wszystkie. także zaczęłam dzisiaj z wagą 70 kg przy 172 cm. Mam nadzieję, że mogę się dołączyć. :) naczytałam się dzisiaj o tym jak niektórzy chudną pijąc 8 litrów wody dziennie więc postanowiłam, że będę piła przynajmniej 3;) jestem też po śniadaniu - 2 jajka i serek wiejski + kawa z mlekiem. Kiedy wrócę z uczelni upiekę sobie jeszcze rybę i na tym dzisiaj chyba zakończę. powiedzcie mi , czy mogę ją obtoczyć w jajku? muszę chyba sobie znaleźć jakies fajne przepisy co by się szybko nie zniechęcić:) zaczynam też dzisiaj bieganie wieczorami i 6 weidera + 10 pompek. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę wytrwałości:) Postanowiłam, że będę się ważyła w poniedziałki, żeby nie dołować się chwilowymi niepowodzeniami:)

Rybę w jajku-jak najbardziej:)a jeśli chcesz jeszcze lepszego efektu-to w samym białku:)

Gość mały duży głód
myślę, ze nie będę wywalać tego żółtka, niech mi służy;p BAbajka Ty to niezła jesteś agentka, gratuluję determinacji:):)

Ja też nigdy nie "wyrzucam" żółtek:);że jestem agentka-to pewne:D:D:Dale czemu tak twierdzisz???;)

Gość Astor123
dziewczyny a robiliście test dukana ?? Niestey właśnie doczytałam, że nie mogę owocowych jogurtów 0% :/ no nic dzisiaj już nie zjem.. jest 2 i pół dnia bez warzywek :)

Gość mały duży głód
babajka jesteś agentką, bo tyle schudłaś;D i rzeczywiście powinnam pisać wyrzucać, a nie wywalać:D

:) wczoraj bylam na grilu wiec na kolacje zjadlam grilowana piers z kurczaka i lososia z ziolami i cytryna w foli upieczonego:):) a dzis rano makrele pol serek wiejski i kawke :):) ja nie waze sie w piatek dopiero to zrobie:) trzymam kciuki za was

Gość Ubezpieczenie jest Ci potrzebn
przede wszystkim zróbcie test dukana!! dzidzia proponuję ci sie ważyć codziennie, będziesz widziała jak waga leci, co będzie większą motywacja;)

Ja zrobiłam test dukana i faktem jest,że polecam też innym aby to zrobiły:) Co do pisania:wywalam/wyrzucam...to na naszym topiku,piszemy np:żarcie,nawpierdalałam się,w chacie mam chlew....:D:D:Di fajnie jest:classic_cool:ale trolle strasznie nas za to "opierdalają":P

...chodziło mi o to,że nie mam nic do Twojego "wywalania";)