Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoferka

Gabinet odnowy biologicznej w Katowicach Nowa Linia

Polecane posty

Witam,czy któras z Was miała doczynienia z gabinetem odnowy biologicznej w Katowicach o nazwie Nowa Linia.Prosze o jakies opinie.Pozdrawiam

Gość gość
Bardzo przyjemny salon kosmetyczny i SPA - mogę polecić

Gość ala katce
Tam byłam raz, fakt, miło, ale cenowo ujął mnie mobilny gabinet Biomatrix, przyjeżdżają do domu, robią pełną diagnozę i wszystkie zabiegi oprócz lasera mogą zrobić w domu, wygodne i praktyczne, no i cenowo baaardzo konkurencyjne :)

Gość czarne bmw
Nikomu nie polecam, to jest jakiś koszmar co prawda byłam z grupona, ale to nic nie zmienia bo salon otwarty nawet w czasie remontu. Po salonie biega jakiś pies, starsza Pani chyba sprzątaczka nie potrafi sprzątać. Miałam miło spędzić czas ale nie skorzystałam z zabiegów. Jeszcze raz nikomu nie polecam!!!

Gość Mirkamm
Polecam jako stała klientka, ostatnio spore zmiany na jeszcze większy plus dla salonu!

Gość gość
Zauważyłam, że od lutego ktoś systematycznie szkaluje Nową Linię na wszystkich forach. Przypuszczam, że to działanie jakiejś nieuczciwej konkurencji.. Jako stała klientka twierdzę, ze to bardzo dobrze wyposażony i świetnie działający zakład. Mają świetne zabiegi, a wprowadzone zmiany personalne jeszcze zwiększyły poziom usług..

Gość gość
Byliśmy przypadkowo podczas wizyty w Katowicach bo poleciła nam obsługa hotelu i doskonale się zrelaksowaliśmy. Świetny masaż i atmosfera.

Gość Olga212212
Bardzo przyjemny gabinet. Trochę na uboczu ale duży plus bo bardzo łatwo dojechać i nie ma problemu z parkowaniem. Natomiast co najwazniejsze doskonałe zabiegi i w moim przypadku oczekiwany efekt usuwania plam na twarzy z którymi walczyłam w różnych gabinetach

Gość gość
ja byłam dwa razy, ale w koncu i tak wrocilam do tego, do ktorego chodzilam wczesniej - www.dayspa.bielsko.pl :) stwierdzilam, ze jednak ta forma mi bardziej odpowiada, blisko, zabiegi, ktore lubie no i czuje sie o wiele,wiele lepiej :)

Gość Agata_1
Miło i przyjemnie. Często bywam i zawsze jestem zadowolona

Gość gość
Doskonały prezent od dzieci - relaksacyjna kąpiel i wyjątkowy masaż czekoladą. Polecam salon!

Gość gość
Jak dla mnie doskonałe miejsce na relaks - świetny masaż czekoladowy i intymna atmosfera, co nie zawsze oferują gabinety masażu.

Gość niezadowolony gość
Ten salon spa to totalna pomyłka. Wykupiłam grupon i nie mogę go zrealizować. Umawiamy się od miesiąca dwa razy w tygodniu. Na salon spadają wszystkie nieszczęścia świata - tu padła elektryka, innym razem ktoś zapchał zamek i nikt nie mógł dostać się do środka, a jeszcze innym był dzień szkoleń. Za każdym razem dostaję coraz to inne wymówki,a już najlepszą jest to, że pewnie mnie się coś myli z terminami i o co ja mam pretensje. Ani razu nie usłyszałam przepraszam, a za to ciągle "wynagrodzimy to jakoś pani". Za każdą moją wizytą zastaje zamknięte drzwi, a nawet bramę i zostawiam kartki z wiadomościami, na które nikt nie odpowiada. Telefonicznie też nie da się skontaktować w żaden sposób z salonem ani właścicielem miejsca. Zapłacone to zapłacone - nie ma co się przejmować jakimś tam klientem. Dodam, że dojazd tam do najłatwiejszych nie należy. Stracony czas, nerwy i pieniądze. NIE POLECAM!

Gość gość
Pani, która miała problem z realizacją zabiegu to albo jakaś nierozgarnięta, pomyliła adres albo nie potrafi na klamkę nacisnąć. Ja tu przychodzę regularnie do kosmetyczki od 4 lat i nigdy jakoś problemu nie miałam. A może ktoś złośliwy to pisze?

