Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość standardd;/

mała czarna wesele, niebanalnie

Polecane posty

Gość standardd;/

zakupiłam ostatnio mała czarną w h&m. dosyc skromna sukieneczka, lekko przed kolanko, przewiązana u talii i wiązana z tyłu na kokarde, poszerzana ku dołowi. nie wiem jak okreslic górę sukienki, są to bardzo szerokie ramiączka (o ile można nazwać to ramiączkami), wystające aż za linię ramion, dekold bez szaleństw. materiał jest lekko jakby połyskujący. myślałam o kremowych dodatkach, w szafie leżą kremowe wysokie buty na grube paski, z odkrytymi palcami. myślalam o przełamaniu stroju poprzez pomalowanie paznokci na jakis jaskrawy kolor. czy to nie sprawi, ze bede wygladala tandetnie? zazwyczaj na wesela obowiązuje zasada dwoch kolorow... choc urzeka mnie panująca obecnie moda na zdecydowane kolory na paznokciach. co myślicie dziewczyny? może ma któraś pomysł na inną stylizację? chętnie wysłucham wszystkich rad i sugestii:)

Gość zenek45632456345
W czarnej na wesele chyba nie wypada.

Gość standardd;/
może pare lat temu, teraz często na weselach się widzi kobitki w czarnych sukienkach:)

Gość takie
a może coś w kolorze mięty?

Gość cvecvtrgves
jest sens łączyć czerń z kremem i jeszcze jednym kolorem? ;/

Gość Gadatliwa..
co za dużo to nie zdrowo :P

Gość Pewnie, że nie ma sensu łaczyć
w ten sposób :O To że często chodzą to nie znaczy, że wypada. Na solarium też często chodzą,ale opalenizna niemodna i urodynie dodaje :O Jeśli już się jednak upierasz przy czarnej kiecce to kup do niej czarne sadnałki+kolorowa kopertówka+kolor kopertówki na paznokciach lub kolorowe buty+w tym samym kolorze, odcieniu koloru kopertówka. Możesz pomyśleć omiksu faktur o ile sukienka jest w miarę prosta. Miksowanie kolorów to wyższa szkoła jazdy i raczej sobie daruj

Gość standardd;/
macie chyba rację, podobają mi się takie "mieszane" stylizacje, ale właśnie bałabym się sama coś stworzyć;p to mogłoby być straszliwe:)jaki więc proponujecie kolor dodatków, mając za bazę czarną sukienkę i buty? nie chcę wyglądać zbyt klasycznie, więc czerwień raczej odpada...

Gość ja strasznie lubie
polaczenie czerni i zolci oraz czerni i turkusu. moze idz w tym kierunku.

Gość HighWayMilky
troszke zgaszony ta mieta... postawilabym na bardziej zdecydowany odcien

Gość Pewnie, że nie ma sensu łaczyć
Ja bym poszła w szalenie modny w tym roku koralowy czerwony albo równie modny pomarańcz :) a tak sobie jeszcze pomyślałam,że mogłaby być czarna sukienka+czarna torebka+kolorowe buty+jakaś biżuteria w kolorze butowym lub multikolor z m.in.kolorem butowym(bransoletka,kolczyki-nie wiem,co nosisz) :)

Gość standardd;/
ciekawy pomysł z tymi dodatkami koralowymi. szukać sztucznej biżuterii, jakiś sznur z koralikami, czy raczej skromny akcent w stylu zawieszka plus kolczyki?

Gość SweetMadness
Jeśli sukienka jest czarna i prosta, to biżuteria powinna ją trochę ożywić - gdybyś została przy wersji koralowych paznokci i butów, to taki wisiorek powinien wyglądać bardzo ładnie z całością: http://wiano.eu/view/588