Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia_a

Zostawił mnie bez żadnej odpowiedzi...

Polecane posty

Gość Karolcia_a

Mam pewien problem. Jestem z chłopakiem 16 miesięcy, wszystko zawsze było dobrze, do czasu gdy wyjechałam na wakacje. Gdy wróciłam wszystko zaczęło się psuć, ale nie było to takie tragiczne jak teraz. Od 10 dni, on mnie olewa, jeździ sobie sam na imprezy ;( wieczorem się pokłóciliśmy, i nie widzieliśmy się cały dzień zadzwoniłam do Niego a on do mnie "Po co Ty do mnie w ogóle dzwonisz? Nic nas nie łączy!" co ja mam o tym myśleć ..? on ma mnie w dupie ..;( nie chce ze mną spędzać czasu .. POMOCY!!

Gość dsasdd
ma cie w dupie

Gość Karolcia_a
Tyle to wiem ..

Gość baju baju baj
Też go olej...

Gość a taki tam..
To jak niby wygladało to 16 m-cy? jak wygladały te wakacje? mieliscie kontakt? ile macie lat? Moze mu po prostu przeszło??

Gość zapomnij dziewczyno o frajerze
a jakby za jakiś czas mu się odmieniło, poczęstuj go takim samym tekstem jak on Ciebie, kiedy zadzwoniłaś. może go wtedy pierdolnie choć na chwilę

Gość Karolcia_a
No lat to 16 ;) a on 17 ; ) On zawsze był wobec mnie był inny niż do tej pory, wydawało mi się że mnie kocha ! ; ( Dzisiaj byłam na rowerach z Jego młodszą siostrą, on siedział z kolegami i miał mnie gdzieś ; ( Ja specjalnie olewałam go, i udawałam że pisze sms-y z innym chłopkiem, ale to chyba nie wzbudziło w nim żadnej zazdrości. Z tego co wiem to na ostatniej imprezie niby poznał jakąś dziewczyne ..

Gość Karolcia_a
Gdy napisałam do Niego na gg , i zapytałam czy jesteśmy razem to napisał że nie .. i poszedł, bez wytłumaczeń..

Gość StaryZłomzmilionemlatnakarku
No, ta...przykro mi to mówić, ale po tym, w jaki sposób piszesz, i jak do spraw podchodzisz, wnioskuje, że jesteś raczej typową nastolatką, które to z regóły kochają się w typowych facetach. Wyrośniesz z tego. A tak poza tym, to co Ci się wydawało - że ślub z nim bierzesz? Że miłość...? Oto Pani powiem - nie miłość, a zauroczenie, a ślub pewnie ci tak na serio przez mysli nie przeszedł. Olej go, i tyle.

Gość Karolcia_a
Ja nie pisałam nic o ślubie, no ale mniejsza o to ; ) Muszę się dowiedzieć, czy on chce jeszcze ze mną być ..

Gość olej go , dasz rade ciezko ale
przezyjesz, mloda jestes, idą wakacje poznasz i się zakochasz tez mnie w Twoim wieku tak facet zranil bylo ciężko a gdyby nie to to bym nie poznala obecnego narzeczonego :)