Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaa matkaa

alkoholiczka w ciazy

Polecane posty

Gość zlaa matkaa

nie jem nic tylko pije wodke . teraz zaszlam w ciaze jestem w 20 tygodniu i mimo ze dziennie pije dziecko zyje jak to mozliwe chce poronic jak to zrobic

Gość uhm uhm
kiepskie prowo :D

Gość zlaa matkaa
czy ktoras z was probowala poronic i sie jej to udalo tylko jak to zrobily prosze pomocy

Mi też się wydaje że prowokacja, a jeśli nie, to samym piciem poronienia RACZEJ nie wywołasz, a dzieciak może urodzić się z fas

Gość malinkowy gaj
mialam sasiadke alkoholiczke ktora pila urodzila dziecko ale po 2 h zmarlo a niedawno przeczytalam o kobiecie ktora rowniez byla w ciazy i pila i ostatniej libacji ani ona ani dziecko nie przezylo the end smuci mnie tylko twe dzieciatko :(:(bo niczemu nie jest winne :(

Gość zlaa matkaa
po co mi bachor? z kims kto uciekl od odpowiedzialnosci nie wiem po chuj w polsce aborcja zakazana

Gość malinkowy gaj
jak zakazana ? w podziemiach wykonuja :O zreszta sa tabletki poronne a trzeba bylo sie zastanowic nad antykoncepcja a nie teraz dziecko skazywac na smierc badz powazne komplikacje zdrowotne szmato :O:O🖐️

Gość malinkowy gaj
wierz mi gdybym cie kobieto dorwala to bym ci tak po pysku ****+ bys az sama zdechla :O

Gość moja teściowa piła w ciąży
i z moim mężem i z drugim dzieckiem też-obaj cali i zdrowi

Gość naaaa 32
no piciem wódy nie poronisz... A dziecko będzie miało FAS !

Gość kasiuuula:)
Rany kobieto zal mi tego dziecka i Ciebie....... Teraz to nie ma rady dla takich jak TY! O takich rzeczach to mysli sie wczesniej. Co takie malenstwo winne? Chcesz je teraz zabic?????

Gość ha ha hahahhaha
taaa nic nie robi tylko siedzi i pije, a czas na kafeterie znalazła :D :D :D

Gość oj głowa aż boli
no na pierdoly jest czas, kobieto wez sie do roboty sprawdz swoje sily a problem sam sie rozwiaze, zajmij sie czyms a kase na zakup wodki lepiej schowaj na pozniej. Nie masz pojecia co to znaczy ujrzec swoje dziecko, juz samo to ze je nosisz jest cudem.

Gość de luxe87
Też jestem alkoholiczką i pije codziennie i tylko wódke. Na szczęście nie mam dzieci i mam nadzieję że nie będę mieć. Gdybym zaszła w ciąże jakims cudem to nie wiem co bym zrobila. Nie rozumiecie nas alkoholikow to jest choroba to się leczy ale nie zawsze da się z tego gówna wyjść. I nie ma po co gnoić takich ludzi jak alkoholicy czy narkomani bo to po prostu chorob. Ja bym nie usunęła, na pewno sprobowala bym donosić ciaze jak by było zdrowe to ok jakos by to było ale jakby było jakies upośledzone czy cos to ( i tu mnie zgnoicie pewnie) oddałabym do adopcji. Alkoholicy mają ciężko zajac się sobą, zdrowym dzieckiem a co dopiero chorym... to by była dla tego dziecka męczarnia.

Gość gość
Witam wszystkich. Własnie dzis dowiedzialam sie,ze moja matka jest w ciazy 2miesiac. Ma problem z alkoholem. ( Od 2 tygodni ostro pije ) . Nigdy nie mialam z nia dobrego kontaktu w zasadzie zawsze darłysmy koty, ale w tej sytuacji staram sie jej przemowic do rozsądku pomóc. Co mogę zrobic ? tak strasznie boję się o to malenstwo.