Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mortadelaaaa

Czy powinnam być zazdrosna? Doradźcie

Polecane posty

Gość Mortadelaaaa

Z jednej strony wiem, że przesadzam, a z drugiej ta sytuacja mnie niepokoi. Chodzi o kontakty mojego chłopaka z pewną dziewczyną przez internet. Zaznaczę, że kiedyś rozmawiałam z nim na temat znajomości przez net i wyraźnie zaznaczyłam, że nie lubię czegoś takiego jeśli się jest w związku, bo po dłuższych kontaktach w sieci zawsze przychodzi chęć spotkania. On przytaknął, że rozumie i przyznał, że w trakcie naszego związku wymienił kilka maili z pewną dziewczyną poznaną na forum tematycznym, ale to nie było nic ważnego i kontakt się urwał. Ona ostatnio znowu się do niego odezwała, o coś tam zapytała i oczywiście on zamiast odpowiedzieć tylko na pytanie zaczął wypytywać się co u niej i z tego co wiem mailują sobie po koleżeńsku, ale mnie to niepokoi :/. Porozmawiać z nim o tym? On nie wie, że ja wiem o wznowionym kontakcie z nią.

Gość zuzannnnnnna
ja tez mam kolege netowego i nic z tego nie wynika, i nie wyniknie... rozmawiam z nim jak potrzebuje rady fachowej w sprawie kompa (on jest informatykiem). bez paranoi wiec.

Gość Mortadelaaaa
Poznałaś go przez internet? Widzisz szkoda, że mój facet nie powiedział mi, że z nią gada sam z siebie, wtedy byłabym spokojniejsza.

Gość zuzannnnnnna
tak, poznalam go przez neta wczesniej niz mojego faceta. znam tego netowego kolege juz kilka dobrych lat. i ani razu nie spotkalismy sie, ani tez nie mamy takiego zamiaru. ja jestem w zwiazku, a on nie (nigdy nie byl). jestesmy wszyscy po 30tce. :D

Gość joplu
No ale skoro ci nie powiedzial o tym to moze byc dziwne. A moze niedlugo powie, zaczekaj z rozmową moze jeszcze

Gość Lidka35
ja bym takiego UDUSILA przed tym kompem!:P

Gość Mortadelaaaa
Może ktoś jeszcze się wypowie... Martwi mnie fakt, że on nic o tym nie wspomniał :/

Gość dupa słonia
rozumiem, że to forum tematyczne na którym ją poznał to erotic.pl itd :P to tylko facet a faceci to chooje:D

Gość Mortadelaaaa
na szczęście nie erotic:P ale przestaje mu ufac, bo skoro milczy na temat tej znajomosci to ona szybko moze się przeksztalcic w taka wlasnie erotic

Gość 5 pe el ena
w gglupich czasach sprawdzaja sie tylko glupie pomysly. to jest moja rada tu wplac 5pln 98787687-87676-9686