Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula83

boje się że jestem w ciąży ! piszcie

Polecane posty

Gość anula83

czy to możliwe żeby przy braniu tabletek anty CILEST, zajść w ciąże gdy chłopak spuszcza się dużą ilością spermy będąc cały w pochwie?? POMOCY, mam w sobie wielki strach że mogłam zajść w ciąże!!!! Proszę pisać bo mnie nerwy trzęsą :(

Gość gg233223
nie PS : Jesteś imbecylem

Gość Belena
Pewnie że mozliwe. Przeciez tabletki nie dają 100% gwarancji że nie zajdziesz w ciążę . Kobiety zachodzą w ciąże przy tabletkach, sptralach, plastrach. Nie ma środka który daje 100 % gwarancji . Ale mam nadzieje ze to tylko fałszywy alarm

Gość klopsik_mopsik
no to zależy jaka duża jest ta ilość spermy! musisz wszystko wycisnąć i wlać do miarki - jeżeli będzie poniżej 15 dl to ciąża mało prawdopodobna. Dziecko! książki i nauka a nie zabieraj się za sex jak nie masz pojęcia o tych sprawach!!!!!!!!!!!!

Gość juz starsza333
jeju az tak tępa jesteś? a ile ty masz lat dziecko? żaden środek anty nie daje ci 100% gwarancji - to po pierwsze, po drugie jesli boisz się ciąży to poza tabletkami możecie mieć stosunki przerywane = ew.prezerwatywa ja uzywam tabletek ojjjjjjjjjjj bardzo długo i nigdy nie martwiłam się o to czy zajdę w ciążę,czysty zdrowy sex,bezstresowy i nieprzerywany , a co do zajścia w ciąże to jest tak mininalny % że musiałabym być to jedną na milion

Gość darexx
piszcie ludzie!!