Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

powiedzcie mi co myślicie

Polecane posty

chcę przeprosić chłopaka.....jutro wysyłam 9listów do niego pocztą o miłej treści złamie go to choć trochę?

jak by mi kobieta wysłała 7 listów to bym pomyślał ,że jest histeryczką. Jeden w zupełności wystarczy;)

Chyba trzywyrazowe zdania;) to tym bardziej nie,napisz mu jeden list a nie urządzaj mu drogi przez mekę

no tak zdania:p jeju już nie wiem co pisze późno a poza tym te przepraszanie chłopaka to strasznie trudne jest:(

e tam,dasz radę. Zależy oczywiście co przeskrobałaś

Gość Anzelm z Berlina
A Mnie ?Kochasz mnie jeszcze?:classic_cool:

Gość Anzelm z Berlina
Ja ???:classic_cool:

Gość Anzelm z Berlina
Jaki list?:classic_cool:

Gość Anzelm z Berlina
Myśle,że zwyczaj pisania listów jest bardzo piękny i należy go pielęgnować.Jako mężczyzna szybko docenił bym taki gest i ocenił jako wyraz wewnętrznej wrażliwości osoby jaka pragnie się ze Mną w ten sposób komunikować....zalecam abyś nie tylko poprzestawała na przepraszeniu go i chęci uczuciowego pojednania ale pisala o tym co do niego czujesz....wyznanie uczuć jest jakby poezją samą w sobię....chmmmm jakie to piękne....aż się rozmażyłem:classic_cool:Zazdroswzczę mu tego,że ma taką kobietę jak Ty:classic_cool:

Gość Anzelm z Berlina
Byłem kiedyś w związku z kobietą(prawdziwa i jedyna miłość w moim życiu)która miała taki zwyczaj:classic_cool:niestety nie zawsze ja mu hołdowałem i kiedy przyszła rozłąka...(wiecie jak to jest-związek na odległość-Ona musiała wyjechać a ja musiałem zostać a byliśmy razem długo)związek wygasł i kroczymy własnymi drogami.....a wspomnienie pozostało....wspomnienie listów pisanych do siebie nawet gdy byliśmy blisko:classic_cool:ech szkoda słów,co było to było:O:O

Gość Anzelm z Berlina
ps na początku...jak napisałaś do mnie-"chciałbyś dostać list"...szczerze pisząc poczułem lekki niepokój:classic_cool:

sama bym chciała dostać list ale stwierdziłam że to ja napisze:) cieszę się że Ci się spodobał mój pomysł:)

Gość Anzelm z Berlina
Nie....ale skadże......Jesteś bardzo miła:classic_cool: tylko jak tu wjechałem z tym głupim pytaniem..."czy mnie jeszcze kochasz"...Ty odpisałaś-a chciałbyś dostać list???Wtedy pomyślałem,że być może to pismo użedowe skierowane do mnie i zawierające stosowne pouczenie abym nie nagabywał osób w sieci na forum:classic_cool: :D:DPozdrawiam

Gość Anzelm z Berlina
"urzędowe" znaczy się......mój edytor spiskuje:classic_cool:

Gość Anzelm z Berlina
Wg mnie to bardzo dobry pomysł.Sam zupełnie poważnie mogą napisać,że mam miłe wspomnienia z taką formą komunikacji mimo,że pisała np do mnie Kobieta z jaką byłem na codzien....jeśli miałbym coś doradzić to abyś nie popadała w przesadę w ilości takich liustów...starała się pisać w sposób otwarty choć nie bezpośredni o tym czego byś chciała i to byś w treści listu zawarła treść z jakiej wynika,że czynisz gest pierwsza...jeśli chciałabyś się pogodzić...daj mu do zrozumienia,że Ci na nim zależy io go potrzebyjesz:classic_cool: W końcu się złamie...powodzenia:classic_cool:

Gość 7 dziewuch z Albatrosa
No co jest śpicie????Czy już żeście te listy zaczeli pisać:classic_cool: