abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 23, 2011 jak przebiegała wam ciąża ??? jak się czujecie/czuliście ? jakie objawy miałyście ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 23, 2011 jakie miałyście zachcianki a na co ochotę ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 23, 2011 ostatnio zaczełam czuć jakieś ,,ruchy'' dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 24, 2011 ja to mam narazie brak apetytu .... odrzuca mnie na widok jedenia .. ale za to moge bardzo duzo jest słodyczy .. a tak to zasłabniecia .. odruchy wymiotne . sennosc , nadwrazliwosc. bolace i nabzmiale piersi . a co ktory to tydzien u ciebie lub miesiac? bo ja juz 7 tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem? Napisano Maj 24, 2011 też chciałabym wiedzieć jakie miałyście pierwsze objawy bo... mnie bolą plecy na dole i strasznie mam wrażliwe piersi i właśńie się zastanawiam czy mogę być w ciąży?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miaucekkkkk Napisano Maj 24, 2011 no ja czasami od tak z nikad wymiotuje, ale zadko. jutro zaczyna mi sie juz 19t. chce mi sie pic duzo wody, duzo sie poce, szybko mecze. no i plecy. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem? Napisano Maj 24, 2011 u mnie prawdopodobieństwo ciaży raczej małe ale i tak nie mogę przestać o tym myśleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 25, 2011 jeszcze się ktróraś wypowie na ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Maj 25, 2011 pierwszy objaw-intuicja:) a tak poza tym jakieś 10 dni mdłości bez wymiotów na poczatku trochę byłam senna a tak poza tym tylko rosnący brzuch przypominał mi,ze mam w sobie Jego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach