Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobasmutnaaaaa

cześć wam w tym watku

Polecane posty

Wiecie ci na tych taśmach w Holandii. Ale oni wszyscy tam pracują bo zamordowali rodziców, a ja? Co ja mam ich zabić? Myślicie, że ktoś by się tym przejął? Nikt. Wystarczy ich otruć. Mnie też, ale mnie się chyba nie da otruć - tak myślę. Nic mi nie będzie. Zwierzę jedynie może mi coś zrobić to uważam i tyle. Zabić mnie? Zależy jak. Ale wszystko na głód i tyle. W całym państwie - taka jestem ważna. Oczywiście nie dla tłumoków wśród których przebywam, ale jestem ważna i tyle. I dobrze.

wiecie chciałabym się jeszcze spotkać z tym moim młodszym bratem w Holandii kiedyś, zapytać jak mu leci i tak dalej. Ciekawe czy by to było możliwe? Może miałby rodzinę? Nie wiadomo, nie? Zawsze będę sobie myśleć wiecie o tym że sie spotkamy w tym Roterdamie - właśnie tam bym się z nim spotkała i nigdzie indziej. Gdzie indziej? Nie wiem. I pogadałabym z nim o naszych siostrach. Że nie żyją. I powiedziałabym mu o tym Polaku, którego mu dałam na brata. Na pewno by mu się podobał. Może go jeszcze kiedyś spotkam wiecie. Tak tylko pogadać bo cała reszta bez sensu i tyle. Ale pogadać by można było. Nie musi być w Roterdamie choć tam by było najlepiej i by sie całych szmaciarzy polskich ograło. Ale nie tylko tam wiecie. Jeszcze jedno miasto mi pasuje i on jest stamtąd właśnie, ale tego nie mogę wam napisać - to nasza tajemnica jest. MOJA NA PEWNO. I jeszcze mu nakładam jeden rodowód - mój ulubiony wiecie i żeby go nikt nie kropnął bo po nim. A tak to go uratuję tymi rodowodami bo taki jest przystojny , że naprawde warto wiecie. Reszta do dupy ale niezły był wiecie. No takim go sobie zapamiętam i tyle. I żeby z ta matką jakoś żył bo wiecie straci się będzie że rodziców zabił ON na razie jest cicho bo tak i już ale... a jeszcze mogę mu powiedzieć o takim jednym, że zrobił dzieci i do adopcji oddał, żeby przypadkiem dzieci nie robił bo to już po nim przez tego w Niemczech, a tak to nie po nim i tyle. A ogólnie mógłby się ożenić i normalnie żyć. Ale z kim. No własnie z kim? Pasowałaby mu blondynka jakaś ładniutka. Może mu znajdę jakąś żonę. Żebym wiedziała jaki ma adres. Ale pracę znam - najwyżej ją poślę na zwiady i tyle :(

Gość xcvbnfvnvbn
No i co ja robię o 1 w nocy...czytam posty schizofreniczki..

wiecie - on jest taki przystojny, że te wszystkie Polaki nawet do tyłka mu nie dorastają. Taka prawda. Jedynie, że miał se to bardziej przemyśleć i stać o takich samych. Taki model i tyle. A może nie? Jest przystojny i tyle. Taki idealny. Jak Brad Pitt wygląda i lepiej. I tyle wam napiszę. Ale taki niemoralny. Ale może być. Może się poprawi trochę. Kto go wie? I jeszcze mu uratowałam życie bo dzięki niemu znowu mi się blondyni podobają bo jeden mnie chciał kiedyś zabić brzydal na studiach i odtąd już sobie darowałam wszystkich wiecie. Ale kiedy to było. Ale ten ile jest przystojniejszy. Stwierdziłam wtedy że to kara boska za to że mi sie blondyni podobają. Ten brat chyba też jest karą boską za to samo, ale może akurat jeszcze będzie jakiś lepszy. Zobaczymy. Ale przystojny był wyjątkowo i tyle. A w Polsce to najważniejsze.

Gość Rose DeWitt Bukater
xcvbnfvnvbn

Gość koiuouji
Owieczko jeszcze nie spisz?pisalas ostatnio ze gdzies wyjezdzasz,myslalam ze do pracy..

