Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebiona24

Powiedzcie mi co mam zrobic???

Polecane posty

Gość przygnebiona24

Juz nie mam sily mam 24 i psychicznie jestem wykonczona. a wszystko przez to ze od jakichs 8 lat walcze z tradzikiem. Brałam hormony 3 lata owszem bylo lepiej ale musialam ostawic i wszystko wrocilo porobiły sie slady rozwszezrzone pory tak ze moja twarzy przypomina skorke pomaranczy:(:(:( pryszcze tez sie pojawiaja ale pojedyncze juz najgorszy problem to te slady i cala masa zaskornikow. Leczyłam sie u dermatologa ale to tyle co mogl dla mnie zrobic. Juz nie mam sily gdziekolwiek wyjde a jesli juz z chlopakiem to cały czas spradzam czy mi sie nie przyglada tzn mojej buzi:( to chore wiem ale to sie stało moja obsejsa jaka kolwiek uwaga do mojej buzi wywołuje u mnie panike tak jakby ktos odkryl moj pancerz:(:(:( uzywam drogich kosmetykow tzn fluid puder ale to i tak nie wielel pomaga. Nie moge tez sobie narazie pozwolic na jakies drogie lasery no musze myslec realnie ze z czegos trzeba zyc. I co ja mam zrobic w tej syt? czy ktos zna jakies sposoby domowe badz apteczne pomagajace na te pory? bo sa naprawde wielkie wogole mam wrazenie ze przez rok strasznie sie powiekszyły. Kto cos pomoze???

poza tym, żeby Ci coś pomóc musiałabyś wymienić jakie masz kosmetyki i co stosowałaś wcześniej moja siostra stosuje vichy normaderm i stan skóry jej się poprawił ale ja myśle, że problem tkwi u Ciebie w psychice

Gość przygnebiona24
Tak masz racje problem tkwi w mojej psychice bo borykam sie juz tym tak długo, cały czas te ograniczenia -basen nie- bo podkład spłynie , słonce nie-no bo jak to wyglada takie rozpuszczone bleeee. Moim problemem tak jak pisalam sa te rozszerzone pory ktore wygladaja jak dziurki wiec preparaty na pryszcze nic tu nie daja bo jako takich juz nie mam. Stosuje podkład revlon colorstay ale sama juz nie wiem bo tez nie jest dobry:( moze ktos wie albo stosuje podkład ktory jest dobry własnie na takie dziurki? bo niedługo mam wesele i chociaz raz chcialam bym sie poczuc pewnie...:(

Gość lamusca
ehh nawet nie wiesz jak ja cie rozumiem :O mam tak samo tylko ze ja mam 20 lat i nigdy nie mialam chlopaka bo sie wstydze swojej twarzy nie wiem jak ktos moglby ze mna byc :( a jak wy sie poznaliscie?? pokazujesz mu sie bez makijazu ? bo ja sobie tego nie wyobrazam i juz chyba do konca zycia bede sama :(

Gość przygnebiona24
pokazuje ale jak moja buzi jest w dobrej tzn znosnej formie. Jak jestesmy w domu to sie wstydze gorzej jak gdzies idziemy jakas impreza i na dodatek jest swiatlo dzienne:( wtedy ze smialej dziewczyny jaka jestem na codzien staje sie zakompleksiona mysza. Mam wrazenie ze wtedy wszysty patrza i mysla jaka ona ma cere:( i wtedy wydaje mi sie ze on tez zacznie sie nad tym zastanawiac wiem ze to chore ale chociaqz troche bym chciala zrobic cos ztymi dziurkami

Gość lamusca
a to pewnie nie masz az tak tragicznie jak ja bo ja mam cala twarz w przebarwieniach i bliznach po pryszczach :( i tak samo w swietle dziennym zmieniam sie w szara mysz nawet jak mam tapete bo ona wszystkiego nie ukryje