Gość gość
witam, jestem jednorazową klientką, dostałam pakiet zabiegów w prezencie pod choinkę i to był ostatni raz, kiedy moja noga tam postała.. już na wstępie dzień przed umówionym terminem zostałam poinformowana, że zabieg się nie odbędzie, bo nie ma masażystki, czekałam miesiąc, ale to w sumie nie był duży problem.. problemem jest kompletny brak higieny w tym gabinecie, brak podstawowych rzeczy jak jednorazowe kapcie i porządne ręczniki, niedziałający prysznic, byłam z koleżanka, obie miałyśmy peeling, kapsułę i masaż oraz saunę.. kapsuła jest brudna, po tym jak skorzystała z niej moja koleżanka została spłukana zresztą niedokładnie..nie umyta i nie zdezynfekowana... nie ma możliwości regulacji pary w związku z tym można się w niej po prostu ugotować..Panie masujące bardzo miłe i to by było na tyle..w ogóle nie przypominało to masażu, w zasadzie wsmarowano nam olejek w ciało..i coś co wprawiło mnie po prostu w osłupienie...jak można w rytuale spa najpierw komuś wmasować w ciało olejek a następnie wsadzić w kapsułę i robić peeling?? jaki to miało sens?? koleżanka miała więcej szczęścia, u niej kolejność była prawidłowa.. drobiazgi typu brak muzyki i w ramach relaksu wiszący nad głową chodzący wentylator, kompletny brak jakiegokolwiek zapachu w salonie- olejek bezzapachowy, gabinet z unoszącym się zapachem starej ścierki, peeling mydłem bez zapachu i rękawica do peelingu wielorazowego użytku...to widac, naprawdę.. nikt nie zaproponował zmycia makijażu- spłynął sam w kapsule, nikt nie poinformował o konieczności zdjęcia biżuterii, nikt nie zapytał czy nie jestem w ciąży albo czy nie mam problemów z sercem.. kompletny brak profesjonalizmu i umiejętności oraz wyobraźni.. nie polecam..więcej nie skorzystam, bałabym się o własne zdrowie..

Gość gość
Przyjemna atmosfera, dobra obsługa, profesjonalny masaż. Mogę polecić to miejsce.

Gość gość
Niestety nie polecam. Zakupiłam groupon i uważam to za stratę pieniędzy. Atmosfera sztywna, przez 2h pobytu nikt nawet nie zaproponował szklanki wody. W grouponie miał być masaż do wyboru, jednak wyboru nie mieliśmy, został wykonany podstawowy masaż relaksacyjny. Pani masażystka - młoda dziewczyna, ewidentnie była skrępowana, przez co nie potrafilismy się odprężyć i zrelaksować. Masaz sam w sobie byl dobrze wykonany. Temperatura w pomieszczeniu sprawiła, że jedyne o czym myślałam to ciepły koc i herbata. Dobrze, że mieliśmy saunę do użytku, w której mogłam się rozgrzać po masażu. Nie wiem czy podejście do nas było spowodowane tym, że był to groupon, czy usługi wykonywane tam tak wyglądają. 2 gwiazdki na 5(za masaż i saunę). Pozdrawiam

Gość gość
Ja też nie polecam. Zakupiłam groupon i uważam to za stratę pieniędzy. W grouponie miał być masaż do wyboru, jednak wyboru nie mieliśmy, został wykonany podstawowy masaż relaksacyjny. Temperatura w pomieszczeniu sprawiła, że jedyne o czym myślałam to ciepły koc i herbata.

Gość gość
Dostałam bon na pakiet spa do wykorzystania w kilku dowolnych miejscach w Katowicach i mogę powiedzieć, że dobrze trafiłam z mężem. Pakiet trzech godzin dla dwóch osób, przyjemne zabiegi z kąpielą i bardzo profesjonalny masaż

Gość gość
Miła atmosfera, ciekawa oferta i chętnie wrócę bo relaks był udany

Gość gość
Dostałam wspaniały prezent urodzinowy na zabiegi w TYM PRZECUDNEJ URODY MIEJSCU. Niestety nie moge go zrealizować bo właścicielka albo jej niema, albo nie odpowiada na telefony, miejsce straszy zamkniętymi drzwiami i nieprzyjemnym wyglądem. Pewnie nie odzyskam tych 150 zł za wręczony mi w prezencie bon upominkowy. OSTRZEGAM że strona internetowa nadal działa i można spokojnie wtopić pieniądze zamawiając niemożliwy do zrealizowania bon. UWAŻAJCIE, bo szkoda kasy. Podobno policja i komornicy krążą wokół salonu.... Czy ktoś jeszcze dał się oszustce czyli właścicielce salonu nabrać? Pani nazywa sie Elżbieta Gocyla...

Gość gość
Ja także zakupiłam bon podarunkowy w prezencie i okazało się że nie można go zrealizować bo nikt nie odbiera telefonu (firma widmo) nie wiem tylko jak odzyskać pieniądze, bo kontaktu z właścicielką brak :-(