Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobasmutnaaaaa

cześć wam w tym watku

Polecane posty

Właśnie wróciłam sobie z zielonej trawki i mam tyle myśli w głowie. Co ja mam robić? Jutro muszę dzwonić? iść? do urzędu pracy - co tu robić dalej - uznają mi ten tydzień? chyba nie i tyle. No ale muszę iść się znowu zarejestrować. Po prostu nie mogę w to uwierzyć wiecie, że takie skurwiele a nie ludzie tak sobie po mnie jadą. Ale jakie oni mają obywatelstwo? NA PEWNO NIE POLSKIE. Na pewno. Nie wiem jakie ale nie polskie. Bo wszyscy JAK DLA MNIE stoją tam o stałą pracę i tyle. I wiecie - ja do ogrodnictwa NIGDY już nie wrócę - gorszych zer nie spotkałam nigdy w życiu - tylko dzięki rodzinie matki umiem to przeżyć i tyle. Tej biologicznej bo ta co z nią jestem to zero - słusznie wyzwałam od najgorszych. Na nią szkoda ręki żeby ją zabić - tego łoma jej też - dwa wielkie katoliki, których lepiej nie komentować. Ale stałabym w tym ogrodnictwie dobrze o ten kościół i po wszystkich - jak miałam stać? ŻE MAM WŁADZĘ. Bo ja powinnam być w tych pomidorach. Nie to nie ale wiecie - żeby nikt nie pierdolił że mi nie zależało bo mi zależało. I wiecie - to jest coś takiego, że nie można zmieniać adresu w tej firmie - zamieszkania, ale pracę można - no a zmiana adresu w razie co - i wiecie co - ja im wezmę jutro tę umowę i niech po prostu coś z tym robią. Ale co mi powiedzą. Jak oni mnie traktują w tej Polsce - przecież ta Polska to jest GÓWNO Z DUPY na mapie i nic poza tym. A tam wiecie 3 razy podwójni mordercy. Co robić? No ja nikogo nie zabiłam. Tacy ludzie, że nie mogę stać o stałą pracę i koniec. Ale jak jej nie dostaną to do piekła i tyle. Ja nie muszę mieć stałej pracy jeśli ludzie są źli. Teraz co - potrójna morderczyni? Tyle mi zostaje - a co można robić w weekend z człowiekiem, który ma 2 ludzi na sumieniu. Zabił sobie rodziców ktoś i na mnie jaką ja mam rodzinę. Ale on nie jest Polakiem/Polką. Nie jest. Jak? Nie jest. Przez stałą pracę tam ale w firmie holenderskiej - u Holendrów , nie u Polaków. Bo wiecie - tam jest taki gość, że on po prostu wszystkich osacza seksem zbiorowym i oni jak mają się z tego starać o stałą pracę. To pójdzie do piekła za to. A każą mi wrócić - nie dam się - bo w majtkach latali przy mnie po mieszkaniu, a Zuzia też w bieliżnie latała i tyle. Żal ci mi powiedzą. Nie - nie żal. Mogli w sumie po nagu latać - tak mi żal i tyle. Pomidorów. Ale wiecie - ten trzmiel mnie ugryzł i ten oprysk - no normlanie oprysk jak z Czarnobyla. I wiecie - tempo na rekord świata, godzin nie ma. Ja powiem w urzędzie, że ten wyjazd to było nieporozumienie i powiem, ze w zasadzie zjechałam bo mnie użarł trzmiel strasznie i uczulenia dostałam ale godzin chyba też tam nie było bo pracują jak ŚWIRY powiem i godzin nie ma bo to zależy od tego ile tych pomidorów wyrośnie dyć i tyle. I wiecie - jak tu samotnie stać o stałą pracę z takimi ludźmi. Jeszcze mi dadzą nóż do ręki - idź zabij. Najpierw seks zbiorowy, a póżniej morderstwo - bo to tak jest. Jak się da palec to cała ręka. A u tych lesbij to samo. Nie dam się i koniec. Wiecie - ja mogę być moralna bo moja matka skończyła na sznurze w kuchni. Na lampie się powiesiła ale wy? No nie musicie, ale jak wy niemoralnie chcecie stałą pracę fizyczną dostać - choć moralni bądźcie - gnoje tam same siedzą. Ja jestem Polką. A reszta to tam w ogóle nie Polaki. I wiecie - tym kościołem można człowieka zabić - stałabym o ten kościół dobrze i wykończę wszystkich tam I JUZ mam stałą pracę, ale wiecie - co mi z tego? Sama jak patyk tam a Polaki? I wiecie - jak oni źle zrobili w tej Holandii, że te firmy polskie w tym Roterdamie są wiecie. Ale im to wyczyściłam, żeby nie było na mnie wiecie. Ale wiecie - stójcie sobie o stałą pracę z gangiem morderców żądnych zabójstwa właściciela, któremu do ideału daleko. No stójcie sobie. Nie stoi się w takim razie o stałą pracę z ludźmi, o których nic nie wiesz i tyle. Jedyny wniosek z całości. Bo wiecie oni mnie po tygodniu wyrzucili, że stoję o stałą pracę bo stoję o stałego pracownika, ale on tam jedyny coś powiedział albo powiedział - żeby mi ktoś coś pokazał. A ta grupa sama z siebie nic wiecie. No i za to mnie wyrzucili, że chodziłam do niego się pytać co robić dalej. No takie pijaki. I wiecie - takie pytanie czy warto z grupą schlanych dekli stać o tę stałą pracę? Bo wiecie - ja równie dobrze w sumie mogłabym się tam wrócić i powiedzieć, że to palenie to jedna sprawa wiecie, ale ten alkohol. Ile to piwek na dzień się pije ich zdaniem. A ogólnie wiecie - poproszę skład chemiczny tego oprysku, który jest stosowany w tych pomidorkach bo wiecie nigdy nie widziałam czegoś takiego, żeby w poczekalni - miejsce publiczne/przecież kontrol tam może przyjść WSZYSCY mogli palić. Dziwne. No wiecie - bo oni we mnie , że trzmiele mają się dobrze tam to co dopiero ludzie. No wiecie - trzmiele zapylają kwiatki do góry, a poza tym co to za trzmiele - przecież to są szczepy specjalne. Wiecie ja nie umiałam zrobić zdjęcia, ale żeby trzmiel kogoś tak pacnął i to zaraz na początku to też dziwne. A żeby po praniu czarnych rzeczy leciała żółta woda to dziękuję bardzo. CZARNA woda leci z czarnych rzeczy - ŻÓLTA leciała jak ŻÓŁTA RZEKA w CHINACH i tyle :(

Daj jakies streszczenie , bo nie chce mi sie tego wypracowania czytac!

