Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co niby mam robic?

moj partner chce abym byla bardziej aktywna podczas sexu...niby jak mam to robic

Polecane posty

Gość co niby mam robic?

Moj narzeczony jest moim pierwszym partnerem sexualnym. Mam 25 lat, on 27 i sex uprawia od 15 r.z. Zna duzo pozycji potrafi mnie naprawde super zaspokoic i "pomagac" podczas sexu np. gdy nie wiedzialam za bardzo co i jak robic podczas pozycji "na jezdzca" to po prostu rekami pomagal mi wykonywac odpowiednie ruchy. Sex uprawiamy od 3 miesiecy ale ostatnio powiedzial, ze chce zebym byla bardziej aktywna...ale jak ja mam to robic? Mowilam mu, ze w pozycji na jezdzca jeszcze nie jestem wycwiczona wiec szybko sie mecze i bola mnie nogi, w pozycjhi takiej siedzacej wytrzymuje dluzej ale tez mnie bola nogi, w pozycji na lyzeczke staram sie wspolgrac nasze ruchy, co moge robic w innych pozycjach gdy ja leze na plecach? W sumie nie wiem jak mam byc w nich bardziej aktywna...zdolowalam sie tym troche :( On przede mna mial same doswiadczone dziewczyny moze dlatego jakos sie tak nie krepowaly jak ja bo ja chwilami nadal sie wstydze np. czekac na niego na lozku w skapej sexownej bieliznie i sie na niego rzucic chociaz dosyc czesto inicjuje sex...nie wiem no...poradzcie mi cos

Myślę, że po pierwsze nie powinnaś się tym krępować. Bardzo ładnie według mnie z jego strony, że mówi Ci co myśli i pomaga Ci. Wiele jeszcze przed Tobą. Nie rób niczego na siłę, tylko skup się na seksie, przyjemności i niech zawładnie Tobą sam instynkt. W trakcie dotykaj go, całuj po ciele, krzycz ile masz sił :). Nie myśl o przeszłości, jak jesteście razem w łóżku, wyobraź sobie, że jesteś wyszkoloną dziwką ;) to tyle ode mnie

Gość kardashia
Moim zdaniem chodzi mu o to,że np jak jesteście w pozycji na jeźdźca to żebyś robiła to szybciej (szybsze ruchy) tak mi się wydaje ale jeśli jeszcze nie złapałąś kondycji i bolą Cię nogi to nie martw się z czasem się wprawisz

Gość co niby mam robic?
no wlansie podczas sexu dotykam go, caluje moze nie rkzycze ale "przyjemne jeki" bo nezwiednie wydostaja mi sie z ust hehe. Ale np. dlugo nie piescilam wogole jego penisa mimo ze np. poprzedniego chlopaka bez trudu zaspokajalam reka, ale pod tym wzgledem akurat mimo ze tego nie chce to krepuje mnie mysl, ze jego poprzednie dziewczyny pewnie robily to lepiej :(

Daj spokój, najgorzej jest właśnie się obwiniać i stawiać w gorszym świetle. Jeżeli ciągle będziesz się tak czuć, to nie watpie, że będzie tylko gorzej. Popatrz na to z innej strony, ile jeszcze rzeczy on może Cię nauczyć ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
"Moj narzeczony jest moim pierwszym partnerem sexualnym." i "poprzedniego chlopaka bez trudu zaspokajalam reka" - tylko ja widzę tu sprzeczność ?

Gość co niby mam robic?
chce wiecej 0 wlasnie jak dotad nie mialam za bardzo kompleksow zwiazanych z sexem ( chociaz z pieszczotami tak ) ale 2 tygodnie temu powiedzial mi, ze czasem mu dziwnie bo zawsze mial doswiadczone dziewczyny, a teraz chwilami czuje sie jak nowicjusz ;/ chociaz wlasnie nigdy o swoich bylych nie mowil ale ostatnio mi ten tekst powiedzial i przez to strasznie sie jakos krepuje i nawet lekko stracilam ochote na sex bo zawsze mowil, ze mu ze mna dobrze a tu sie okazuje ze chyba nie jest mu ze mna dobrze:(

Gość co niby mam robic?
hmmmmmmmmmmmmmm - chodzi mi o normalny sex a nie o pieszczoty rekami. Bo sexu oralnego i analnego nie uprawialam

Gość co niby mam robic?
mam zaparcia nawykowe może to jest przyczyną?

Gość natalka14
najwyższy czas :classic_cool:

Gość ja mam takie fantazje
jak to co masz robic ?? piesc mu penisa ustami liz go i caluj po calym ciele podczas sexu baw sie swoja lechtaczka i piersiami proponuj sama pozycje np taka w ktorej oboje bedziecie wszystko widziec popros go np zeby ciagnal cie za wlosy gxyz jeog usta blagaj na kolanach zeby cie rznal tak abys musiala prosic go zeby przestal ehhh 25 lat i nic o sexie nie wie koszmar jakis

Gość gość
Ja tak lubie jak jest opisane w ostatniej odpowiedzi aaaa. Jeszcze mocne klapsy, a mojego meza nie ma. Pewnie siedzi u kochanki, a przeciez tak sie staralam. Czego Wam facetom potrzeba wiecej?

Gość gość
Masakra jakaś... 25 lat i kłoda. Albo autorka sciemnia, albo ma jakieś wyjątkowo niskie libido. Twój partner chce, żebyś się z nim rznela tak, żeby wióry leciały - z okrzykami, drapaniem po plecach, ciagnieciem za włosy, spuszczeniem do ust. On chce tego co robią ludzie w łóżku dorośli ludzie.

Gość gość
Ta "narzeczony" a skupiają ze sobą 3 miesiące? Kiedy ślub?

Gość gość
Ściema jakas i tyle, zwykle prowo. Raz panna pisze ze jej pierwszy partner a potem ze pierwszy oralny i analny. Bzdura