Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TytyryR

Na dyskotekach mam ZEROWE powodzenie...

Polecane posty

Gość TytyryR

Bez kitu.. dołuje mnie to na maxa, kiedy inni znajomi chodza na dysko to zawsze sobie potem gadaja o jakis laskach co zapoznawali, lizali sie z nimi itp.. a ja ? ja nigdy nikogo nie poderwalem na disco a chodze na disco conajmniej 6 lat już.. i zawsze to samo, zawsze sam tancze/sam stoje itp - zadna laska nie chce ze mna pobajerzyc, potanczyc itp jestem dosłownie powietrzem dla kazdej laski, zadna laska na mnie wzroku nie zawiesi nawet na 5 sekund a jesli ja juz do jakiejs podbije to widze w jej oczach tylko pogardę i zaraz odchodzi.. kurwa no dół :(

Gość TytyryR
zawsze się łudzę że kogoś poznam.. po drugie kiedy już jestem wstawiony i mam fazę to nie chce mi się wracać do domu tylko już się przejdę gdzieś z jakims kumplem do klubu, ale zawsze mój pobyt wygląda tam tak samo.. wchodzimy-pierwsze co do baru po piwko, potem obcenianie kto jest w klubie i co sie dzieje na parkiecie... pozniej po piwku próbujemy wbic na parkiet, robiac oczywiscie z siebie debili, no bo jak moze wygladac chujowy facet ktory tańczy sam :O jak ciota... no i po około 2h CZASEM 3h.. wychodzimy , bo nic tam po nas

Gość TytyryR
jestem niski, wąski i mam twarz dziecka - nic dziwnego, że żadna kobieta się mną nie zainteresuję w takim miejscu :(

Gość u ciannayay giecik ebe
czekam aż jakiś paszczur wyjedzie z tekstem ze w klubach same bez wartowsciowe osoby są :)

Gość ululuajosfgao
jest duzo niziutkich dziewczyn, przy ktorych pownienes sie krecic... a pozatym mam takiego jak ty kolege, tyle, ze wysoki, z twarzy niezaszczegolny ale i nienajgorszy - jego podstawowy blad? tanczy sam... nie podchodzi do lasek, nie stara sie jakos nimi zakrecic w tancu "doslownie" ... a przeciez na to liczy wiekszosc dziewczyn... a on zachowuje sie jak kazda z nich, liczy, ze to ona go poderwie? zalosne i niemeskie:o byc moze popelniasz ten sam blad... albo jestes wybitnie brzydki.. i nie pasujesz do tego dyskotekowego, wypindrzonego grona :O

Gość TytyryR
Tak, ja wiem, ze jest wiele kobiet niższych odemnie, ale na dyskotekach prawie każda ma szpilke ijuz nie jest tak kolorowe.. ja z moim 173cm w wiekszosci przypadkow na dysko jestem nizszy niz kobiety- wlasnie przez to ze maja szpilki a wiadomo ze kobieta chce miec wyzszego faceta od siebie, szczegolnie jak jest w szpilkach, to apropo wzostu- wiec wiadomo ze juz u 90% kobiet jestem skreslony z miejsca a nastepnie.. no wiesz, sorry ale jesli widze, ze zadna laska nawet na sekunde nie zawiesi na mnie wzroku to nie mam zamiaru do niej podbijac w tancu, bo mam dosyc sporo kolezanek i kazda mi mowila, ze dla niej osobisice nie ma nic gorszego jak podbija do niej jakies chujowy typ na parkiecie i sie nie moze odczepic :O wole nie ryzykować.. pare razy sprobowalem i zawsze to samo, wstyd i żal

Gość dyskoteki sa dla chamow
Normalny czlowiek nie chodzi do wiejskich dyskotek.Sa ciekawsze miejsca bary puby gdzie mozna poznac fajnych ludzi.A nie wiejski szajs co zjezdza sie co sobota po ciezkiej pracy w polu i tylko patrzy kogo tu w morde sztacheta zajebac

Gość Adolf Eichmann
Disco to gówno i miejsce dla szmaciarzy i szmat.

Gość TytyryR
Jaki wiejski szajs ty kretynie? ja mówie o szanowanych klubach w dużych miastach, gdzie są takie laski, że kutas staję.. pełna kulturka, wszyscy dobrze ubrani itp widac jestes jakims ograniczonym pajacem, który na słowo "dyskoteka" ma przed oczami jakaś potańcówke na wsi w remizie... eh, zal mi cie chlopaczku , pewnie nigdy nie bylem w dobrym klubie

Gość ululuajosfgao
wiec zastanow sie czego chcesz autorze. kilka lat popleniasz ten sam blad? i co? nic, podejdz do jakiejs skromnej dziewczyny i sproboj chociaz ty sie patrzec w oczy, toz to nic trudnego. ja zachowuje sie tak jak Ty, nie patrze zabardzo na facetow... ale jestem dziewczyna! i z doswiadczenia wiem, ze jak facetowi zalezy to odpowiednio reaguje... mowi, zebym z nim zatanczyla, albo poprostu tanczy ze mna! troche na sile, ale kobiety? ale z pewna doza dystansu! a jak juz bedzie dluzej tanczyc, zawsze mozesz spytac czy ma ochote odpoczac, i pogadac, przy soku . powodzenia i wiecej odwagi!!

Gość ululuajosfgao
sorrki za bledy :O

Gość aa popatrz w lustrze jak wygla
dasz tanczac... bo coniektorzy to chyba w zyciu nie widzieli siebie jakie dziwne ruchy wykonuja podczas tanca:D:O byc moze masz takie wlasnie nieciekwe i dlatego dziewczyny uciekaja....;)

zaraz ci wyjebie w morde to bedziesz mial kretyna :)

Gość JestCalkiemCiemno
ta? to dawaj, wyjeb mi w morde pajacu mozemy sie napierdalac

pewny jestes..bo jak ja ci zapierdole to tylko raz.

Gość JestCalkiemCiemno
chodz leszczyku , chetnie cie połame

Gość rrrsssfsf
;

Jedyne co musisz zrobic, to podejsc do dziewczyny zlapac ja deliktanie za rece, nie nachylac sie nad nia, ani nie mowic polglosem, spytac czy chce tanczyc, ale nie czekasz na odpowiedz tylko od razu ja prowadzisz, jak poczekasz na odpowiedz to dajesz jej szanse na ucieczke. Ona zatanczy z tym ktory sie jej nie boi. Nie mozesz byc za bardzo wstawiony bo dziewczyna to od razu wyczuje i uzna cie za leszcza. W tancu z nia rozmawiasz, jak cie polubi to bedziesz widzial, wtedy ja biezesz do stolika, jak nie ta to nastepna. Jak jestes z Krakowa to daj znac to pojde z toba i cie naucze, bo to nie ma nic wspolnego z wygladem. Pozdrawiam

Gość Poltrix
po uj chodzisz na dyski.Jak jestes ciota to siedz w domu bo jak cie spotkam to ci nakopie złamasie