Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomooooccccy

Pomozcie madre glowy z praca plastyczna do szkoly;)

Polecane posty

Gość pomooooccccy

Temat brzmi: baknot na podroz dookola swiata:) Wymyslilam narazie zeby zeskanowac banknot, powiekszyc go do rozmiaru a5 i na 2 stronie cos namalowac;) Ale co? Macie moze jakies pomysly?

Może w centrum banknotu- kula ziemska, wokół napisy w różnych językach( np. dzień dobry czy cześć). Charakterystyczne dla danych krajów elementy itp. Ale twój pomysł myślę, że w porządku:)

Gość pomooooccccy
Kochani ale to dla Dziecka co ma 8 lat, to zeby cos prostego bylo, a co do tytulu to banknot ma byc;) Wymyslilam, zeby zeskanowac ten banknot, na odwrocie dac zdjecie kuli ziemskiej- namalowac, albo przykleic gotowa i dac rozne sposoby okrazenia tej kuli typu: piechota- para z plecakami, samolotem, lodka?? Moze byc?

Gość widocznie zamiast sama
a może na czymś wielkości banknotu namalować 4 uśmiechnięte buziaki. Biały, żółty, czarny i czerwony?

Gość masakra ci współcześni rodzice
Nauczyciel zadał taką pracę rodzicom czy dzieciom? :o Nie odbieraj kreatywności swojemu dziecku. Zapytaj swojego dziecka jak ono to widzi!!!

Na drugiej stronie zeskanuj bilet lotniczy.Bedzie taki banknot-bilet!

Gość pomooooccccy
Nie jestem Rodzicem, poproszono mnie o pomoc, to doradzic sie chcialam;) Buziaki fajny pomysl;)

Gość bziummmmmmmmmmmm
ojej w wieku osmiu lat mama mi też pomagała :D i robiła prace :) później nauczyła mnie róznych rzeczy,podstaw i jestem na ASP :) niektorze dzieci nie mają pomysłów,nauczyciele daja takie tematy ,ze szkoda gadać . Wydrukuj ten banknot usztywnij na bloku technicznym z drugiej strony narysuj (albo Twoje /Nie Twoje dziecko) bilet w środku kule ziemską,reszte chyba wymyslisz?

Gość pomooooccccy
Bzium to tyle to wymyslilam narazie sama;)