Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 drzony mielony z kap贸stom

biala kepka wlosow na glowie dziecka

Polecane posty

co to jest i czemu tak sie dzieje? moj syn ma 2 latka i od urodzenia z tylu glowy ma biala kepke wlosow. na szczescie nie odroznai sie bardzo od reszty wlosow , ma ciemny blond. ale jak sie urodzil to mial czarne wloski i bylo bardzo widac.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nikt sie z tym nie spotkal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmhmhmhm
Ja mam od urodzenia na srodku g艂owy taki kosmyk bia艂ych w艂osow ; ) po prostu brak pigmentu :D

Udost臋pnij ten post

zapytaj lekarza mi to si臋 kojarzy z bielactwem, ale w szkole mialam koleg臋 kt贸ry te偶 tak mia艂 i zrobil z tego sw贸j atut :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmhmhmhm
P.S ja te偶 mia艂am czarne w艂osy i by艂o mocno widac pono膰 :D A teraz mam br膮zowe i tez widac, jak mam pocieniowane, lub mam przedzia艂ek (jak nowilam 2 warkoczy czy kitki dawniej) to tak idealnie na 艣rodku mam ).

Udost臋pnij ten post

brak pigmentu? a na ciele nie masz jasniejszych lub ciemniejszych plamek? bo moj maly ma na pleckach taka lekko ciemniejsza od skory plamke.nawet spora jest , wielkosci mandarynki. ale nie jest bardzo widoczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmhmhmhm
Mam na udzie tak膮 wi臋ksz膮 plamke : ) Ale lekarz nie stwierdzi艂 bielactwa ani innej choroby : ) Brak pigmentu : P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trampolinowe dziecko
te plamke to pani doktor widziala ale nic nie powiedziala na nia. taka uroda. dzieki, uspokoilyscie mnie troche. myslalam ze mu te wloski sciemnieja ale jak nie to tez fajnie. bedzie oryginalny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmhmhmhm
Taaa : D Dzieciaki b臋da mia艂y ubaw z bia艂ych w艂os贸w :D wiem po sobie :D Jak lekarz nic nie powiedzia艂 to dobrze: ) Mnie tylko powiedzia艂 ze mam si臋 zglosi膰 w przypadku gdyby si臋 rozrasta艂o :D

Udost臋pnij ten post