Ta morderczyni Zuzia nigdy nie dostanie stałej pracy bo JA powinnam być w tych pomidorach. I DOBRZE!!! Za moją krzywdę i koniec. Co ona sobą prezentuje? Następna ani słowa po holendersku. Do kurwy nędzy miesiąc tam chciałam być. 5 tygodni najwićej - to samo. Tylko kurwa świni i nic więcej nie robi. Wszystkie te skunsku polskie, których NIENAWIDZĘ. Oby piorun w biały dzień rozpierdolił tę Zuzię na kawałki. Tak jej życzę i koniec i całej tej pierdolonej firmie i tym pierdolonym polskim kierowcom bo oni są najmądrzejsi. Jak cała ta pierdolona w łeb Holandia wiecie - obym nigdy nie musiała tam wracać. Pierdolone zera chore na łeb. Niech sie wszyscy zastrzelą i będzie trochę luzu tam. To moja rada dla nich i tyle. A ten mój brat tam też, ale cóz... on nie jest Holendrem. Niby jest ale nie stamtąd. A czy to takie ważne mi powiedzą. TAK KURWA MAĆ im powiem - bo wy nie wiecie skąd jesteście to nie znaczy że każdy jest takim pierdolcem chorym na łeb. Człowiek powinien wiedzieć skąd jest, a wy się idźcie pierdolić lepiej z kaloryferami i nie odzywajcie do mnie bo nie i juz. Mordercy pierdoleni polscy i koniec :(

Jak wiecie oni chca mnie tam upokorzyć to ja na nich NAJSZCZAM i tyle mnie obchodzą. Bo to jest tylko forsa a te durne Polaczki myślą, że oni ludżmi tam są. Przez to nie chcę tam wracać i koniec. Co oni sobie tam nie wyobrażają wszyscy. Się porównują - DO KUPY PSIEJ się mogą porównać i koniec. I niech sobie to zapamiętają bo sobie nie życzę pomówien, że przeze mnie kropnęli mi brata , żeby się nie powiesił. O nie - jak się coś dowiem to wszystkich morderców wskażę i koniec. I mogą mnie oddawać do sądu - ja mam mieszkanie w Londynie - co te mieszkania wrobią u takich zersk? Myślicie że ludzie nie są oburzeni, ale wiecie - w piątek oni sobie grilują, muza na cały regulator i gdzie policja? Srać tę Holandię dalej jak widać. gdzie indziej już by policja była - larmo jak u meneli a tu nic. Ciekawe czemu :(

Wiecie - ja ich wszystkich tam NIENAWIDZĘ to wszystko jest tylko kupka kasy. Nic wiecej. AlE kurwa mać wyobrażenie to jedni i drudzy mają że KURWA MAĆ. a normalna osoba chce trochę kasy zarobić i SPIERDALAĆ od ŚMIERDZĄCYCH GÓWIEN I SZCZOCHÓW i nie może BO CO KURWA MAĆ? Bo co mam zrobić? Wpierdolić w ryja jednym i drugim? Przecież to tylko forsa. Dla mnie mi powiedzą - a dla nich co? Siedzą w jakichś opryskach , ze szczura tam nie ma i to kurwa mać jest ludzkie traktowanie mnie - skazywanie na raka na starość. Dajcie spokój :( Jeszcze nikt nie padł - no to faktycznie pety ich konserwują. Ja dziękuję bardzo. I znowu sie dowiem - twój stary a ty. Tak mój stary a ja. Nikogo nie zabiłam i nie zgwałciłam to do dupy byłam. I zse go zeżryjcie i do dupy wsadźcie - a moją matkę też żeby ie było, ze o nich stoję. CAŁE ŻYCIE mi zniszczyły gówna zapi4erdziałe na zachodzie. NIENAWIDZĘ TYCH CIULÓW I YTYCH ICH KUREW. AMEN :( OIby ich piekło pochłonęło i Bóg oby ich żywcem spalił wszystkich AMEN :(

Chyba rozumiecie, że przez to co mi zrobili w tych firmach od zeszłego roku nawet jutro mogą ich wyrzucić tam WSZYSTKICh bo to tylko kupka kasy juz i tyle. I tyle mnie to obchodzi. Po prostu za dużo wszystkiego i juz nie mogę . 3 podwójnych morderców na mnie. Omal nie oszalałam - wybaczcie. W dupie to mam? Mało powiedziane - naprawde :(

Gość koiuouji
owieczko a co ty tak przeklinasz dzisiaj?

