Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba głupieję

ciąża?

Polecane posty

Gość chyba głupieję

Mam pytanie mniej więcej w środku cyklu miałam 2 stosunki ale facet skończył o poza mną, jakaś niewielka kropla spadła w okolice łonowego niedaleko od pierwszych warg. Namydliłam od razu te miejsca i opłukałam się. Jeśli pominąć ew płyn preejakulacyjny waszym zdaniem jest szansa na ciążę?

Gość chyba głupieję
wiem, wiem... czuje się jak przed okresem, ból głowy, twardy brzuch, obolałe piersi. Jeszcze się nie spóźnił ma jakiś dzień lub dwa, ale czuję się dziwnie stąd moje wątpliwości czy przy takiej sytuacji (sperma poza mną, nawet nie blisko pochwy tylko na zewnętrznych wargach) ciąża jest możliwa.

Gość HuHuHuHuHuuu
jasne że możliwe

Gość raczej nie!!!!!!!!!!!!!!
raczej nie

Gość chyba głupieję
wypowie się jeszcze ktoś?

Gość adinnaaaa
to znaczy, ze mialas stosunki przerywane tak?

Gość chyba głupieję
tak. wiem że preejakulat i reszta, chodzi o konkret czy jesli jest poza mną ale w okolicach to jest to możliwe. Nie spóźnił mi się z mojej - zawodnej niestety pamięci- wynika, że ma jeszcze dokładnie 3 dni. Bola mnie piersi, głowa strasznie, i brzuch czasami. Ja byłam w ciązy i wtedy miaąłm podobnie, nie donosiłam. Nie chcę teraz być w ciązy to dopiero pół roku po tamtym.

Gość adinnaaaa
ale skad wiesz, ze tego plynu nie bylo w srodku? przeciez on non stop sie wydziela. a w poprzednia ciaze jak zaszlas?

Gość adinnaaaa
a jesli chodzi konrketnie o ten plyn, ktory znajduje sie poza pochwa to nie ma takiej mozliwosci zeby zajsc w ciaze

Gość chyba głupieję
wtedy skończył w środku więc wiadomo skąd było. Martwi mnie ten płyn na zewnatrz tylko. Ja zdaje sobie sprawę, że takie coś to żadna antykoncepcja, ale robimy to od dwóch lat i jest w porządku. Tamto było zamierzone, tyeraz nie chcę jeszcze raz przechodzić przez ew poronienie dlatego nerwy. Czuje się dość przedokresowo więc zobaczymy.

"Nie spóźnił mi się z mojej - zawodnej niestety pamięci- wynika, że ma jeszcze dokładnie 3 dni. " Przynajmniej początek miesiączki należy co miesiąc sobie zapisywać. :o

Gość chyba głupieję
zrobiłam test (niby okres ma jeszcze ze dwa dni do przybycia) ale nie wytrzymałam. Wynik negatywny. Myślicie, że jest wiargodny?