Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piękna25

Co mam zrobić..?!Mój facet chodził do burdelu

Polecane posty

Witam wszystkich..tak przy niedzieli chcę się podzielić tym co mnie spotkało. Jestem z chłopakiem 2 lata, mieszkamy razem, dodam ze jest zawodowym żołnierzem, może to dużo zmienia, niestety...Kocham go z całego serca.Na samym początku przyznał sie że był 2 razy w burdelu. Jakoś to przeżyłam, ale zranił mnie tym,jednak nie byliśmy wtedy razem wiec niech robi co chce tak? Ok. Nigdy nie chciało mi sie wierzyć jakoś ze był tam tylko 2 razy. I nie myliłam się.. Jestem załamana..Dziś przypadkiem znalazłam kartę, wkładam a tam różne nagrania...Wiecie co wtedy poczułam..były tam filmiki z imprez wojskowych w internacie, ale nie było tam nic złego. Było kilka sex tapet, kilka jakis lafirynd, i filmiki nagrywane podczas seksu z dziwką!! rozumiecie to? wtedy gdy ja Mu ufam, i zarzeka się ze był tylko 2 razy ja odnajduję coś takiego! zaczął dzwonić bo napisałam mu o tym, ( ma dziś służbę) a On zaczął dzwonić lecz dopiero po kilku razach odebrałam. Przyznał się ze był tu, w mieście gdzie mieszkamy z kolegami jak byli pijani(tez zołnierz), wtedy był w swoim rodzinnym mieście tez pijany. Okłamał mnie, myślał że nie powie mi bo gdy powiedział mi o tych wcześnejszych zranił mnie i nie chciał więcej! Płyną mi łzy bo nie wiem kogo pokochałam. Ponoc nigdy mnie nie zdradził! skąd mam wiedzieć?? nie mogę mu zaufać.co mam zrobić? wiem ze to towarzystwo wojskowi ale On jest jeszcze taki młody. Nie wiem co bedzie teraz, o czym sie jeszcze dowiem!!Pomóżcie czy ktoś byl w takiej sytuacji?

Gość pasza
Zastanów się, jakie są szanse, że nie jest alkoholikiem i Cię nie zdradzi.

Gość malinowy soczek
pasz masz racje:) dziewczyna martwi sie burdelami, ale tym, ze chlopak chodzi pijany, to juz nie:) Dobre. Sluchaj, dziewczyno. Masz czarno na bialy,ze on cie oklamuje. Czego chcesz jeszcze? Albo z nim bedziesz ale z pelna swiadomoscia, ze on klamie i na pewno zrobi to znowu, albo go zostawisz. Wybor nalezy do ciebie.