Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokre majteczki

Kłopoty po masturbacji.

Polecane posty

Gość mokre majteczki

Wczoraj się ostro masturbowałam przy pomocy dildo, a dzisiaj cieknie mi z cipki sporo śluzu. Tyle jeszcze nigdy mi nie ciekło w dni płodne. To normalne, że nagle jest go więcej po takich okolicznościach? Dodam, że masturbuję się od niedawna, a seksu jeszcze nie uprawiałam i pierwszy raz mam coś takiego. :/

Gość mokre majteczki
A jakby było brudne to może się tak zrobić? Wydaje mi się, że czyste. Myję je po każdym użyciu.

Jak było brudne to mogłaś się nabawić grzybicy. Może po prostu jesteś mocno podniecona wspominając wczorajszą masturbację. :classic_cool:

Gość mokre majteczki
No dobra przyznaję się że to była marchewka, brałam co było pod ręką. Ale czy to ma jakies znaczenie?

Gość mokre majteczki
Podszywacz...

Gość mokre majteczki
tak jak pisałam od niedawna masturbuje sie ale na początku uzywałam korniszonów a teraz już wkładam sobie dorodne kabaczki :classic_cool:

Gość mokre majteczki
Piszą, że jak jest grzybica to leci podobno coś o serowatej konsystencji, a u mnie tak nie jest. Może rzeczywiście jakieś zanieczyszczenie mi się tam dostało. :( Podobno jak utknie w pochwie np. mały kawałek tamponu to też tak jest bo organizm próbuje się pozbyć go i więcej śluzu się wydziela. Może ponowna masturbacja by mnie przeczyściła. Myślicie, że jak coś tam jest to wtedy się wydostanie?

Gość mokre majteczki
teraz leja mi się takie ciagnące się flaki i jak dotkne palcem do na 10 cm za palcem idzie.

Ale co na przykład? Kawałek dildo? :D Grzybica to najpierw obfite upławy, dopiero potem serek. Śluz ma nieprzyjemny zapach?

Gość mokre majteczki
tak, cuchnie okropnie, tak jakby rybą :(

Gość mokre majteczki
Zapach normalny. A tak z ciekawości jakby to była grzybica to trzeba ją leczyć czy sama przejdzie?

Gość Iolek
:S

Gość mokre majteczki
Nie żartujcie sobie. :( Poczekam do jutra. Może to dlatego, że tym razem było mocniej, a pochwa jeszcze nie przyzwyczajona? Jest to możliwe?

Gość do Modna1124
Ładną reklamę sobie robisz...