Wiecie to wszystko nie stało sie bez przyczyny, ale mi żal tych pomidorków i tyle. Po prostu :( No ale wiecie - rzeczy nie ma, niczego. Tydzien i wszystko do wyrzucenia w zasadzie. No wszystko. Bluzki, ubrania - a tak jak jeszcze tydzień, dwa, trzy , cztery i całkiem do wyrzucenia. I wiecie MOIM PRYWATNYM ZDANIEM włascicielka firmy w Polsce to też morderczyni jest i ZALEŻY po jakich jest studiach bo w sumie jest skompromitowana bo mam złą umowę - czemu ja tam pojechałam się może śmiać i wysłać męża, żeby mnie kropnął, ale się nie dam - bo to Hiszpan chyba i trzymają z nią , żeby ogrywać sobie nią narodowości a ja sama w stałej pracy wiecie - to też, żeby mnie kropnął na narodowość. W Holandii. No nie wiem - nie mam pieniędzy więc nie ma o czym rozmawiać. Ogólnie jestem dziecko ze sztucznego zapłodnienia - nie mam ojca, mieszkam z obcymi ludźmi. W razie co robię głód w Polsce - niech się ciemniaki uczą rozumu - morderców wolą ode mnie bo TRZEŹWI. Taką mam opinię wiecie w.... USA mi powiedzą. W Niemczech. No ale to bez znaczenia. Za papiery bo tak kocham papiery. Ale świnie. No ale wiecie - stałą pracą to mnie zabiją i tyle. Agnieszkę Śmieszkę wolą bo ma rodzinę a ja nie. Ale ja dostałam za te gówna zwane moja rodzina. To nie jest moja rodzina, a w USA mogą mnie kompromitować jak chcą wiecie i tak nigdy nie dowiedzą się jak ja myślę. Zarówno moja matka się zabiła jak i jej rodzice przybrani I NIGDY NIKT się nie dowie jak ja myślę. NIKT. Tylko Bóg to wie i tyle. Tu musiałam GÓWIEN Z DUPY bronić - maniaków seksulanych, zboczeńców bo TAKA JEST POLSKA - jedna kurwa i tyle. Ale niech mają wiecie. Niech się grzą i gwałcą - kogo to obchodzi. I wieszają w lesie. Normalnych morderców też bo moi przybrani to mordercy wielu osób bo mi nie powiedzieli WYRAŹNIE, że jestem adoptowana i skad. Bo tak się znają na wszystkim NA GÓWNIE i tyle. A w Niemczech jestem wrogiem bo ojca mam w dupie - to nic że rodowody chińskie ale ojca nie mam. To jest gówno z dupy a nie ojciec - ja jestem dla siebie ze sztucznego zapłodnienia i mogą mi do tyłka wskoczyć wiecie. Ja im też mi powiedzą - niech sobie sami zapierdalają na tej taśmie, a gdyby USA wiedziało co się działo na Śląsku to by ich cały świat za ten Śląsk potępił, ale nikt nic nie wiedział i jest jak jest. Taka Holandia - jedynie eutanazji nie było. Takie interesy tu były. I tyle. Bomby atomowej warte wiecie. I się nikomu nie dam i koniec. Tyle warta stała praca - gwałtów na kobietach. I tyle. Krzywdy ludzkiej. I się mogę wyśmiać z was, że i tak miałam rację. No ale oczywiście stała praca i stała praca. No i ogólnie nie ma mi do śmiechu, ale się nie dam bo najważniejsza jest władza i koniec. jeszcze obecnie. I wiecie - ta Zuzia może być zabita - nic mnie to nie obchodzi. Mnie i tak nic nie zrobią bo się boją głodu. Bo będzie po mnie GŁÓD i tyle. Taka jestem :( A Polska to gówno z dupy - zapamiętajcie to sobie. Kilku ludzi jest tu takich, że coś znaczą to maja rodowody i wartości, a reszta bez znaczenia i tyle. A ja mam 3 rodowody ale od ojca żadnego - wszystkie mam z Anglii i co wy na to? Tak szanuję Niemców - jak kleszcze ich szanuję :( Za moja krzywdę i mojej matki też :(

No wiecie - nie dziwcie mi sie przez niemieckie GÓWNA Z DUPY - maj ja nie wyjechałam - raz dwa tygodnie, raz tydzień - jakieś gówno z dupy AGnieszka Śmieszka mną sobie pomiata - same morderczynie - wszyscy lepsi bo co bo sie zbiorowo gwłącą? Ludzie - ten świat oszalał. Nie mam ojca i koniec. Mam ale nie tego Szwaba śmierdzącego, który nawet mojej matki w ciąży nie odwiedził. Jedynie co to chujsko śmierdzące kościelne umiało to rozwalić mi całe życie. I po co on mnie w ogóle zrobił. Niech o mnie zapomni. Ja nie jestem jego córką. Ja miałam być mężatką 15 lat temu i mieć dziś dzieci dorastające - dlatego wolę swoje gówna niż takiego ojca Niemca i tyle mnie wszystko obchodzi. A Polaków poważam jak swoje siki, ale możecie być bo gówno jesteście warci. O to chodzi. A niejeden Niemiec też im powiem - a zwłaszcza ci w książkach. Tu rodzicom nie przebaczę nigdy i koniec. Za to co mi zrobili w życiu - że zrobili ze mnie pieniądz, doprowadzili do choroby psychicznej to niech im Bóg wybaczy bo ja nie potrafię i koniec. A ja mam swoje wartości i oni się nie liczą. 11 lat mnie oszukują , że mi kupią mieszkanie, z wszystkim - jedno kłamstwo, oszustwo i wyzysk . Polska to KURWA I CHUICA a także RAJ MORDERCÓW. I tyle. I nic mnie więcej nie obchodzi. I jeszcze RAJ GWAŁCICIELSTWA. I koniec. To nie moje wartości, a moje wartości to jest moja sprawa. Ja mam 3 rodowody z Anglii i was pierdolę dokumentnie - se róbcie tu co chcecie i tak nic nie wymyślicie z sensem żeby bnyć zachodem bo jesteście głupsi niż ustawa tro przewiduje ale jedziecie sobie po mnie jak w tym Londynie po mojej matce sobie jadą. Ona tylko przegrała tą rodzinę królewską - choć wiecie - zostawało jej jedno państwo. JEDNO i NIBY mogła tam być samotną matką, ale jak tak patrzę na tego młodszego brata - no jego matka go oddała, nie pasowało jej być tam tą samotną matką i tyle. Czyli widocznie tak miało być i ci jej starzy TAKIE SAME GÓWNA jak ci moi. Choć oni jeszcze szkoły mają, a tamci chyba bez szkoły sobie ją wzięli NA SZKOŁĘ i co to będzie umiała po tej szkole - no ale się nią wybronii - bo wszyscy na nią co to za pomysł z tym klasztorem. IDEALNY - takich miała rodziców. Co prawda nie da ich bo sprowadzić ich do rachunków to właśnie ich myślenie było, a kościół powinien być chyba jakąś wartością. W końcu ich pomawiali i tyle. I na tym sobie jechali wielkie ogrodniki - na pomiawianiu kościoła katolickiego. No to mieli jakieś wartości powie tym klechom kiedyś ta moja stara. A oni? Jedynie rachunek, robienie dzieci bez sensu - dajcie spokój. A wiecie ona tak skończyła bo skąd ona miała wiedzieć, że ona jest dla nich SZKOŁA OGRODNICZA. No nieźle to wymyślili. I TYLKO DLATEGO ją wzięli. To nimi SŁUSZNIE pieprznęła i tyle :( Szkoła się skończyła i co dalej? Klasztor. Tylko tyle pasowało. A reszty lepiej nie komentować i koniec :(

