Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasslo

Zabawa w dni nie płodne = dziecko?

Polecane posty

Gość hasslo

Mianowice, mam do was pytanie. Ostatnio zabawiałem się z moją dziewczyną, nie doszło do orgazmu z mojej strony, lecz mam 100% pewność że doszło do wprowadzenia plemników do pochwy przez pomieszanie naszych wydzielin. Jest aktualnie w 23-24 dniu cyklu, który u niej wynosi dokładnie 30dni. Wychodzi na to, iż ten okres to dni nie płodne. Dodam jeszcze że na pewno jest dziewicą. I tutaj mam do was pytanie. Czy istnieje duże ryzyko na dziecko? Proszę o szybka odpowiedź.

Gość hasslo
Podbijam.

ile masz lat? piszesz przecież że ona jest dziewicą:(

Gość hasslo
Ja mam 20, ona 16.

Gość możesz wytłumaczyć co to
znaczy... że doszło do wprowadzenia plemników do pochwy przez pomieszanie naszych wydzielin??? Mówiłeś, że nie miałeś wytrysku, więc skąd to pomieszanie wydzielin (jakich) i gdzie?

Gość możesz wytłumaczyć co to
albo "zabawialiśmy się" oznacza że współżyliście czy pieściliście się?

Gość gjhghghgguytghnvbjhgujbmjnm,66
widać od razu że to dzieci jak dziewica może być w ciąży i to jeszcze jak nie było stosunku!!!!!!!!!!!!1 do szkoły lepiej się wybierzcie a nie na forum durne pytania zadajesz!

Gość hasslo
A więc zacznę od tego że pieściliśmy się. Wiadome ejst że i bez orgazmu wydziela się płyn zawierający plemniki. Dotykałem penisem jej wargi sromowe i trochę dalej. Teraz mi odpowiecie?

Gość zwykle na tzw porcji rosołowej
aha, to trzeba było tak od razu, że to nie była "zabawa" tylko stosunek dość krótki. Myślę, że jeśli to był faktycznie 23 dzień cyklu to szansa na zapłodnienie zerowa. Ale proponowałabym pomysleć o zabezpieczeniu przy takich jak to nazywasz zabawach na drugi raz. A do osoby powyzej - dziewictwo w niczym nie przeszkadza w zajściu w ciążę. Wystarczy palcami przenieść spermę do pochwy, a plemniki znajdą sobie drogę:) Przecież błona dziewicza ze stali nie jest i ma pełno otwrków. Inaczej krew miesiączkowa nie miałaby jak się przedostać..

Gość mkmkmkm
szanse są zerowe

Gość hasslo
Dziękuję za odpowiedzi. Kamień spadł mi z serca.