Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa słitaśna

mam 14 lat i za tydzień się będę współżyć z moim chłopakiem

Polecane posty

Gość jaaa słitaśna

co roic, zeby mama sie nie dowiedziala?

Gość pffff:-/....
Boże ja to tu siedze i tak czytam te wszytskie wątki...ludzie naprawdę potrafią mieć nasrane w głowie i to równo... a Ty wez sie do nauki gówniaroa nie Ci takie poważne rzeczy w glowie...

Gość khjhj87
no przeciez to prpwpkacja ludzie ja pier*dole... troche luzu i dystansu ;/

moja corka ma 14 lat i jk sie dowiem to...........zamorduje gowniare...a pozniej wysle do gina bo nie chce byc babcia...masz odpowiedz mamy....wizyta ginekologiczna na trupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziecko-obodz sie !!!!!

ines-Ty idiotko :O w ten sposób uczysz córkę, że seks jest zły, a wcale nie jest. ja mam 16 lat, uprawiam i mam w dupie zdanie takich jak ty :]

[URL=http://chomikuj.pl/WhiteSnake?b=1]http://images.chomikuj.pl/button/WhiteSnake.gif Daj mi siłę do akceptowania rzeczy , których nie mogę zmieni , odwagę do zmiany rzeczy , których nie mogę zaakceptowa i mądrośc , abym ukrył ciała tych , którzy mnie dzisjaj wkurwili Daj mi siłę do akceptowania rzeczy , których nie mogę zmieni , odwagę do zmiany rzeczy , których nie mogę zaakceptowa i mądrośc , abym ukrył ciała tych , którzy mnie dzisjaj wkurwili

Gość bebilunki
dlaczego jeszcze nikt nie napisał " do ksiązek gówniaro" ?

nie wiem kto jest idiotka w tym przypadku....wiec sex uprawiaj ile chcesz mnie do obcych dzieciakow nic do tego...wyrazilam opinie jako matka i uwazaj na terminologie 16letnia sex-bombko

Po pierwsze sie zabezpiecz. Koniecznie niech sobie chlopak zalozy prezerwatywe. Po drugie, gdzie macie zamiar to zrobic? Bo jezeli w domu pod niobecnosc rodziców to mozecie miec niemila niespodzianke jak wróca wczesniej i was nakryja. Po trzecie, jestes pewna, ze tego chcesz? Czy chlopak na Ciebie naciska? Ile on ma lat? Bo jezeli starszy, a jakims cudem Twoi rodzice sie dowiedza to jeszcze zlosza go na policje z oskarzeniem o seks z nieletnia (bo, jak juz ktos wspomnial, w Polsce to jest legalne od 15 roku zycia).

a rozmawiałaś z córką kiedyś o antykoncepcji i konsekwencjach wynikających z seksu :O ? jak zajdzie w ciążę, to będzie Twoja wina, bo jej nie uświadomiłaś.

Gość Jak jej nie powiesz
To przecież się nie dowie. Proste

kąłdor_______zalozylas swoj temacik i zero reakcji wiec u kogos innego nie prowokuj twoich durnych dyskusji...masz 16 lat i rob co chcesz ze swoim tylkiem-ale naucz sie nie ublizac innym...brak ci argumentow bez walenia miechem ?...

tylko się spytałam-rozmawiałaś z nią kiedyś? u mnie w szkole są 3 dziewczyny w ciąży, wszystkie miały matki, kóre się wstydziły z nimi rozmawiać :O jak widzę takie matki, to krew mnie zalewa, nie powinny mieć dzieci :O

Gość olgaola85
hehe tak naucz corke ze sex jest brudny zly i zakazany;] napewno jej to pomoze wroci z brzuchem bo bedzie chciala dowartosciowac bo z taka matka zapewne tak bedzie i kurwa bedziesz babcia szybciej niz ci sie wydaje;]