Wiecie JA SŁUSZNIE ten cały Zachód potępiłam - ja ich uratowałam od Chin a teraz słuchajcie powiem co myślę i moge sie powiesić. No jakie szmaty widzicie sami bo ich nie chcę. A KTO ICH CHCE? Ich nikt normalny nie chce i koniec. Jakie oni mają wartości? I co oni mi zrobili? Zamiast mi dać ZAROBIĆ w jakimś pakowaniu to stała praca w sklepie - a jakie ja mam doświadczenie? Na przykład. A inne prace? A zdrowie? A grupy jakie są? I wiecie - ja jestem straszna bo ja nie jestem Polką - no jakies tam papiery mam i tu mnie oddano, ale moja narodowośc POLSKA to tylko symbolicznie będzie - no wybaczcie - oni na mnie NASIKALI przy chrzcie. I tyle. Wybaczcie mi - nikt normalny się tym SZCZOCHOM polskim nie da. A ta rodzina? Jeden burdel. Niech ich sobie zeżrą jak dla mnie. Narodowość polska - na razie tak Z MUSU. I to wszystko. Kiedyś NIGDY. NIGDY!!! Sobie to zapamiętajcie. Jak mi Bóg każe symbolicznie. Nawet za mąż tu nie wyszłam bo nie chciałam być KURWĄ NA MIESZKANIE jak mi stara chuica kazała z góry - miałam być polską KURWĄ NA MIESZKANIE. Ale pech polegał starej na tym że mam 2 swoje i nie potrzebuyję chuja w cipie zeby mieszkanie mieć, a ona mnie miała oddawać bo tak sobie ze mną radziła. WCALE. Była zwykłym głupim dupkiem dla mnie i całe życie mi zasrała i taka prawda. Jak ta SKURWIAŁA I SCHUJAŁA Polska. I tyle o was myśle :( Żyjcie sobie Bożym Narodzeniem i Wilekanocą tyle umiecie i się gnójcie ale ci tam na tym Zachodzie to nie są Polaki - oni nie są Polakami i koniec. Przykro mi. Oni nie mają żadnej narodowości. JA JESTEM POLKĄ i tyle. BO MUSZĘ. Bo mam dowód osobisty i tu jestem. Te wasze szkoły też sobie zeżryjcie - ten mój patron jedynie i koniec. I moje 2 siostry reszta nasrania na to nie warta - przykro mi. A kościół zwłaszcza - to zawsze wiedziałam. Ale nie wszędzie tylko tu, w Polsce - przez nich tu nie ma niczego i tyle :( Zawsze to wiedziałam tylko tego nie rozumiałam :(

Ciekawe wiecie dla mnie jest tylko jedno - czemu ten polski kościół w sektę sobie nie poszedł - oni wiecie o co stoją? O GROBY. Bo msze są za zmarłych. Ale księża. O rozgrzeszenie się stoi. To pózniej jest co jest. To jest sekta takie myślenie - stanie o kasę za msze na zmarłych - ja się nie dam. I dalej wyzywam matkę widziecie i co mi zrobicie - to nie jest moja matka. Moja matka mi życie uratowała i mi w życiu pomogła. Ona mi całe życie zasrała. Ale wyzywam ją sobie na kafe. Normalnie jestem dla niej kulturalna choć życie jej jeszcze gównem po ryju wysmaruje za to, że wzięła mnie dla kasy , ani grosza i jedno kłamstwo ona jest. Ale podrzut włoski i taki koniec. Rady mi w ogóle nie umiała dać, ale najmądrzejsza na świecie. Ale moja matka prawdziwa chciała żebym jej słuchała bo po niej bo mnie oddała a miała wychować jak urodziła. I tyle. I zaraz było - a ciebie nikt nie chce bo to widać. A czemu mnie oddała? Bo sama była adoptowana i miała INNE NAZWISKO. I też mi mieli dać jej nazwisko i bym była normalna, miałabym Anglię. Anglię bym miała - I mieszkanie w Londynie. A oni? Ja nie jestem ich dzieckiem. Wybaczcie, ale ja miałam być juz daleko stąd i koniec. Tak zawsze chciałam i to ma sens a reszta nie i tyle. A najmniejszy sens ma pisanie na kafe i koniec :( Bo tak i już - cześc :(

Wiecie - może żałuję że wyzywam matkę Włoszkę ale nie obchodzi mnie ona nic już. Mam matkę prawdziwą, rodziców jej przybranych, babcię nawet mam swoją, ale to mam to też nie jest moja rodzina i tyle. Narodowość polska - SYMBOLICZNIE i tyle. Z tego się cieszę najbardziej bo ja sie w sumie nie urodziłam Polką. Ojca biologicznego może i żal mi, ale nigdy nie muszę się z nim spotykać/trzymać. Nie potrzebuję go po prostu. Miał sie chyba z matka ożenić - to kompletne zero kościelne i tyle. Co oni mogą tam z nim na mnie wymyślić. Obym dostała pracę jakąś w Anglii - stamtąd do USA i tyle. Bratu zostawię Australię jak mu się Roterdam znudzi i ...oby tak nie wyzywał swojej starej w Holandii w necie bo pewnie też po nim mu powiem. ROK CZASU mi zmarnowały gówna polskie i tyle - mordercy i najgorszy kryminał. Wszystkich zniszczę wiecie za krzywdę. Nic nie umiem, niczego sobą nie prezentuję. Przecież ja zupełnie dobrze wyglądałam wyjeżdżając - czego ode mnie te ciule polskie chciały? Rok byłam w domu, wartości miałam i wszystko. Nic tylko żona Zenona kogoś też zabiła bo jest niezniszczalna, podatku nie mam policzonego - SKANDAL i tyle. To morderczyni była i tak dziś o niej myślę . Jak ci z biura. Dobre imiona mieli to nie po nich , a ona ma kiepskie imię to po niej i tyle. Agnieszka śmieszka może się uratować jedynie odpowiednim rodowodem bo też nigdzie nie dostanie stałej pracy na zachodzie ZA MNIE. Co wy sobie nie myslicie, że ja racji nie miałam w tej szkole? Miałam tylko mnie tak pociorali bez sensu. Ludzie za nic umierają - to mi sie stało i to wszystko. Z wszystkiego się wybronię, ale kto mi odda lata życia? A rodzina? Ale z was kanalie i koniec. Jedynie, że głodu nie macie bo nie mam na zachodzie mieszkanie. Ale jak dostanę mieszkanie i stała pracę za opinię głod wam robię i za samotność też. I mam was w dupie - tak doceniliście rzymski rodowód to sobie budujcie, ale żarcie NIE. No coś trzeba wybrać. 11 lat oszustw, że mi mieszkanie starzy kupią. No wybaczcie - za to należy się śmierć głodowa. Bo znowu mnie chcieli mieszkaniem ograć bo to wiem, ale im się nie udało bo nie docenili...cudu. A ograć chciał mnie morderca babci na mieszkanie bo to wiem i tyle :( Ale z tego miasta skąd był był też jeden mój uczeń co sie NIBY PRZEZE MNIE powiesił ale wiecie - dziś jeszcze patrzę się na niego przy biurko i dostaje ode mnie w ten swój głupi łeb i jedziemy dalej bo też adopt i tyle. I to mieli powiedzieć i nie musieliby się w ogóle ci uczniowie moi mną przejmować a tak powinni bo co oni mają mi do powiedzenia na temat tego, że gwałcili zbiorowo? Czy oni mieli klepy na miejscu? I tyle :( A jeden sie powiesił PRZEZE MNIE - jak ja mu przypierdzielę, że to przeze mnie to on jeszcze zobaczy, ale na razie nic mu nie mogę zrobić i tyle. Z tej prostej przyczyny że nie żyje i tyle :(

Wiecie - oni wszyscy sobie niby rządzą, ale rządzi Bóg i oni wszyscy są tam DO PIEKŁA jeśli nie udowodnią, ze są Polakami. A jak? Podatkiem. To się nie będzie liczyć. To się już nie liczy. BO PRZEZ NICH Holandia jest bez rodowodu wiecie. I tyle. Niemcy mają rodowód, wszyscy, a oni nie. Rózne rzeczy się dzieją, a Holandia przez Polskę nie ma rodowodu a powinna go mieć OD POLAKÓW - od Niemców, ale ich nie chcą - oni powinni mieć od Francji - Francja też nie ma, ale Francja jest skomplikowana. Hiszpania ma też coś, a oni nic - tylko rodzinę królewską i nic poza tym. I w sumie są najgorsi przez Polske i za to Polacy tam pójdą do piekła bo powinni mieć rodowody POLSKIE i tak ratować Holandię, a nie umieją. I ja zostałam tylko ja i mój brat młodszy, ale wiecie - ja mam swoje życie i muszę stać o brata nauczyciela, autora 2 książek - wybaczcie Amerykanin a ten mój młodszy brat. I dzięki niemu mam USA i tyle. On się będzie chrzcił w Polsce, matka moja tu może być. Ja nie mogę myśleć o bracie w Holandii - niech mu ziemia lekka będzie - tak mną pieprznął. No ale wiecie - jaką on może drugą narodowość? To nie jest wcale tak trudno zgadnąć. A chciał być mądrzejszy od Pana Jezusa to ma. A ja? Mnie było lekko w życiu. On chyba zwariował i tyle :( No i koniec. Co oni tam sobie wszyscy nie myślą wiecie. Dzięki niemu Holandia nie ma USA i tyle. Daliby mi pracę USA by mieli, a tak nie i tyle. I tak dzięki bratu mi powiedzą i tej pierwszej pracy. Oj - nie dam im się wcale niekoniecznie, ale jak chcą być mądrzejsi od Boga to niech sobie robią co chcą - USA nie mają i koniec. Powiedzą im kiedy to było i w dupie ich mają. Za eutanazję. Jeszcze w USA sie tak zaczną zabijac. A Francja może ich najechać. Nie najedzie ich bo się nie opłaca i się wyplączą z wszystkiego DZIĘKI MNIE. Dzięki Polsce powiedzą - dzięki Polsce. No cóz... jednak tylu morderców i znowu nie dałam rady, ale USA mam dzięki bratu i koniec. A on może jest i najważniejszy na świecie teraz. Kto wie? A i tak był mądrzejszy od tego Holendra. Jedynie, że tyle pił. Rozwalił się i go nie ma. On chyba uratuje takiego jednego choć chyba nie. Nie chca go w tym USA. On może być z Polski, a innych nie chca. Bo jest z tej Polski jakoś tak mądrze, że rady mu dać nie umieją to moze być JEDYNY POWÓD. Bo tak go ani widzieć na oczy nie chca bo nieżonaty i bezdzietny. Bo adopt. Za mało. On się nie da - jak oni go napuścili - na wariatkowo i tyle :( No niby mieli rację, ale to jest coś takiego że to oszaleć można i wiecie dlatego rady mu nie umieją dać i ...może być. A matka prostytutka - on szans nie miał być normalny - przykro mi. Zostawało mu się regularnie opijać. Z chrztem nie miał szans, a co dopiero bez chrztu. Tylko rodowód mógł go uratować i to jeden jedyny rodowód, żeby był normalny czyli w sumie z matki prostytutki samotny bo co? Jak tu żyć z rodziną z taką matką. I rodowód miałby taki dopustowy na pracę. I TAK MIAŁO BYĆ wiecie, a on? Żadna praca się go nie imała - no jaka praca po matce kurwie za przeproszeniem :( Ale sie urodził i tyle :(

Gość PrzyzwoitePodszywe
gdzie kupujesz towar bo odlot pierwsza klasa! :-D

Wiecie on też ma te wszystkie moje rodowody i tego jednego przez niego się zrzekam wiecie. I wiecie - jedziemy sobie na tym samym wózku już tylko on z USA a ja z Polski. I tylko tak mam to USA jak z nim trzymam bo inaczej jak? I tak będzie bo co robić? Skoro nie może być samotnej matki w państwie XYZ to zostaje mi USA, a wiecie - ja w ogóle nie stoję o USA i tyle. I co? Znowu to samo co tydzień temu - 4 wydarzenia zmieniające historię świata, 4 gwiazdy. I co dalej? Jednego brata mam że mi pomoże - ten co sie zabił Amerykanin właśnie. I tyle. Reszta mi nie umie pomóc to nie muszę o nich stać. Bo to polega, żeby sobie pomagać bo kto pomoże adoptowanemu dziecku wiecie. Nikt. Jeszcze jak prawdy nie zna. Może za to mam tego Amerykanina, że tego młodszego tak wyciągnęłam. I jak będzie stał o mnie to bedzie miał USA, a jak nie to zostaje mu kraj matki i koniec. I druga narodowość. No i wiecie - na pewno postanowił przejąć się wyglądem -ale to bez sensu bo się nie domyśli tej drugiej narodowości. Boże powiem wam jak nim by trzeba potrząsnąć to się opisać nie da. Ale kto ma to zrobić? Żona jego mi powiedzą. No to niech jakąś znajdą i dziecko niech jej zrobi i niech z nią siedzi i jakoś wygląda bo na razie wygląda jak po prostu... a szkoda gadać. Już ja wyglądam lepiej bez mieszkania niż on z chałupą i mieszkaniem i tą pracą - wybaczcie. Wielka Holandia - w dupie ich mieć to mało - moje zdanie do dziś :(

