Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana1985

Czy wstydzicie się czasami za swoich mężów?

Polecane posty

Gość zaintrygowana1985

Jak w temacie :(

Gość insaneeeeeeeee
Nigdy jeszcze mi sie nie zdarzylo za niego wstydzic. Wrecz przeciwnie jestem z niego dumna i promienieje jak z nim jestem! Ty sie wstydzisz swojego czasami? Smutne, na pewno byloby Ci przykro gdyby on wstydzil sie za Ciebie...

Gość zaintrygowana1985
Nie wiem co mi się stało, ale wstydzę się go pod każdym względem :(

Gość insaneeeeeeeee
Jak to pod kazdym? Z zachowania? Jak tak to wspolczuje ale jak z wygladu to na pewno mozna nad tym popracowac. :-)

Gość niewstydzio
Nie. W zyciu sie nie wstydzilam za niego , dba bardzo o siebie, jest strasznie inteligentnym i oczytanym czlowiekiem . Jestem strasznie dumna ze jest moim mezem. Jest takie przyslowie autorko watku " widzialy galy co braly" - zal mi Ciebie ze tak w ogole piszesz o osobie ktora powinna byc najwazniejsza w Twoim zyciu.

Gość zaintrygowana1985
Też mi żal siebie. I jego. A przysłowie, które zacytowałaś jest wierutną bzdurą, bo wtedy gały może i widziały, ale po 5 latach człowiek się zmienił. Zarówno on, jak i ja.

Gość insaneeeeeeeee
Wiesz, inteligentna i madra osoba nie staje sie glupia przez 5 lat, wrecz przeciwnie staje sie jeszcze madrzejsza i inteligentniejsza. Wiec prawdopodobnie chodzi o wyglad. Zadbaj o swojego mezczyzne, chodzcie razem na basen, moze bieganie w parku? Gotujcie zdrowo i smacznie. W zdrowym ciele zdrowy duch!