Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sraknawznak

Mama często mówi "jak bedziesz mial żone, jak bedziesz mial dzieci to.." a ja

Polecane posty

Gość sraknawznak

a ja wiem, ze nigdy nie bede mial dzieci i zony bo zadna kobieta mnie nie chce ani nie zechce bo nic sie nie zmieni.. no i zadna nie rozlozy przede mną nóg to smutne

Gość 1. przestań słuchać matki
2. wyprowadź się 3. get a life

Gość sraknawznak
nie mam kasy aby sie wyprowadzic jestem za chujowy aby podrywac czeka mnie samotnosc

Gość AAA HHHhh
Żona i dzieci to koszmar dla ubogich :O

Gość ale problem się
wyprowadzić. starczy kawałek jaj. Przeciez wynajmuje się na spółkę z kimś.

Gość sraknawznak
w takim sensie, ze wygladam jak szczur -niski, chudy , twarz dziecka a do tego jestem lamusem, boje się bić, boje się jakis krzywych akcji itp

Gość Lia42
:-/ Najlepiej to siedzieć na dupie i nic nie robić. To najłatwiejsze rozwiązanie dla tchórzy, a tymczasem życie przelatuje ci między palcami. Ogarnij się chłopie! Parę lasek da ci kosza, ale na pewno czegoś się nauczysz na błędach i wkońcu znajdzie się taka co cię nie odrzuci. Trzeba być przede wszystkim pewnym siebie!

Gość haha przyjemnie
o nie. bycie lamusem ciędyskwalifikuje :O nic tak nie zohydza faceta, jak fakt, że jest cipką, która się boi wszystkiego :O

Gość Lia42
w takim sensie, ze wygladam jak szczur -niski, chudy , twarz dziecka a do tego jestem lamusem, boje się bić, boje się jakis krzywych akcji itp To idź do cholery jasnej na siłownię, nabierz trochę ciała, odżywiaj się porządnie. Niski wzrost to jeszcze nie tragedia o ile nie masz ok. 160 cm (choć i tacy znajdują dziewczyny) a twarz staje się męska dzięki lekkiemu zarostowi i nie trzeba się bić żeby zaimponować dziewczynie!!!

Gość sraknawznak
ta.. ja mam zarost juz po 2 dniach a i tak wygladam z nim źle- jak żul, niezadbany na silownie chodze juz dlugo i zero efektów, musial bym zaczac brac sterydy, zero alkoholu, dieta itp.. a ja na takie cos sie nie pisze wzorst mam około 173, masakra