No ja mam 100% racji - on się miał obrazić na Holandię i koniec. I wiecie - na razie mam 1 brata. No tym w Holandii też nie umiem potrząsnąć - za dużo mam prac DORYWCZYCH jak dla niego. Ale wiecie - jak on się znalazł w tej pracy? Niech sobie to przemysli -czemu ja nie mam stałej pracy, a on ma, tak? On jest NIENORMALNY. Jak sie szuka stałej pracy na zachodzie. On chyba ma to mieszkanie żeby się POWIESIĆ tam. jak ta moja matka - na zgorszenie. On ma sobie to przemyśleć i wracać. Przeciez każdy tam wie jak się dobrze uczył, a tam? Po co on tam siedzi. Na zgorszenie ma to mieszkanie i tyle. Dlatego go gwałcą żeby sie ożenił. Najwyżej niech go wyrzucą do Roterdamu, skąd była matka to wie - jeszcze mu zostaje kraj matki, USA ma ode mnie. Bo wiecie teraz się obrazi - jak on może mieć USa ode mnie - od matki powinien - od matki wiecie - on myśli że on jest z Amerykaninem zrobiony. A z kim z Niemcem mi powie? No nie - no koniec rozmowy z takim durniem nie będę rozmawiała nawet sama ze sobą. Jedynie że jest przystojny - naprawdę nic sobą więcej nie prezentuje. I to jest najlepszy uczeń w szkole w Holandii - dużo umiał wymyślić w życiu. Naprawdę. Ty ani tego mi powie. A skąd ja jestem ty ciemniaku? I wiecie jaki on jest głupi - on mysli, że ja zostanę marynarzem bo mnie morze interesuję. No taki wariat - przykro mi :( Jedynie ten Amerykanin i koniec choć też nie za mądry, ale z nim sie jeszcze coś da zrobić, a z tym? NAJLEPSZY UCZEŃ W SZKOLE - ten Amerykanin po prostu dostał sie na studia, a on? Najlepszy uczeń w szkole średniej - co on sobą prezentuje obecnie? Wybaczcie :( Nie powiem :(

Gość PrzyzwoitePodszywe
znaczy amerykanie jacyś dilują? Plis też tak chce odlecieć ! :classic_cool:

Teraz wiecie bęzie chodził i mówił, że się przeze mnie powiesi. Ale się nie powiesi bo mu szkoda życia. On taki jest. Szkoda mu uroków życia. A to zycie ma jakies uroki i tyle. I wiecie - w jakiej ja byłam rodzinie a jakiej on. Zboczeńce, deby, a on - jedynie, że ta matka go okradała. Stary ciągle jakies biznesy podejrzane aż zniknął. Ale żeby najlepszy uczeń w szkole w Holandii nie wiedział, że ojca mu ktoś zabił to szkoda słow. Albo gdzie jest policja. Bo wiecie - poszliby z tą matką na policję i po tym ojcu, wszyscy po ich stronie, a tak jak będzie stał SAM o grób ojca to może być, ale jak będzie żonaty i będzie stał o grób ojca wiecie to powiedzą, że to przez niego się stracił. Że go kropnął, żeby się ożenić i mieć chałupę, no ale co on to chciał robić. I ratuje go że był tym najlepszym uczniem w szkole czyli coś tam chciał robić. Wiecie co on miał chcieć robić? Pracować na policji. I znaleźć kto mu ojca kropnął. A forsy tez nie miał i tego też nie rozumiał. No ale wiecie - to tam już bez znaczenia dziś i tyle. Oby za rok się wszystko skończyło bo po mnie też. I wiecie - to jest bardzo skomplikowane czemu on się tak uczył dobrze - tak wyszło, a pózniej zmienił zainteresowania. I wiecie to jest ta lekcja że zainteresowania człowieka bardzo szybko mogą ulec zmianie. I widzicie - zadaje się z Polakami - USA brak. I tyle. No ale znowu USA ma to wszystko smoli. On Polakiem jest wiecie - Boże tę Holandię to codziennie powinno zalewać i tornado. No wiecie ja sobie bym życzyła żeby wrócił tam gdzie sie urodził i tam powinien mieć pracę stała. Nie tak jak ma. On jest po prostu do kropnięcia tam i tyle. Tak się nie ma pracy stałej na zachodzie i tyle. Już ja miałam lepiej załatwianą niż on wiecie. No ale wiecie - no teraz siedzieć z tą matką? bez sensu. Jeszcze z tą żoną - właściwie to zostawałaby ją wyeksmitowac z tej chałupy do tego mieszkania, no ale... no i wiecie co tu robić? Jak się ożenić z grobu ojca? No to jeszcze dostaje chiński rodowód ode mnie, żeby nie stał o Chiny i niech ma tego brata w USA - no bo ja mu dałam brata w Polsce i go nie chce teraz wielce. Bo gwiazda - on się go boi , on chce mieć normalnego. No to ma tego co ja i musimy się nim podzielić. I tyle. Bo ten w Niemczech jest do kitu. No i tak ma te wszystkie kraje anglijęzyczne jako ten FILOLOG i może być. No z pracy mógł mieć USA też ale to bez sensu. Anglie ma tez on mojej matki, Niemców z rodowodów i tyle. To ma te same co ja i niech se łazi po tym po tym świecie - może akurat jeszcze się tam z jakąś chajtnie, ale tę pracę to wymyślił - ło kurde :( No ale ma pracę - nie to co ja - też fakt - smolę go i tyle. Teraz już powinien przeżyć choć kit go tam . Od Diany tez ma rodowód bo stoi o rodzinę królewską. Od Diany, chiński i na Polskę mu dam. A ja mam 3 rodowód wiecie zapomniałam jaki ale na Polskę mu coś dam - mam 2 możiwości zrobie mu tę drugą możliwość bo tak i już. I niech sobie stoi o Kraków w Polsce bo po co mu morze jakby go wyrzucili nad morze to niech sobie o Polskę stoi o Kraków. Po co mu to to nie wiem, ale ta rodzina przybrana musi być jakaś powalona. Wiem , że ktoś był tam w Auschwitzu i to tak go znosi wiecie jakoś. Nasi go tam nie będą chcieli w tym roterdamie, ale ja mu daję taki rodowód, że go nawet nie kropną tam. A jaki ja miałam swój trzeci to nie pamiętam już i tyle mądrego zrobiłam. Może sobie przypomne. Jakie ja miałam 2 rodowody od matki. A chyba już pamiętam - no to choć tyle z całości i już :(