Bo tak trseba i już. Miałam przeklinać od razu jak przyjechałam. Jakl patrzyłam na tych ciulów i kurwę Zuzię to miałam wziąć i w nich rzucić czymś ciężkim i zabić. Bo taka jestem i koniec wiesz. A tak? No zobaczymy co będzie dalej. Plan już mam , ale czy mi się uda? Naprawdę 4 tygodnie tam chciałam być. Ciule niemyte i koniec i CHUICA Zuzia. Bo to jest CHUICA i koniec. I teraz już nie będę tak pisała o mojej matce bo PRAWDZIWĄ CHUICĄ jest ta co ciula odcina po śmierci ojcu. To jest chuica prawdziwa i koniec i niech się tam pozabijają i tego im życzę - wszyscy. Niech krew po ścianach leci - tacy są :(

Gość koiuouji
owieczko jakas dziewczyna kiedys pisala ze pomoze ci prace zalatwic,mialas do niej maila napisac ,odezwalas sie?

Wiecie oni wszyscy tam na mnie, ale nie dajcie się - 3 podwójnych morderców na mnie. ja wam palcem wskażę - ZUZIA, WŁASCICIEL SZKLARNI i POLAK , który wydaje zaliczki. I co mi zrobią? Zuzia jest tam ograna że jak nie dostanie stałej pracy to do piekła. Reszta też bo gdyby DOBRZE stała o kościoł tam wiecie to zabijają właściciela. Na szczęście mnie popierdzieliło na patrona szkoły średniej wiecie i przegrałam, ale nikogo nie zabiłam. Gdybym dobrze stała o ten pierdolony kościół to po nich wszystkich tam, ale wiecie - jakie miałam prawo z TAKĄ opinią? Żadne, nie? I dlatego mnie posrało na STANISŁAWA STASZICA - dosłownie to były moje myśli w pomidorach - Stanisław Staszic i jego rodowod. i też nie rozumiem czemu. Jedną rzecz tam miałam mieć i ze mną to samo, a własciciela mordują, a tak nie - ale kogo wsadzają do kicia w razie co? Mnie, że to wymysliłam, co? Tak by pasowało, a że mnie opętało na Staszica to go nie maja prawa zabić. I do takiego czegoś ja. Na miesiąc - no cóz.. :(

Wiecie co - jedną osobę tam zabiłam i tej mi żal - trzmiela , który mnie uzarł. I wiecie - byleby nie zwrócili mi podatku bo po nich. tylko takie myślenie kurew i alfonsów tam jest. I koniec. A ja? I wiecie - to mnie wkurwia na maksa że w normalnyj państwie taka Agnieszka Śmieszka ma wsadzone zbiorowo do ryja - spuszczają jej się do ryja i w dupę jest pogwałcona za to co chuica jebana zrobiła w USA, a tu co - ja mam do niej pisać? Wam pierdoli w łeb chyba wy powały. Ja mogę jej pierdolnąć stolcem w ryj. Włosy jej mogę namaśćić gównem moim i tyle. Co wy sobie kurwa mać nie myślcicie wszyscy? Się dopiewrdolcie od normalnych ludzi. Ta kurwica Śmieszka nich kurwa mać napisze swoje naziwsko do chuja i adres i konto na te jej schuijałe 10 euro Głupia cipa zgwałcona zbiorowo w USA nie będzie mi rządzić. tam do dupy jak jej w Poslce wsadzą aż odbyt jej rozerwą to jeszcze mają 1 % racji, a nie że ja jej będę 10 euro posyłać za co? Za to że nie wie kto ją zatrudnia? A murzyn kurwa i tyle mnie to obchdozi co brak mebli w pokoju i tyle :( Jedynie, ze na ziemi nie spałam i koniec. Nie ma przebaczenia i amen :( Se róbcie z chucią co chcecie - se pomnikj jej postawcie. Śmieszka - MEWA. Upadła na kamienie i cycki ją bolą. jak Zuzię po odcięciu chuja ojca , nieZuzia? :(

Wiecie - wybaczcie mi moje słownictwo, ale cóz... jakoś musi iśc do przodu i tyle wszystko. Co ja mma robić dalej? Sami mordercy. Czy ja mam zacząć zabijać? I tyle. Zaczęło się w Holandii = też dwukrotna morderczyni bez pracy stałej na mnie - wcześniej biuro 2 razy po 2 morderstwa. Żebym zmądrzała. Ale jak? Nie jestem Polką. Wszystko rozwalam i koniec. Bo tak i juz bo NIGDY NIE WEZMĘ ŻADNEGO POLSKIEGO KREDYTU bo nie chcę tu mieszkać i tyle. Może mi się uda mój drugi plan zrealizować? Kto wie? Przecież mi tu całe życie zrujnowano. Może ktoś normalnie mi będzie współczuł. Bo w sumie jak można mi pomoc - współczuć i zostawić w spokoju. Tyle :(

