Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę na komunię mojego

duży dekolt na komunii wypada?

Polecane posty

wypada założyć sukienkę albo bluzkę z dużym dekoltem na komunię?

Gość Pan Skurwysyński
a wypada isc na komunie z kutasem na wierzchu??????

Gość nie, nie wypada lepiej
załóż golf

Gość maturks4
Uważaj, bo ksiądz się w sprawowaniu pracy pomyli

ludzie pytam poważnie, czy wypada założyć coś wydekoltowanego czy nie?

Gość nie, nie wypada lepiej
golf i nic innego...

jasne, golf w maju/czerwcu to super sprawa czy może mi ktoś odpowiedzieć szczerze i normalnie?

normalny dekolt jak najbardziej ale nie taki, że cycki Ci wylecą, jeśli pochylona będziesz chciała złożyć dziecku zyczenia 🖐️

to nawet nie chodzi o mnie tylko o dziewczynę kuzyna, która bardzo lubi na imprezy i w gości przychodzić z dekoltem po pępek

Jak nie masz zbyt dużego biustu, to możesz założyć duży dekolt :)

Gość idę na komunie mojego
chciałabym też zalożyć bluzkę z gołymi plecami by mi słoneczko krosty na plecach wypaliło

głupi podszyw po prostu wolałabym uniknąć gapienia się mojego faceta w jej cycki i zastanawiam się czy będzie miała jakieś skrupuły, żeby przyjść z cyckami na wierzchu

Gość adi_P
te komunie to istny cyrk nic tylko kasa kasa materialne sprawy ze głowach sie przewraca

Gość chcestaduciec
a myslisz ze na codzien sie innym w cycki nie lampi? na pewno nie jedne by przelizal

Gość chcestaduciec
moja ciotka namawiala mnie bardzo na przyjazd na komunie jej corki, ale nie pojade bo nie lubie jak inni sie o wszystko wypytuja, jak sie lampia a pozniej obgaduja. poza tym chodzi tylko o szmal

możliwe ale tej laski nie trawię i akurat jej nie chcę, żeby się gapił

Gość Adamo...
adi jasne ze cyrk w 100% rewia mody i prześciganie się kto da droższy prezent. A ja powiem tak. Pierwsza Komunia Św. to nic innego jak tylko prezenty. I nikt i nic mi nie wmówi, że dzieci w wieku lat 8-9 w ogóle wiedzą o co w kwestii komunii chodzi. Jedyne co zostaje po komunii to prezenty - o które dzieciaki targują już się przed komunią - kto jaki dostanie i dlaczego jego jest najlepszy. Każdy zapytany 9 latek odpowie, że idzie do komunii tylko po to aby dostać drogi prezent. A rodzice wysyłają dzieci do komunii tylko "pod publiczkę"... bo co babcia z Królowego Mostu powie?!.... Zacofany kraj, zacofani ludzie. A w dodatku każdy rodzic wysyłający dziecko do komunii a nie chodzący do kościoła co niedzielę i święta jest dla mnie hipokrytą i niczym innym.... Sam aby nigdy od swojego dziecka nie usłyszeć: "Tato, z mamą macie gdzieś kościół, to po co mnie wysyłaliście do chrztu i komunii, kazaliście iść do bierzmowania. Zachowujecie się jak pospolici hipokryci i za takich Was mam" - moje dziecko nie zostało ochrzczone. Powiem więcej - powinno zakazać się chrztu dzieci !!!!! Jak człowiek dorośnie, sam zadecyduje do jakiej wiary czy też wyznania chce należeć - to proszę bardzo, droga wolna, a tak zamykacie młodym, nieświadomym ludziom WYBORU !!!!! Nie mam nic przeciwko w wychowywaniu dzieci w wierze katolickiej, ale mam przeciwko na siłę robienia z ludzi katolików !!!!! Bo nikt z Was nie zaprzeczy, że dziecko chrzcił czy posyłał komunii - bo bał się reakcji otoczenia !!!!! Bo się dzieci będą w szkole śmiały.

Pewnie przyjdzie skoro zawsze tak chodzi. A co Tobie przeszkadza że Twój facet sobie popatrzy????

Gość kogo chcesz oszukać?
no to po co pytasz czy wypada? masz zupełnie inny problem, a zadajesz głupie pytania. wg mnie to nie zabieraj ze sobą faceta i po kłopocie, bo raczej nie masz wpływu na to co ona ubierze

Gość Nor-bert
jak ja nie cierpię komunii to takie sztuczne infantylne udawanie katolików śmieszne to jest

jak ja mogę go nie zabierać skoro to komunia w jego rodzinie, weźpomyśl troche

Nie rozumiem po co stresujesz się czymś co od Ciebie nie zależy i na co nie masz wpływu :o