No to wiecie daje mu te 3 rodowody co ja mam plus jeden ma na matkę żeby mu nie szkodziła i wie, że może stać sobie o Kraków. Kiedyś mu powiem jakie mu dałam rodowody - rodzinę królewską ma wszystko. Uczciwa jestem nie cyganię. No to chiński mu zbieram - ma na matkę to mu styknie. No i teraz już chyba nie mają szans go kropnąć i tyle. nawet nad morzem. Bo by było na mnie - po co pojechałaś w te pomidory. też przez rodowód. Co wy sobie nie myślicie? Dałam złej osobie i musiałabym się nią przejmować, a tak się może powiesić i tyle mnie obchodzi, a ja i tak w tym roku nie umiem niczego co zarobić. Co innego ta smarkata wariatka. I tyle. Teraz ja zrobią najlepszą uczennicą w szkole - no chcieliby. Już za póżno. Nie obchodzi mnie ona ju ż po wszystkie czasy - na szczęscie. I tyle.

Wiecie - jak mnie jest żal tego młodszego w tej Holandii to wy pojęcia nie macie no ale w sytuacji jest takiej PRZEZ POLAKÓW, że po prostu ta matka jego jak moja a coś jej się stanie i PRZEZ POLAKÓW będzie, że on w takim razie kropnął i starego i ją. I taką będzie miał opinię bo adoptowany. No przeciez to jest straszne. I teraz się domyślcie czemu on ma mieszkanie. I on to własnie widzi i nie rozumie tego, ale wiecie - ja byłam ostatnio w otoczeniu 3 podwójnych morderców - wszyscy pozabijali rodziców. No wiecie - ja nie mam wpływu gdzie ja jadę a to póżniej przechodzi na niego, niech o tę matkę stoi przynajmniej na pokaz bo zrobią go mordercą rodziców. Niejeden Holender co zatrudnia Polaków zabił swoich rodziców - skąd ja mam wiedzieć co się dzieje. Niech sobie to też przemyśli bo on tylko się umie na mnie rzucać że nie mam tej pracy stałej. A ludzie? I tak ZYJE już dzięki mnie i tyle, ale dalej się mądrzy. A co on ma z tej szkoły? Już ledwo zipi, a dalej się zachwyca tą szkoła. A jak on stoi w życiu. Ale wiecie - niech mu będzie, że szkoła taka ważna. Wiecie - kogo obchodzi w sumie że był najlepszym uczniem w szkole - nikogo. Na studiach gdyby był najlepszy to jeszcze. W jakiej i tak dalej, nie? No ale ma osiągnięcie i też mu tego nie zabiorę i tak wali sobie we wszystkich, że rady mu nie umieją dać a teraz ma taki na Polskę , że też mu rady nie dadzą i tyle. I o ten Kraków sobie może stac - bo wiecie, żeby był znad morza, gdzie on tam znad morza jest. I wiecie - czemu mi morza nie dałaś ty zerowata babo mi powie. Bo ma mysleć o Krakowie i o MURACH w życiu. O MURACH bo bezdomny zostanie. I dlatego nie może iść na morze i nie może myśleć o marynarzu bo nie będzie miał gdzie wrócić - a jak będzie mówił o Krakowie - to zawsze niech ma w głowie, żeby go wrócili z tego morza tam gdzie miał te najlepsze oceny i tyle. Bo przecież co on jeszcze miał za osiąg w życiu. Raz widział gościa za stołem w dziwnych szatach - szmatach wam powie. I raz ojciec wyszedł z domu i nie wrócił i to jest całe jego życie. No nie licząc tam jeszcze dodatków. I tak se może żyć, a inaczej wszystko całkowicie do kitu i tyle :( No i tyle -na razie i koniec :(

I patrzcie jak warto trzymać z Bogiem - w czwartek łaziłam po sklepie w Roterdamie i słuchając muzyki zrozumiałam że jeden Amerykanin sie powiesił i nic mu nie pomoże. Na drugi dzień w pracy się dowiedziałam, że mam spadać. No i tyle zobaczcie. Ale jednak dałam wszystkim radę bo? Nikogo nie zabiłam. A tamten wiecie a mój brat - on dzieci nie robi żadnej i tyle. I tyle mu zrobicie. I za to , że ma tę pracę jaką ma NIGDY nie dam się na Zachodzie a tego wam nie powiem jak ma tę pracę bo to wiedziałam i tak też moze być, ale w końcu był tym najlepszym uczniem w szkole i co mu zrobili? I tak się opłaca uczyć w zasranej Holandii HAHAHA - i tyle mnie wszystko obchodzi bo gdyby nie jeden rodowód z Polski to go mają prawo Polacy zabić, a tak nie mają i się go boją bo całą Holandię zasyfią nim, ale nie rozumieją czemu. Bo adopt i nie wiedza skąd. Z USA myślą - z USA - naiwniaki. On taki jest, ale nie jest z USA. I dlatego wiecie co mnie ten zachód obchodzi? NIc. I taka prawda. Kasa i good bye. Tak się w Holandii opłaca uczyć , a gdzie indziej to samo. A co - na studiach miał się zacząć uczyć? Bez sensu i tyle :(

I wiecie PRZEZ to, że mnie tak biuro sponiewierało w pierwszej firmie i miałam NIBY iśc do kicia i tak dalej - teraz pól roku bez pracy poniewierka to jest tak - ci w tych biurach i tak dalej to nie są POLACY. To nie są Polacy. Zależy co i jak ale wszystko w piec za narodowość. Za mnie - bo to jest CUDEM ratowane, a czegoś takiego nie ma nigdzie na świecie. To nie są Polacy i koniec. Jak nienawidzą Polski i siedza w takim czymś to do piekła i tyle i to jest ode mnie bo to ratuję i rok mam z głowy następne przez BANDĘ KRYMINALISTÓW i tyle. Głównie 2 kryminalistów w pierwszym biurze mam tu na myśli i koniec. Ogrywam ich imiona żeby o nich nigdy nie stać - to jest dwóch mordeców rodziców i koniec. Nikt normalny przy zdrowych zmysłach by mnie tak nie potraktował, a póżniej było tylko gorzej. Może są Holendrami? Nie wiem. Polakami DLA MNIE nie są. Chyba że w Holandii mają stałe zatrudnienie bo w sumie - gdzie oni są zatrudnieni? Nie wiem - w Polsce. Ale Polakami nie są. jak można państwo do pieniędzy sprowadzić? A ci ludzie tacy są. Racji mają zero - do piekła i tyle. A co tam robią podwójni mordercy to nie mam pojecia - blokują wszystko, a pierwsi powinni odejść. I co wy na to? No ale co z tym? Przecież to tylko kasa - a nie to nie - do diabła i koniec. Jakaś Zuzia - no 32 lata - no dajcie spokój. Rogi se miała przypiąć i ogon ta Zuzia - czemu nie? I wąsy domalować. A dalej co o ile? :( A co ich Polska obchodzi - oni nie są Polakami. Jakieś ESPERANTO TO JEST. Może przez to jest to esperanto wiecie z Polski żeby wiecie - tych ludzi jakoś ogarnąć - w przyszłości esperanto i jakaś bezludna wyspa - jak dla mnie. Wyspa LESBOS dla nich bo co? Ani nie są emigrantami ani niczym - wszystko kasa wiecie, ale ja nie. No to pech, że ja rządzę i zgadzam sie z tym i do piekła za przewrotność i koniec. I zrujnowanie mi życia na Zachodzie normalnego jak ja jestem ADOPTOWANA Z ANGLII i mieli mi z drogi schodzić ZWŁASZCZA MORDERCY bo taką mam rodzinę i i tak mi rady nie dadzą. Zostaje jeszcze potrójny morderca = co teraz 3 potrójnych morderców? Nie wiem :( Okaże się :(

