Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaja

szkoła rodzenia, a cesarka

Polecane posty

Gość kajaja

dziewczyny, możecie mi napisać czy warto zaliczyć szkołę rodzenia, jeśli wiem, że z przyczyn medycznych będę rodzić przez cc? czy któraś z Was się orientuje, czy można wykupić w związku z tym tylko wykłady, a na ćwiczenia nie chodzić? chętnie zaliczyłabym taki kurs opieki nad maluszkiem i pouzupełniała wiedzę z książek i internetu...

Gość kajaja
up

Gość majówka...;]
nie, bez sensu.. to o czym one mówią dowiesz się z neta. skoro ćw nie będą ci potrzebne :)

Gość kajaja
dzięki wielkie :)

Gość matka x 2
ja mialam 2 cc i za kazdym razem chodzilam do SR wlasnie po to by pocwiczyc, zrelaksowac sie, pogadac z innymi kobietami i posluchac rad poloznych. Jesli nie chcesz cwiczyc (a to fajna sprawa) to nie ma wiekszego sensu chodzic na wyklady bo takie same teorie mozesz poczytac w necie i poogladac na youtube

Gość kajaja
no właśnie o to mi chodzi... czy te ćwiczenia przydatne są tylko dla kobiet, które będą rodzić naturalnie, czy coś z tego też mi się przyda? co się na nich robi? uczy tylko oddychania i tym podobnych rzeczy? czy są też praktyczne rzeczy, typu przewijanie, kąpanie, przykładanie do piersi? przyznam, że na tym mi najbardziej zależy. teorię mam opanowaną, gorzej z praktyką :)