Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Gdzie ten Pudzian?

Polecane posty

Gość Grzegorz Kleszcz
Mahomet go zleje i to w kilku technikach zakończy efektowną dźwignią

chłopaki! ;) bede wam sprawozdawał na bieżąco bo siedze na tej hali i mam tu laptopa a to co macie w tv ma minutowe opóźnienie! :D własnie jedna z tych dwóch lasek obok mnie wyjeła jednego cyca i polizałem a druga mi zapuściła ręke w gacie po węża i jedzie jest dobrze!!!!!!!

Gość adamgej
sossss ty geju pedalski ryj cwelu pedale

Gość barbarastraiszend
wiadome było :D:D mamed jest swietny

Gość vovoxoxo
mowilem:D

Gość wertyhanow
Pudzian przez to dźwiganie i sterydy w takim stopniu zmodyfikowal swój organizm że się niesłychanie szybko "zapowietrza" ; do tego ilość mięśni uniemożliwia wyprowadzenie zamachowego ciosu . Aby zyskać kondycję musiałby gruntownie oczyścić organizm i pozbyć się jescze większej ilości masy mięśniowej - tylko wtedy niewiele zostania z jego jedynego atutu , czyli siły . Od początku 2 rundy LEDWIE stał na nogach , a gardę trzymał przez kilka pierwszych sekund - po czym musiał opuścić ręce z braku tlenu w organiźmie . Na treningu może i wytrzymuje 3 pełne rundy TYLKO ŻE TAM SAM SOBIE reguluje tempo ; w dużym stopniu poprawił kondycję ale to wciąż DUŻO za mało .

Gość barbarastraiszend
ozesz kurna nawet grzymowicz zawital do areny by wspierac mameda:D

Gość bodziolo
no i pudzian przegrał, idę na browara

Gość adafag
no i po krzyku respekt to było dobre:)

wertyhanow Pudzian przez to dźwiganie i sterydy ...sie niesłychanie szybko "zapowietrza" ......... po czym musiał opuścić ręce z braku tlenu w organiźmie . no to jak to jest bo raz piszesz że sie zapowietrzył a potem z braku tlenu zdechł???????????

Gość KAKAKAKAKAK
czy ktos sie orientuje do ktorej jest boks?

Gość adafag
nom a pudzian faktycznie kupa mięśni a za mało tlenu następnym razem trzeba mu zamontować na plecach butle z tlenem:D Pozdrawiam Dobranoc!

Gość adafag
Pozdro:D

Gość Yanina ze Stali
Mamed nie ma sobie równych.W istocie były ciężkie walki-np z Jasonem Guido (wygrał-0ale włożył w to spory wysiłek)czy tu w Polsce z japończykiem Ryutą Sakurai(którego samym duszeniem Mamed się poprostu zmęczył i przeważyły tylko punkty albowiem bronił pasa)ale poza tym nie ma sobie równych...to trzeba wyrażnie napisać:classic_cool::classic_cool:Mamed is the best:classic_cool:

Gość Marisz Pudzianowski
Witam! Przepraszam was wszystkich za to .... to przez to, że zajadam za dużo kupy tak mi kazali bo mówią,że siła od tego ...podobno? a nie???? :O kłamali?

Gość Marisz Pudzianowski
sorry zapomniałem "u' w imieniu , ale to nie dla tego,że głupi jestem tylko zapomniałem ze zmęczenia jeszcze raz sorry... ale nie myslicie, że głupi jestem? no nie???? ej kurwa ..nie bądźcie tacy ja sie poprawie .. . :O przepraszam naprawdę

No dał dupy, ale i tak warto bylo popatrzec na tych miesniaczkow;) btw kiedy Włodarczyk bedzie walczył, z kims znaczacym?

Gość Mariusz Pudzianowski
ej sorry garysia że tak wyszło a po co chcesz oglądac włodarczyka - to ja juz ci sie nie podobam ?

Gość sx4567
Diablo?No nie wiem.Na razie Adamek we wrześniu z Klitschko i to jak na razie najważniejszy event dla polskiego boxu myśle.:classic_cool:

gabrysia - poprawiłem dla ciebie to "u" w imieniu - może mam jeszcze szansę - bede wiecej trenował - poprawie dupę sobie - i zamontuje ten odkurzacz na plecach tak jak tu piszą - może to pomoże - ludzie sie znają... jestem kurwa zdruzgotany

Gość Pudzian kaput
Ja mu tam dobrze zycze. To emerytowany strongmen i walczy jedynie dla zabawy a wy się podniecacie. Małysz po skończeniu kariery zabrał się za rajdy, Michalczewski robi Tigery a Pudzian sobie walczy..

ej kurwa ludzie nie przekreslajcie mnie - miałem za sliskie podeszwy dzisiaj ... sorry kurwa - czuje sie tak źle ----- co mam zrobić POMÓŻCIE!!!! HELP!!!!!

ej dzięki za słowa pociechy ...dzięki troche mi lepiej :O

dzięki za wszystko fajna ta Kafeteria :D duzo tu takich wrażliwych ludzi i zrozumienia i mądrzejszych ode mnie ja pierdole ale zjebałem no nie wybacze se to dla mnie dzisiaj koniec świata kurwa ciąc sie chce albo co nie wiem

No slyszalma, ze Adamek z Kliczko, jakos uprzedzialam sie do goscia , po tym jak zobaczylam przypadkowo z nim wywiad w Trwam, podobno to jedyna Tv ktora oglada bedac w USA, musi miec zryty beret. ale ok, powodzenia, chociaz nie wierze ze wygra. Włodarczyk jest od niego 100razy lepszy.