Wiecie - oni są zbyt tępi do mnie - ja jak ten mój brat tylko morderstw nie doceniłam i tyle. I wiecie esperanto wymyślił polski Żyd - to jest język. Bo wiecie Polaków w Holandii nie chca - to co - Holendrami będą? Przestańcie - najwyżej Pan Jezus przez esperanto porobi z nich jakąś sektę Żydowską czy nie wiadomo co? Co w Holandii będą siedzieć na stałym adresie. Przecież to sensu nie ma i tyle. Ja jestem Polką, ale nie chcę Polski bo sobie tu całe życie zrujnowałam no ja wiem jaką ja mam narodowość, jak myślę - tak jak moja matka, ale po cichu bo mi się każą tu przybrani powiesić i tyle mi zostanie. Tacy są dorbzy, ale wszyscy na mnie. Bo nie rozumieją że cudem są uratowani. I patrzcie jacy oni są - ale Bóg by nawet ich oglądać nie kazał. Nawet oglądać kiedyś - tak mi się podobają z wyglądu, o charakterze nie wspomnę. A tej rodziny też lepiej nie komentować. Jak oni chca mi dorównać to nie mam pojęcia, ale niech sie starają. Coś trzeba w życiu robić niewątpliwie - dowalać bliżniemu po katolicku - co najlepiej idzie nam, nie? :(

i wiecie w dniu dzisiejszym oddałam mój rzymski rodowód pewnej osobie, która na to zasłużyła. Mam 3 inne - zero mieszkania swojego przez to mną pomietli wszyscy wiecie i ta osoba zawsze mi pomoże oraz inne też i to jest dla mnie najważniejsze oraz to, że kiedyś będę mieszkała na wschodzie i mogę nasrać równo na całą Polskę i Holandie i na wszystko bo i tak miałam rację - 4 wydarzenia zmieniające historię świata i możecie być. Jakie? Ja nie napiszę żadnego. Po co? Niech się wszyscy łudzą, że mój brat pójdzie do piekła ten młodszy, starszy mi dawno zwisa, ale młodszego muszę mieć bo nigdy nic nie wiadomo. Nigdy, nie? Taka prawda. 4 wydarzenia zmieniające historie świata i możecie rządzić a tu co proszę żadnego nie umiecie wymyślić? A wszystkie 4 powinny być i możecie wywoływać wojny. Tak kiedyś będzie. Zobaczycie :(

Wiecie stoje po stronie rodziców przybranych bo mieli 1 % racji. 1% racji - inni nie mają nawet tego. Zwłaszcza w Niemczech i tyle mnie cokolwiek obchodzi odkąd widziałam diabła i taka prawda. Za rok koniec tej zabawy. OBY!!!

Napiszę wam jeszcze jaka ja jestem zła na Polskę za to, że tu musiałam żyć. Ale wiecie - już żyję tym co będzie kiedyś. Może się tu zatrzymam ale nigdy sama. NIGDY. Bo bym się bała ze mnie zabiją mordercy rodziców, że ich nie zabiłam. A co mi zostawało? Tak mi zniszczyli CAŁE ŻYCIE, całe życie. No ale matkę też miałam straszną. I najbardziej cieszy mnie to, że będę mieszkać na tym wschodzie jak zawsze sobie marzyłam. Ale nie dzięki ludziom to mam ich w dupie wszystkich jak zwykle. No bo wiecie - ja już powinnam mieć pieniądze na koncie i mnie w Europie nie ma. A tak? Wiecie - oni nie widzieli tego co ja a to było od diabła w sumie i kiedyś z tego coś się stanie - z tego co ja widziałam, i że omal nie oszalałam przez to i NIKT MI NIE POMOGŁ, NIKT. Raz tylko przyszedł do mnie jeden człowiek i on mi pomógł i teraz też. A tak to nikt i wiecie - czy to jest dobre co bedzie dalej to nie wiem, ale wiem co widziałam i w sumie szkoda tego. No ja wiem o co mi chodzi a inni to mnie nie obchodzi. Bo wiecie - ja nie znalałam zasad i dlatego NIGDY nie miałam pracy stałej w Polsce. NIGDY. Bo pracy stałej nie dostaje się z ogłoszeń. Ja miałam ją mieć jak mój brat tu gdzie mieszkam Z OPINI. Ale cóz... :( I dlatego mam w dupie co tam kto o mnie myśli. Dzięki Amerykaninowi ksiązkami się wybronię z wszystkiego ale zawsze będę płakać jak mnie w Polsce znieważyli wszyscy od małego. NAwet mnie zabić nie umieli - takie gówna z dupy, ale niech mają, żeby nie powiedzieli,że po gówno na tę biolę poszłam i że siostry były mądrzejsze. ALE NIE ŻYJĄ WY CHUJE NIELUDZKIE I POPIERDOLONE i się ode mnie odwalcie bo moja matka też nie żyje i jej rodzice także i kto dalej? Nie wiem. Bo nie i już. I oby kiedyś było dobrze wreszcie. Bo tak i już. Bo mi całe życie Polska zniszczyła wszystko. I nienawidzę tego kraju tego GÓWNA Z DUPY AMEN :(

