Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_88

Jakie prawdopodobieństwo ciąży?!

Polecane posty

Gość Marta_88

Hej, mam prośbę o radę. Ostatnia miesiączka zaczęła mi się 24 kwietnia, powinnam dostać już drugą, zrobiłam dziś test z porannego moczu wykazał brak ciąży. Czy miesiączka może być opózniona z powodu przeziębienia i stanu podgorączkowego i braniem leków typu pyralgina czy polopiryna S?

Gość pewnie ze takk
czyli ciązy nie podejrzewasz? idz jutro z rana na bete

Gość vvv89999
oczywiście. I tym, że się stresujesz :)

Gość Marta_88
Mniej więcej 56 dni od zakończenia poprzedniej miesiączki współżyłam z mężem i przy wyjmowaniu członka z mojej pochwy delikatnie zsunęła się prezerwatywa i częściowo została we mnie boję sie że ten jedyny przypadek może być powodem moich obaw

Gość Marta_88
chodziło mi o 5-6 dni

Gość pewnie ze takk
nie m a co gdybyc moze ciaza ,moze nie ciaza idz jutro z rana na bete do sie dowiesz bo tego ci nikt nie powie

witaj:) ja mialam podobny przypadek okres spoznial mi sie ponad tydzien zrobilam 2 testy oba negatywne a okresu jak nie bylo tak nie bylo . jednak po wykonaniu 2 testu przestalam o tym myslec....i za 2 dni pojawil sie okres wszystko siedzi w glowie kobiety... musisz przestac myslec o tym czy jestes w ciazy i poleci:) im wiecej sie stresujesz tym dluzej nie bedzie okresu pozdr.