Wiecie ja ich w wyobrazni zabiłam tam wszystkich. Zaczynam ogrywać morderców już - co robić - od razu 2 razy dwa morderstwa, dalej też i dalej i dalej... wszędzie mordercy. To straszne. Na szczęscie wiem jak to ograć bo po mnie. I tyle :( To można ograć tylko w jeden sposób i tyle. No cóz... i tyle wam napiszę :(

Wiecie napiszę wam tylko, że to że umiem ograć morderców mam z tego, ze widziałam diabła i tyle. I wiecie - kiedyś , niebawem już coś dobrego z tego wyniknie. Zobaczycie. Żeby nie było, że na darmo sie z pracy zwolniłam bo już nie mogłam. Bo bym dostała choroby psychicznej. Tak mi było ciężko. Co ci ludzie sobie nie wyobrażają. miałam wiedzieć, że matka mi się powiesiła i tyle. I bym pracowała dalej, a tak? nie umiałam. Cos mi nie grało. Czemu mnie ten diabeł porwał? I pasowało mi wyjechać. I tyle. Obrazić się. Ale też nie rozumiałam czemu i za co. Tak pasowało i tyle :( Bo już nie mogłam. I tyle :( A ci ludzie sobie myśla nie wiadomo co. A teraz... najważniejsze jest, że mam znowu inny rodowód wiecie. To jest najważniejsze. Inny rodowód. To dobrze. Wiem jaki. Bo nigdy już nie wrócę do Holandii. Po prostu nigdy. I też dobrze, ale mi przykro. Miałam sie obrazić na nich, no ale jak... pożyjemy zobaczymy co bedzie dalej. Ale mam rodowód na Anglię i tyle. I na moją matkę - żeby mi dawali pieniądze i mnie nie ma. Gdzie będę ? Nie wiem - na pewno nie w Europie. I tyle. Zależy co i jak. Pewnie USA choć czy do końca to pewne? też nie wiem. Za resztę podziękujcie Śmieszce i się ode mnie odwalcie - jestem z rodziny 3 samobójców. W dupie was mieć to mało i taka prawda. A przez mój paszport powiesiło się ze 20 osób no to nauczyłam się pi razy drzwi języka i tyle. A reszta to sie srajcie i tyle mnie obchodzicie co mój przyrodni i tyle. Bo co tu napisac, nie? :(

Gość xcvbnfvnvbn
smutnaosobasmutnaaaaa ja idę spać, więcej nie zdzierżę tego czytać. Dobranoc wszystkim.

Ja w tych pomidorach byłam tylko przez rodowód dla dziwki i tyle. I koniec. Bo go wymusiła. Ale przez nią już nikt ode mnie żadnego nie weżmie - chyba, że sama go komuś dam. Tak jak mojemu pieknemu braciszkowi w Holandii. Jest po prostu idolem Polaków tam wiecie. Po co im ja? A na mnie mówi Czeszka. A teraz wiecie kto ja tam jestem? JUGOLKA. Bo pokonałam Arabów i tyle. Bo NIKOGO NIE ZABIŁAM. Jednego trzmiela. Teraz klnę, ale kiedyś jaka ja dobra byłam. Nie macie ze mną szans i koniec. I mam rodowód nowy - jaki piekny...

