Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwakwarakwa

do mężczyzn - jak powinna zachowac sie kandydatka na dziewczyne?

Polecane posty

Gość kwakwarakwa

Panowie, wyobrazcie sobie, ze poznaliscie dziewczyne, jest dla was atrakcyjna fizycznie, do tego ja lubicie. i tutaj pytanie: jesli czujecie, ze to kandydatka na cos wiecej - probujecie ja zaciagnac do lozka od razy, czy raczej z tym czekacie? a co jesli ona was ciagnie do lozka - czy jest juz zdyskwalifikowana? bo uznacie, ze jest latwa? generalnie po jakim czasie dziewczyna powinna zgodzic sie na sex z wami zeby nie zostala posadzona o bycie latwa?

Gość bzzzykacz
Pytanie bez sensu. Wszystkie kobiety, z którymi chodziłem (było ich, powiedzmy, kilka), ruchałem na pierwszej randce. Cnotki niewydymki mnie nie interesują. :P

Gość ruchałem jestes
strasznym prostakiem

Gość bzzzykacz
Wolę być prostakiem niż frajerem :-P

Gość Blad w podstawie pytania
Co to ma byc kandydatka na dziewczyne? Szukasz faceta, ktory ma ranking i sobie wybiera? Ja szukam kobiety inteligentnej, dojrzalej emocjonalnie i takiej z ktora nie bede sie nudzil. Jesli mnie zauroczy, zakocham sie w niej, bede dazyl do zblizenia, jesli mi sie tylko spodoba, to nie wiem, powody moga byc rozne. Wiem jedno, gdybym przespal sie z kobieta a jedynym powodem zakonczenia tegoz byloby uznanie jej za latwa, bylbym hipokryta. W koncu zrobilem to samo, moge wybaczyc sobie, wiec czemu od kobiety wymagam wiecej? Natomiast moge Ci odpowiedziec, ze na 99% nie chcialbym byc z taka kobieta, jak Ty, ktora wyobraza sobie, ze zwiazek to ranking, a chodzenie do lozka badz nie wynika nie z potrzeby serca / ciala, nie z zasad moralnych a z powodu tego ze wyobrazasz sobie, jak postrzega Cie ewentualny partner.

Gość Blad w podstawie pytania
i w ogole chyba na uczuciowe z tym tematem