Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdjsfjfsjsfjsfjs

Czy facetów podnieca to

Polecane posty

Gość jfdjsfjfsjsfjsfjs

że klepią dosyć mocno dziewczynę w czasie seksu po pośladkach? Wiem, że każdego podnieca co innego, ale jak myślicie?

Gość subarynek
ja lubie czasmi klepnąć ale nie mocno. jak ja biore od tyłu jest mocno wypieta .... ona tez lubi

Gość jfdjsfjfsjsfjsfjs
W zasadzie nigdy wcześniej nie robił mi tak, ale dzisiaj zaczął i bardzo mi się to spodobało i chciałam, żeby robił tak mocniej. Aż teraz mam lekko fioletowe ślady na pośladkach, chociaż w trakcie nie bolało tak mocno. Teraz tak się zastanawiam, czy nie pomyśli, że jestem jakaś dziwna i mam sadomasochiczne zapędy

Gość jfdjsfjfsjsfjsfjs
?

Gość jfdjsfjfsjsfjsfjs
No tak i dawałam mu do zrozumienia, że mi się podobało i wydawało mi się wtedy, że nie było tak mocno, ale chyba jednak się pomyliłam. No i teraz się zastanawiam co on pomyśli o mnie, że lubie takie rzeczy, nie wiem czy facetów takie coś podnieca...

Gość subarynek
nie martw sie nas ...moze nie wszystkich ale wiekszosc to raczej lubi. moją dziewczyne to kręci pare klapsów dostanie i robi sie lilgotna a przy okazji kakaowe oczko robi sie luzniejsze a nawet samo sie zoztwiera co lubie wykorzystać :-) nie martw sie nic złego o tobie nie pomysli powinnas mu to w trakcie powiedziec ze cie to kręci.

Gość subarynek
bardziej od klapsow w tylek podnieca mnie,gdy papa mojej dziwczyny zafunduje mi kilka solidnych uderzeń w kark wzwiedzionym penisem,a nastepnie trysnie na moje policzki :classic_cool: