Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srata tata

coralick podaj linka do tatto

Polecane posty

Gość srata tata

bo moj dawno byl robiony komp dawno zmieniony a nie mam zadnych w zapisanych poogladam sobie jesli jestes na biezaco lub masz fajne stronki. tylko zadne google imagesy plis

Gość srata tata
zreszta kazdy kto ma juz chociaz jeden moze cos wkleic:)

Gość srata tata
dziekuje wlasnie sobie przegladam. odpoczne troche po tym naparzaniu w klawisze. odpisze

Gość srata tata
masz czrny czy kolor? a jesli oba to ktore wolisz?

ten powyzej mam w kolorze. zielen, czerwien, zolc i czern. z zolci juz nic prawie nie zostalo :) drugi na stopie mam w czerni i preferuje czern. kolory blakna, wchlaniaja sie. chcialam dodac biel do tego na stopie ale w koncu sie nie zdecydowalam. ty masz w bieli nie? czy pomylilam?

Gość srata tata
widze ze ogladania na dluzej sie zapowiada. dzieki. yhyhy i psalas ze masz cos przy kostce. ja mam jeden mysle nad drugim ale nie mam weny. poczekaj poszukam mojego gdzies na necie go nie ma juz sprawdze kompa

Gość srata tata
czarny. szukam pokaze ci

ok, czekam :) na kostce, a wlasciwie na stopie mam jednorozca, ale nie moge znalezc nigdzie..:O

zrobila bym zdjecie bo znalezc nie moge nigdzie ale nie umiem wstawiac zdjec :D:D:D:D

Gość srata tata
grtty co to jest po lewej?:) coralick znalazlem ikonke na kompie a w necie jej nie ma. obmyslam jak ci przeslac. kolorowe sa fajne ale nietrwale no i wole jak facet wybiera jednak klasyke czyli duze czarne tattoo. chociaz milo sie patrzy na jakies dobre kolorowe historie. u kobiet podobaja mi sie tatto ogolnie wiec jest fajnie jesli wogole jest a dopiero pozniej moge dyskutowac co on wyraza:)

Gość ghrtyy
ale i tak lepiej nie miec tatuazy

Gość ghrtyy
moznaa sobie bransoletke powiesic na kostce i jest ladniej niz tatuaz, albo wzorzyste rajstopy

Gość srata tata
otworze szybkie jednorazowe gg. i podam ci numer

Gość srata tata
ghrtyy mozna nie miec a mozna miec kilka fajnych lub ulubionych. jak tatto ci samej sie podoba to sama juz nie zadajesz sobie pytan i nie masz watpliwosci. tatto jest dla ciebie samej.

Gość ghrtyy
a ile jest problemu z usuwaniem, blizny zostaja

Gość ghrtyy
zaloze sie, ze jakbym sobie zrobila, to szybko by mi sie znudzil i niewiadomo, co wtedy: robic kolejny czy usunac

Gość ghrtyy
a mozna tez sobie kupic bluzki z nadrukami jak tatuaz, jak ktos lubi

dobra ja pomogłam Ci teraz Ty mi...mam problem, od kilku dni sram uchem, co to może znaczyć?

gwiazdki za uchem jakos na mnie nie dzialaj.. teraz widze co druga laske z gwiazdkai i co trzeciego kolesia.

Gość srata tata
no . bardzo fajny. chociaz widac ze to tatto jest z zamierzenia a nie znaczek gwiazdki albo kod kreskowy na karku. bardzo ladny coralick czekaj opanuje wrzute zatem i wywale to gg

na pocztku mialam obiekcje, kilka rzeczy bym zmienila. ja chcialam zarys, mialam wzor, on to jakos po swojemu zintrerpretowal. nie bylam w 100% zadowolona ale teraz go lubie. bardzo bym chciala dodac bialy kolor ale juz nie moge nic paprac z dzirami :O no to jak, zobacze twoj??