Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiosława

Proszę o inspiracje rady itd bliskość seks pożądanie

Polecane posty

Gość Misiosława

Proszę o inspiracje rady itd bliskość seks pożądanie Witam proszę o poważne opinie/rady. Na co dzień mieszkam sama, mam narzeczonego od 3 lat, od 5 jesteśmy razem. P mieszka w NY, widujemy się raz na miesiąc lub dwa; zazwyczaj jesteśmy razem tydzień. Zawsze gdy się spotykamy jest cudownie, bardzo się kochamy, wszystko jest jak być powinno. Tym razem było toszkę inaczej, P przyleciał w czwartek, odczuwam coś w stylu ponownego zakochania. Od piątku uprawiamy seks kilka godzin dziennie, narzeczony gotuje, sam biega do sklepu, ja dbam o siebie bardziej niz zwykle. Jestem w takim erotycznym nastroju, w jakim dawno nie byłam. Mam nabrzmiałe piersi, jestem wilgotna od najmniejszego dotyku P. Przeżyłam przez te kilka dni takie orgazmy o jakich nigdy nie marzyłam. Chciałabym zrobić coś niespodziewanego, ale czuje że pomysły mi sie kończą... Bardzo proszę o jakieś inspiracje, porady. Narzeczony wylatuje pojutrze. Chcę mu pokazać jak mi z nim dobrze, chcę żeby był szczęśliwy tak samo jak ja jestem, żeby czuł się tak wyjątkowo jak jeszcze nigdy. Seks oralny także praktykujemy. A analny to nie to czego pragniemy. Pozdrawiam

Gość marwanek
Jeśli mam cokolwiek sensownego sugerować to testowanie, kombinowanie, wprowadzanie nowości - jedynie wtedy ten sex będzie na was robił wrażenie, będziecie na niego czekać. Wprowadzajcie gadżety, nowe miejsca, nowe pozycje - jest inaczej ;-)

Gość hantalek
Ale gadżety na jakiej zasadzie? Jako dodatek, czy coś co ma wzmocnić doznania? Czytałem o pierścieniach na penisa. Czy prawdą jest, że rzeczywiście przy nich dłużej penis stoi? Dłużej facet dochodzi?

Gość kajatana
Zgadzam się - doznania trzeba wzmacniać, próbujcie nowych pozycji, nowych miejsc, nowych pomysłów - nie pozwólcie się sobie znudzić sexem. Jeśli będziecie pracowali nad sprawami łóżkowymi to odmienicie sobie życie!

Gość gość
Na pożegnanie seks na lotnisku. W toalecie inwalidzkiej. Wyjdż z domu tylko w płaszczu i szpilkach i powiedz mu o tym w drodze. W trj toalecie możesz zrobić mu loda i rozsmarować spermę na nagich pierszach "na pamiątkę" albo kazać dię wydymać od tyłu i zostać z cieknącymi soczkami. Zapamięta to pożegnanie.