Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plum_Plum

kolejny dowód na to że ludzie to bestie

Polecane posty

pamietam jak kiedys napisalem podobny topik, chodzilo o filmik 3 guys 1 hammer, lub jak kto woli Dnepropetrovsk maniacs i pamietam oburzenie ludzi po seansie filmiku ktorego link wtedy wkleilem. Dzis zobaczylem filmik rownie okrutny, i niewiarygodny w bestialstwie ktore ukazuje. Chcialbym podyskutowac na temat okrucienstwa.

Gość zupełnie się zgadzam
człowiek to najgorszy twór tego świata, jedyne stworzenie, które wolną wolę wykorzysta wyłącznie dla własnych korzyści, jest z natury egoistą (wiem, że wielu się z tym nie zgadza, ale przykro mi, mam na to zbyt dużo dowodów;) ) i niszczy ziemię, liczą się tylko pieniądze, chcę końca świata, za dużo jest na nim zła właśnie przez człowieka, i choć mam dziś dobry humor to mam świadomość, że choć mi dobrze tu i teraz - gdzieś na świecie, a może wcale niedaleko komuś (jakiemuś człowiekowi, zwierzęciu a może naturze) ktoś wyrządza ogromną krzywdę. brr, ta niemoc jest okropna :o nie mogę teraz pisać, ale liczę na rozwój tematu, dołączę później 🌼

Gość Navya
Różni są ludzie dobrzy i źli. nie można uogólniać. nic się nie dzieje bez przyczyny w każdym razie i takie okrucieństwo się bierze też z jakieś przyczyn czy wychowania czy środowiska czy fizjologicznych

wątpie by temat sie rozwinął, mam pecha do zakladania topików. Natomiast zgadzam sie z Tobą, choć chodziło mi bardziej o okrucieństwo człowieka wobec drugiego człowieka, to niewiarygodne co człek może uczynic innemu człekowi

dziś ja bede okrutny i zapodam link bestgore.com/murder/young-russian-nazis-mutilate-murdered-girl/

Gość blablabla ....
nie ma gorszego piekła niż to jakie może stworzyć człowiek człowiekowi

a czlowiek ktory stworzyl komus pieklo? Co z nim? Jest jeszcze człowiekiem?

Gość wszyscy ludzie tworza pieklo
innym przez obojetnosc i kopanie lezacego wiec nie sraj wyzej niz d... masz;/

Gość sorex
Obejrzałem filmik, wstrętny i obrzydliwy, dobrze że moja dziewczyna tego nie widziała. Wiecie co, ludzie to najgorsze bestie na świecie i niestety nic się nie zmieni, ba nawet takie filmiki, bo przecież człowiek obojętnieje i patrzy tylko aby jemu było dobrze.