Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaak

strasznie to wygląda

Polecane posty

Gość kasiaaaak

witam mam bardzo poważny problem, od dwóch lat zmagam się z przebarwieniami na górnej wardze. Wygląda to z daleka jakbym miała wąsy. Problemy te zaczęły mi się jak byłam w ciąży, obecnie jestem na tabletkach antykoncepcyjnych, może to też ma znaczenie. Próbowałam już różnych kremów wybielających ale nic na mnie nie działa, może któraś z was zmagała się z podobnym problemem, bo ja już nie wiem co mam robić. Dodam że staram sie nie opalać twarzy, a jak już to smaruje się kremem z filtrem.

Gość kasiaaaak
50 faktor

Gość khymkhymkhym
Mam podobny problem ale na szczescie nie jest to strasznie widoczne, makijaz kryje ten mankament. Niestety w lecie nie lubie sie malowac i zeby to ukryc, smaruje sie sokiem z cytryny, ponoc ogorek tez wybiela. Zapewne ta metoda nie jest blyskawicznie skuteczna i trzeba nieco czasu ale mysle, ze warto. Zauwazylam, ze przebarwienia na dloniach powoli blakna, wiec... moze sprobuj?

Gość sssssssssssssssaaaaaaaaaaaaass
Zbadaj wątrobę, bo te przebarwienia mogą być od wątroby!

na przebarwienia hormonalne dobry jest cosmelan. To jest terapia dwuetapowa. Najpierw zabieg w gabinecie medycyny estetycznej, później domowa kuracja. Całość trwa 4 tygodnie. Wszystkie przebarwienia znikają w 95%!