Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzony mielony z kapóstom

biala kepka wlosow na glowie dziecka

Polecane posty

co to jest i czemu tak sie dzieje? moj syn ma 2 latka i od urodzenia z tylu glowy ma biala kepke wlosow. na szczescie nie odroznai sie bardzo od reszty wlosow , ma ciemny blond. ale jak sie urodzil to mial czarne wloski i bylo bardzo widac.

nikt sie z tym nie spotkal?

Gość hmhmhmhm
Ja mam od urodzenia na srodku głowy taki kosmyk białych włosow ; ) po prostu brak pigmentu :D

zapytaj lekarza mi to się kojarzy z bielactwem, ale w szkole mialam kolegę który też tak miał i zrobil z tego swój atut :)

Gość hmhmhmhm
P.S ja też miałam czarne włosy i było mocno widac ponoć :D A teraz mam brązowe i tez widac, jak mam pocieniowane, lub mam przedziałek (jak nowilam 2 warkoczy czy kitki dawniej) to tak idealnie na środku mam ).

brak pigmentu? a na ciele nie masz jasniejszych lub ciemniejszych plamek? bo moj maly ma na pleckach taka lekko ciemniejsza od skory plamke.nawet spora jest , wielkosci mandarynki. ale nie jest bardzo widoczna.

Gość hmhmhmhm
Mam na udzie taką większą plamke : ) Ale lekarz nie stwierdził bielactwa ani innej choroby : ) Brak pigmentu : P

Gość trampolinowe dziecko
te plamke to pani doktor widziala ale nic nie powiedziala na nia. taka uroda. dzieki, uspokoilyscie mnie troche. myslalam ze mu te wloski sciemnieja ale jak nie to tez fajnie. bedzie oryginalny:)

Gość hmhmhmhm
Taaa : D Dzieciaki będa miały ubaw z białych włosów :D wiem po sobie :D Jak lekarz nic nie powiedział to dobrze: ) Mnie tylko powiedział ze mam się zglosić w przypadku gdyby się rozrastało :D