Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na Warszawiaka nie ma cwaniaka

jaka niespodzianka dla żony na drugą rocznicę ślubu?

Polecane posty

Podpowiedzcie co chciałybyście dostać od swojego mężczyzny? Może weekend za miastem, jakiś przytulny domek nad jeziorem, seks przez cały dzień a rano śnaidanie do łóżka takie atrakcje powinny ja spotykac czesciej niżraz w roku z okazji rocznicy :O

Wow myślisz o tym z wyprzedzeniem, już punktujesz :D A co Twa miła lubi? Może romantyczny weekend dałoby się połączyć z jakąś jej pasją. No i też zastanów się czy to będzie coś dla Was czy dla niej bardziej

ta twoja "niespodzianka " to chyba prezent dla Ciebie a nie dla zony....

Chcę dać coś więcej niż tylko kwiaty. Enfant - niestety na takie atrakcje częściej czasu brak. Przeważnie się mijamy, ja w pracy, żona w domu i odwrotnie. A może wezme tydzien wolnego, by spędzić troche czasu razem? Nie piszcie tylko, że myslę o sobie... Naprawde staramsie cos wymyslec. Ale podpowiedzi na prezenty mile widziane :)

Fajny pomysł z wypadem nad jeziorko :) Możesz wziąć też Malibu (z mlekiem), i jakies dobre jedzonko :)

Gość pavonia_
mnie też ten pomysł z jeziorem się podoba+ winko i dobre jedzenie dodatkowo mógłbyś kupić żonie jakiś fajny prezent w biżuteria albo seksi bielizna z pożytkiem dla was obojga:-)

Gość wredzioll

Może zamiast kupowania czegoś tylko dla niej wybierzesz np coś dla Was dwojga? romantyczny wypad nad morze i moje ulubione miejsce dla relaksu w Gdyni- Studio masażu Dewi? https://studiodewi.pl

Miejsce godne polecenia, szczególnie polecam masaz tantryczny dla par