Wiecie - tyle pożytku choć z tego co widziałam bo jedna rzecz tam była dobra, ale... czy to może być dobre? Mnie to nie obchodzi, ale cała Europa by się na mnie obraziła i nie tylko na mnie. I za chwilę to wszystko przestanie istnieć i nastąpi coś innego i wtedy WRESZCIE będę na wschodzie tak jak powinno być, a na razie musze udawać , że jestem dumna że jestem z Polski i mam jakiś zasrany paszport z którego przez deklowatych rodziców nie mam nawet paszportu. W SUMIE - mogłam się domyślić, że wzięli mnie na kasę, ale nie było jej - dlaczego nie mogłam pracować? Po co pieprzyli bez sensu nie wiem. Zrujnowali mi całe życie. Dzieci trzeba nauczyć gotowac i żeby żarcie umiały na siebie zarobić - przykro mi. Jak ktoś tego nie rozumie to on w ogóle niczego nie rozumie. Jak ci moi. I to mnie rujnuje. I jeszcze głupie koleżanki na studiach, a inaczej byłabym w jakiejś zdechłej pracy i wszystko inaczej, ale nic tylko ucz się i ucz - a co człowiek wie na tej wsi wiecie. Bez sensu i tyle. To nie są moi rodzice i koniec. Ja mam inna rodzinę. Moi rodzice by mnie szanowali. Ci sąsiedzi też nie moi - jakies downy nieludzkie. Wszyscy ci ludzie - oddali mnie gwałcicielowi przez którego ludzie się wieszali. Takie katoliki. No cóz... niech sobie radzą beze mnie. I tyle wam napiszę o tym co sądzę o moich tzw. rodzinnych stronach, że NIGDY tu nie przyjade. Może do krakowa - o ile. A ogólnie tylko przejazd i tyle - przez Polskę. Bo po co to komu? :(

A Chiny teraz są od wilków już. Ciekawe czy mają wilki w lasach? Zapytam się ich wiecie. Może się zatrzymam w Polsce - po 2 rzeczy te co mi pisała Amerykanka 6 lat temu. Ciekawe czy to tu będzie. Powinno bo co innego. I zawsze będę myślała jak się czułam gdy... ale tego nie napiszę bo to bez sensu. Wszyscy zawsze będą myśleli , że to chodzi o seks, a to wcale nie to. I dzięki temu w tej Polsce COKOLWIEK będzie bo tak to co - zaorać. A tak nie trzeba tego orać. Dobre i to, nie?

Może ktoś chce wiedzieć kim właściwie jest dla mnie ten mój brat w Holandii? To wam napiszę, że to jest mój PRUVATE RYAN. I tak sobie wyobrażam, że on się nazywa RYAN właśnie. Szeregowiec Ryan to jest. Wy tego nie rozumiecie. Niech sobie poogląda ten film i przypomni sobie mnie może wtedy. Ja mam inny film do oglądania, który lubię bardziej. Ale on jest z tego o szeregowcu Ryanie lecz gdzie on ma braci? Nie wiem. I tyle mogę dla niego zrobić. Widzieć w nim szeregowca Ryana. Co jeszcze? Tak zrujnowane życie - nie dam się. To jak ten obraz, który widziałam od diabła. To samo :( No cóz... :(

Wiecie - ja ten rzymski rodowód oddałam, żeby nie było ze PRZEZE MNIE Niemcy zamienili sie w durnych budowniczych bezmyślnych. Może trochę? Nie wiem :( To moja wina? To wina mojego ojca, który mnie zrobił Z GWAŁTU. I tyle. Po co moją matkę zgwałcił? I tyle :( Wszystko przez tego dekla. Ja tego rodowodu nie używałam bo on jest na zamążpójscie i dzieci. Szkoły miałam miec na pracę inne i tyle. Gdybym rozumiała rodowód to bym miała stałą pracę i tyle. Po jakiej szkole? Po liceum pewnie. Nie wiem. Dziś to nieistotne. Całe życie do kitu. Ale może kiedyś będzie lepiej i tyle. W przyszłym życiu. Bo jeśli za rok świat się nie skończy to się wieszam. Nie wiem jak miałam żyć. Niczego nie rozumiem. Powieszę się to zrozumiem więcej. Przykro mi ale nic nmnie więcej nie obchodzi i koniec. Po prostu uratowałam rodziców, ale jak mnie nie będzie to tez się mogę powiesić i tyle. Jak można opkłamywać kogoś tyle lat , że będzie miał pracę i mieszkanie a pózniej kazać mu się poniewierać. Przecież ja nie mam rodziny NICZEGO. Ja was zniszczę raz na zawsze jak się powieszę w POLSCE W LESIE. ŻREĆ NIE BĘDZIECIE MIEĆ NICZEGO wszyscy was przeklną i potępią bo takie z was chciewe dupy i żyły i gówna z dupy - cała Holandia -przy was wysiada wy nienażartew dekle i koniec :( Nigdy się wam nie dam i chuj wam w dupę AMEN :(

JAK ONI MNIE MOGLI DAC DO PODWÓJNYCH MORDERCÓW NA TYM ZACHODZIE? Ja wam tam tak spierdolę opinię wy gówna polskie niedupczone w odbyt, że wanm chuje spuchną. Zobaczycie. Podwójni mordecy w biurze - od tego zaczęłam i nigdy się tej pierdolniętej w łeb Holandii nie dam. Sie dogadajcie z PODWÓJNYMI MORDERCAMI. Powodzenia i idżcie sie PIERDOLIĆ WSZYSCY W RYJE jak dla mnie. tyle mnie obchodzicie szczerze wam powiem. I mordować. TEDY BUNDY górą i koniec :( Jeszcze pożałujecie wzzystkiego - tak się nie dałam i koniec :(

I to jest dobre dla tego JEBNIĘTEGO W PIZDĘ kościoła katolickiego w Polsce - podwójny morderca w biurze w Holandii moze być a ja nie. Niech sie walą w RYJE wszyscy wiecie . I tyle mnie obchodzą bo tak i już. I na zawsze tak będzie bo tak i już i koniec. i nikt mi nie podskoczy z tych GRABARZY LUBIEŻNYCh kiedyś - jeszcze zobaczycie. na razie mogą się śmiać te durne jebane w łeb dziecioroby, ale jeszcze tego pożałują co mi zrobili. Niech się zsikają ze śmiechu - jeszcze będą srać ze strachu przede mną. Bo taki jest Bóg i koniec.

Wiecie co to są księża katoliccy w Polsce dla mnie? LUBIEŻNE GRABARZE CHCIWE FORSY i tyle. taka sekta to jest. Sobie to zapamiętajcie. I się ode mnie odpierdolcie. Chyba tyle umiecie bo podobno niczego nie umiecie. tak pierdzą =- sorry twierdzą ci w Holandii - to sie dupczcie lepiej przynajmniej, żebyście mieli dzieci i tyle. Ja nie musze bo ja nie wasza jestem. Ale wy sie walcie śmiało co wy jeszcze umiecie? Ci w Holandii to tam się walą wszędzie a pracują za 4 czarnych każdy a wy? :(

Wiecie co ja im powiem kiedyś - że pracowali jak CZARNI W POLSCe - ale nigdy nie będę wiedziała czy chodzi o KSIĘDZA CZY GÓRNIKA pod ziemią - raczej o to drugie, nie? :( I tyle. Co wy na to?