Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam parę pytań do was

Kilka pytań dotyczących przygodnego seksu

Polecane posty

Gość kokodżambo__098
Na pytanie na które nie znam odpowiedzi nie odpowiem.

Gość kokodżambo__098
Jesteś z kimś związana czy sama?

Gość Zatwardziały prawiczek
Ja bym nie mógł być z dziewczyną, która uprawiała przygodny seks

Gość kokodżambo__098
Głupoty gadasz. Przecież to było. Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy ;)

Bo jestem prawiczkiem i nie chciałbym żeby moja kobieta miała dużo bujniejszą przeszłość ode mnie. Źle bym się z tym czuł

nawet jesli to się zdarzyło raz i bylo to błędem ? i jakby tego żałowała?

Czułbym się przy niej mało męsko

Bo bym był dużo mniej doświadczony

Niekoniecznie musi być dziewicą, ale bariera poprzez różnicę w doświadczeniu nie powinna być duża

Gość fajna** jestem
1 tak 2 nie 3 łaka przy lesie 4 ??:O

Gość Fetyszysta*Stóp
Zatwardziały prawiczek o jakim Ty doświadczeniu mówisz? jeśli gwałt nazywasz doświadczeniem większym od swojego to chyba nie wiesz co piszesz ;/. Upij swoją dziewczynę i ją wykorzystaj to będziesz miał takie samo doświadczenie, może będziesz wtedy zadowolony ;/. Jeśli potrzebujesz tylko dziewicy to masz na myśli zwykły stosunek a to jest bardzo mało i powinieneś dać od siebie więcej jako facet a nie tylko włożyć zrobić sobie dobrze i wyciągnąć!. Za mało jeszcze wiesz aby się za to brać :D

Gwałt to co innego niż przygodny seks. Nie pasowałbym do dziewczyny po przygodzie

Gość pewnie blachara z ciebie
...

Gość kokodżambo__098
Pierdolenie o szopenie. Znam przypadki gdy kobiety robiły rożne rzeczy za młody (seks za kasę, dużo przygodnych partnerów) a teraz przykładne matki i żony. Ty wolisz tak jak kupcy samochodów - wolą kręcony licznik (mimo że wszystko wskazuje na to) niż prawdziwy stan licznika. No ale to Twoja sprawa. Chcesz dziewicę - szukaj takiej to i znajdziesz kiedyś.

Seks za kasę to kurewstwo. Przygodny seks to czyjaś prywatna sprawa, ale kobieta która uprawiała przygodny seks do prawiczka nie pasuje

Gość kokodżambo__098
Zmienisz zdanie jak uwierzysz w miłość i się zakochasz. Ona też się może zakochać i co? Ona ma doświadczenie a Ty nie? To naprawdę nie jest problem. Ba .. nawet dużo się możesz nauczyć i będziesz taką mile wspominał jeśli nie wypali. Moja pierwsza seksualna partnerka była dużo bardziej doświadczona i naprawdę dużo mnie nauczyła. Polecam.

Ja uważam, że z takiego związku by nie było dobrego małżeństwa

Gość kokodżambo__098
Ok. Być może tak by było, ale po znajomych widzę, że jest to możliwe. P.S. Nie próbuje Cię do tego przekonać - piszę tylko informacyjnie. Pozdrawiam.

Naprawdę znasz takie związki?

Gość Fetyszysta*Stóp
Sex w związku jest czymś ważnym i to w każdym, gdy nie zadowolisz swojej partnerki to będzie szukała wrażeń u innego, tak samo jak dziewczyna nie chcę oddawać się swojemu partnerowi to znajdzie sobie inną, która go zaspokoi. Często rozpadem związku jest brak seksu, albo nuda w łóżku jest powodem zdrady, jak nic nie potrafisz to nie dziw się, że dziewczyna będzie szukała wrażeń u innych. Jak załóżmy prawiczku ona lubi dominować a Ty załóżmy uważasz to za bardzo zboczone i nienormalne, to ona nie ma przyjemności z takiego seksu a twoje odmowy sprawią, że znajdzie sobie takiego, który będzie lubił to co ona

Gość uhauha
1. różnie, najczęściej o niczym istotnym. 2.czasem tak, czasem nie 3.tam gdzie ma wolne miejsce: jego mieszkanie, plaża, tyły baru (jesli jest barmanem) 4.roznie, najczesciej po polnocy

Gość kokodżambo__098
Naprawdę znam 2 takie związki teraz dziewczyny (już żony) mają po 27 lat i 2-3 lata po ślubie (+dziecko a dziecko nie było powodem ślubu)