Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam prosze o opinie mojej sytuacji dzis zrobilam test plytkowy bobo test i wyszedl pozytywny zaraz zrobilam drugi tez bobo ale strumieniowy wyszedl pozytywny ale po czasie napisanyum w ulotce ale nie nie po kilku godzinach tylko po kilku minutach moze ze 2 lub 3 nie wytrzymalam i poszlam po nastepny innej firmy i wyszedl negatywny dodam ze @ mi sie 7 dni. w ktory test mam uwierzyc? czy bobo test sie myli??

Gość Kasia22.....
testy zazwyczaj jeśli już to mylą się w jedną stronę - czyli mogą wyjść fałszywie negatywne, pozytywne wychodzą zawsze wtedy kiedy jest hormon beta hcg wytwarzany tylko w ciąży. Więc gratuluję - będziesz mamą :D

nie rozumiem czemu te testy tak pokazuja a moze bobo falszuje dodatnie??

Gość Kasia22.....
Nie ma możliwości - chyba że od ciąży wolałabyś rak jajnika czy co tam oprócz ciąży wytwarza jeszcze hcg. 2 testy pokazały Ci , że jesteś w ciąży - jeden nie. Wygląda na to , że ten jeden z innej firmy jest mniej czuły niż ten bobo test. Umów sie do gina :) możesz zrobic sobie też badanie krwi na ten hormon - ale myśle, że w Twoim przypadku sprawa jest jasna.. Mam tylko wrażenie, że nei cieszysz sie za bardzo..

akurat bobo test ja sobie chwale od razu mi pierwszą ciążę wykrył :) a inne firmy cóż dużo mówić tak długo mnie w 2 ciąży kłamały że dopiero w 17tc dowiedziałam się że będę mamą

ciesze sie bardzo ale nie mge uwierzyc a test z krwi zrobilam wynik dopiero jutro :(( a jestem bardzo niecierpliwa a tak bardzo chce zeby to byla prawda

Gość ja nie strasze ale...
ale sama 2 miesiace robilam test (Nie pamietam nazyw, nie bobo na pewno) i pokazal dwie kreski - pozytywny. W ciazy nie bylam i nie jestem. Nie mam problemow z jajnikami czy tarczyca, bo po tym jak sie okazalo u gina ze nie ma ciazy przestraszylam sie chorobami, ktore powoduja wzrost hCG i porobilam wszystki ebadania. Test poprostu sie pomylil. Ale Tobie zycze, oby beta byla wysoka i wszystko zakonczylo sie dobrze.

Gość Kasia22.....
ja jestem dobrej myśli - też bądź :) Trzymam kciuki :)

a co myslicie bo w tym 3 tescie co pisalam ze negatywny wyszla bordowa kreska ale po czasie czy az takie moga wystepowac reakcje? czytalam o bladych kreskach ale nie bordowych i grubych

Gość zlaa matkaa
mi bobo wyszedl pozytywnie i teraz mam bachora