Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarna sosna

rejestracja w URZEDZIE PRACY - ile trwa? prosze, kto sie zna...

Polecane posty

Gość sarna sosna

jestem po studiach, musze sie zarejestrowac- prosze, ktos moze naswetlic mi jak to wyglada?

Gość marta25g
iziesz do urzedu pracy i sie rejstrujesz, ile to trwa?? to zalezy jaka duza kolejka :D

Gość jestem Ferdek Kiepski
ja Ci nie powiem, bo nie byłem w pośredniaku :(

Gość sarna sosna
czy w urzedzie pracy są ogłoszenia agencji poszukujących prostytutek ????

Gość sarna sosna
no, ale tak mniej wiecej, w poniedzialkowe poludnie - ile to moze trwac - godzine, dwie?

Gość marta25g
to zalezy jak trafisz, ile ludzi w kolejce stoi, jak juz wejdziesz do srodka, to sama rejestracja trwa ok 15 minut, potem dostajesz jeszcze oferty pracy, jak cos cie interesuje to dostajesz skierowanie i namiary na pracodawce, a jak nie, to do widzenia:)

zależy do kolejki jak niewielka to do 30 minut się uda. a jak nie ma kolejki to nawet w 10 minut

Gość my nie wiemy
Każdy urząd jest inny. U mnie np. rejestracja jest od poniedziałku do czwartku i to też nie przez cały dzień tylko w wyznaczonych godzinach. Najpierw z jednego pokoju trzeba wziąć formularz, wypełnić, a ptem stanąć w kolejce. A więc musisz się dowiedzieć jak to jest u ciebie. Słyszałam, że już w niektórych urzędach można się rejestrować elektronicznie.

Gość musisz wypełnić
formulasz. A to ci zajmie minimum 10 minut.

Gość granatowakroowa
u nas w UP stanie w kolejce to jakieś 2-3 godziny! po prostu masakra! a w pokoju gdzie są 3 stanowiska do rejestracji przyjmuje jedna pani a reszta gdzies chodzi, je sniadanie itp

Gość sarna sosna
o ja piernicze... w ogole, to informacje o ewentualnych zasilkach, dofinansowaniach, stazach uzyskam od urzednika czy o wszystko musze sama zabiegac i czytac co sie do ?

Gość my nie wiemy
Urzędnik da ci kilka świstków do podpisania, powie czy przysługuje zasiłek i czy są jakieś oferty pracy. A jak jesteś zainteresowana stażem czy dofinansowaniem to sama musisz się dowiadywać.