mam nadzieję, że wkończę całą Holandię tym moim bratem wiecie. Nie wiem czy się potępi. To się okaże na końcu. Ja mam na niego jeden rodowód juz normalnie. I nigdy mu się nie dam. Bo nie i już. Bo nikt nigdy nie domysli się jaki ja mam rodowód. Musieliby wiedzieć jak myślała moja matka bo myślę tak samo i się nie zabiję. Bo wszyscy myslą, że się zabiję jak ona. Ona TROSZECZKĘ pomieszała rózne rzeczy. MINIMALNIE. Miała robić A myśleć B i by tę wizę dostała beze mnie też. Ale ne dostała i tyle. Przez to mogą być bo wiedzą, a ja nie. Bo się poddałam. Ale co? Oni by mnie zabili bo to wiem. Zabiliby mnie i tyle. A ja kiedyś nie będę z moja matką. Nie myślcie że ja będe z moją matką. Ale ją mam przez inną osobę i z tą osobą będę trzymać, a z matką nie bo miała mnie oddac do ROSJI I wiecie - ale mam od niej ten rodowód i to jest coś niesamowitego. To jest całe moje życie ten rodowód. Naprawdę. Coś strasznego. Żeby nie było, że nikt o mnie nie stał. Taki rodowód. Jestem pod wrażeniem. A z tego mogę mieć 10 innych - bo wiecie jakiś rodowód na Chiny - co mnie to obchodzi? Albo na Polskę - o matko. A tu - taki rodowód wskażówka - za kogo to się wydać. W sensie GDZIE. W razie co oczywiście jakby mnie pyliło - choć nie wiem do czego. I już wiem. Ale to jest niesamowite :(

Nie wiem co ja miałam zrobić żeby sie nie poddać. Po prostu tak źle mnie oddali, że by mnie zabili, nawet grobu bym nie miała. Boże - jak ja się bałam kiedyś. teraz to najwyżej mnie zarżną, ale kiedyś ja chciałam żyć. Całe życie przede mną. Miałam to sobie przemyśleć. I wiecie najważniejsze, że już od matki wiem co robić dalej i jak myśleć. Bo przepadłam przez 1 rzecz tam, ale to tak jak ten mój młodszy brat - dosłownie to samo :( Takie życie i trudno i z takim rodowodem nikt mi nie da rady. W Niemczech też. Wcale nie na Chiny. Ja nie mam rodowodu na Chiny. Żeby nie było, że o Chiny stoje. A o co sie mnie zapytają? A co ich to obchodzi? Nic z nich pozytku nie mam ale nie mam chinskiego rodowodu na nich. Jeszcze z Polski jeden pasuje czy dwa, ale wezmę ten od rodziny mojej prawdziwej, żeby nie było że ich nie chcę czy coś. Jeszcze jeden tam pasuje ale też nie powiem/ napiszę czyj i tyle :( Ale wiecie jeszcze tam jest jeden i to jest najlepszy rodowód wiecie. I W SUMIE ten wezmę bo w Niemczech najlepiej on się opłaca, a Chiny - co mnie Chiny obchodzą ja muszę patrzeć gdzie mam kasę. Może akurat coś dostanę?

Wiecie jak ja się boję teraz jechac do tych Niemiec. Tam trzeba znać niemiecki - co ja mam robić? Holandii nienawidzę. Ale widzicie - nawet z rodowowami niemieckimi stojąc o spowiedz nie dadzą mi rady tak pisze prawdy. Jestem z rodziny po 3 samobójcach i koniec. W pOlslce nie żyje 20 samobójców za mój paszport, 2 siostry, 2 koleżanki, Amerykanin - no dużo osób zabiłam. Boje się teraz tego niemieckiego. Może nie powinnam tam jechać? O ILE. Wy mi nie pomożecie wiecie. No nic - takie życie :( No cóz... I to tyle na razie. Więcej wam nie napiszę bo nie jesteście po stronie Lady Diany Spencer. Błąd. Na razie nie po was przez to ale ogólnie po was i tyle. Bo Diana sie nie da. Po co wam ta Middleton - do tyłka nie dorasta jej. Ja też mi powie, ale mogę być bo mam ZAJEBISTĄ babcie a matkę też - zamiast matki poszukać to wzięła i sie powiesiła dla dobra ludzkości. A ja nawet tego nie umiałam się dowiem. A tam - ja wszedzie byłabym lekarką, ale w Polsce? Choć z rodowodem od matki w Polsce może i byłabym lekarką tylko OD NIEJ musiałabym miec rodowód. I tyle. A tak? Taki głupolowaty ojciec, durny rodowód i tyle :( Inny rodowód i spokojnie sobie żyję, a tak? I 35 lat i mieszkania nie mam. Sami sobie tak zyjcie jak pasożyty jakieś. I tak mnie Polska zajechała zawsze powiem i wszystko W ODBYCIE tu mam i nie tylko ja i tyle :(

Gość koiuouji
owieczko nie boj sie niemieckiego! nie jest tak zle... dlaczego sie boisz do niemiec przyjechac?

Gość owca jestes???
odezwij sie