Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbgfghbdf

Ile kosztuje parking strzezony w warszawie?

Polecane posty

Gość fbgfghbdf

Witam.. Orienujecie sie ile srednio płaci się za miejsce parkingowe strzezone w Warszawie? Np na pradze, miesiecznie ?? Z góry dziekuje za odpowiedź..

Gość fbgfghbdf
A bo w planach mam otwarcie takiego parkingu

Gość fbgfghbdf
Jesli znajde dobrą i tanią lokalizację to kupie.. jednak jak do tej pory trafiam na takie ceny z kosmosu.. Kawałek działki 17mx25m , zarośnietej , bez pradu wody cena 500 tys zł - Wola :| Szukam czegoś rozsadniejszego..

Też szukałam swego czasu. Ceny są zabójcze a na parking potrzebujesz jednak trochę więcej miejsca. Wynajem w Warszawie też lepszy sobie np odstepne 300 tyś + kaucja + umowa na 10 lat + co miesiąc 30 tyś ;)

Gość marchewkowepola
Jak szukacie miejscówki do parkowania, to wejdźcie na iparkomat.pl :) Wiele osób udostępnia swoje miejsca parkingowe w czasie, kiedy z nich nie korzystają, np. jak są w pracy. Ja tak wynajmuję miejsce na osiedlu zaraz obok miejsca, gdzie pracuję. Koniec z nerwami od samego rana i koniec ze spóźnianiem się do pracy! Wynajmuję od takiej pani, akurat pracujemy w tych samych godzinach, więc jak ona wyjeżdża, to pojawiam się ja, i zanim ona wróci, to ja już dawno odjechałam. Parking jest monitorowany, w garażu podziemnym, więc zimą nie muszę skrobać autka, cena jest przystępna. Genialna sprawa z tym iparkomat. :)