Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40lstkaaaa

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość 40lstkaaaa

tabletki antykoncepcyjne powoduja ze mam straszny apetyt, cale zycie bylaszczupla bardzo szczupla teraz kiedy zaczelam brac, a biore od 5 lat mam okropny apetyt, na poczatku cieszylam sie zd w koncu przytyje ale teraz mam nadwage, zwlaszcza w udach i pupie, jakies 3 miesiace temu ptrzestalam brac na miesiac, zeby samej sobie udowodnic ze to nie tabletki a moj wiek (mam 40 lat) i apetyt po 2 tygodniach kompeltnie zniknal, przestalam jesc jak tzw swinia, ale moj maz nie chce nawet slyszec ze ma uwazac, rany czy w moim wieku mozna zajsc jeszcze w ciazy, miesiaczke mam normalna bo w chwili kiedy przestalam brac na ten krotki czas, zaraz po 3 tyg pojawila sie normalna miesiaczka. Wymyslilam sobnie, ze mu nic je powiem, a zabezpiecze sie inaczej, ale jak? Znacie inne sposoby na takie dobre zabezpieczenie przed ciaza jak tabletki? dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie

Gość 40lstkaaaa
Prawda jest taka, że niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji.

Gość nkjnkjn
Oczywiście, że możesz jeszcze zajść w ciążę, teraz nawet zdarza się, że coraz więcej kobiet rodzi po 4o roku życia. Jeśli nie chcesz brać tabletek to pomyśl o spirali. Są też inne metody ale wpisz sobie w wyszukiwarce "metody antykoncepcyjne". A jakie tabletki brałaś? Ja biorę Yaz-y i też przytyłam...

Gość moje żyły mine veins
eeee podszyw, nie kopiuj :O

Gość 40stkaaaaa
biore Cerazette, bez 7dniowej przerwy, spirala hmmm mhyslalam o tym, musze poradzic sie doktora dzieki za odp