Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqurqtnie

małe mieszkanko i gromadka dzieci

Polecane posty

Gość aqurqtnie

Witam :) Jako, że mam małe mieszkanie, muszę sprytnymi metodami walczyć o każdą możliwą przestrzeń :) W tym temacie chciałam skupić się na pokoju dzieciaków. Jak pogodzić 2 maluchów w różnym wieku w jednym pokoju? Generalnie najbardziej interesuje mnie Wasze zdanie na temat łóżek piętrowych: jesteście ZA? Może macie w domach jakieś fajne łóżka, które możecie polecić? Dochodzą jeszcze sposoby na trzymanie zabawek i ogarnięcie ogólnego chaosu :)

Gość mama gromadki
Mam w sumie 2 łóżka. jedno piętrowe - tam śpią starsze dzieciaki i drugie dwu-poziomowe - dla młodszych. myślę, że niedługo zakupimy drugie piętrowe w miejsce tego dwu-poziomowego - dzieciaki rosną, a jest to moim zdaniem bardziej praktyczne rozwiązanie. Znacie może taki sklep: http://lozkapietrowe.com/ - mają tam ciekawa promocję o zastanawiamy się, czy by nie skorzystać...

Gość jaka gromadka?
Dwoje dzieci to nie gromadka :o

Gość Iko nik
ja w dziecinstwie mialam pietrowe - super rzecz :)

Gość kasiapindziel
tłuczemy debili i upychamy w szafkach,a jak nie spia to jeszcze kopa w dupy!!!a potem dalej kopulujemy a panstwo musi nam placic!!!!

Gość kasiapindziel
a sasiedzi to spia w jednym wszystkie i spółkuja jak wy wciaz maja nowe pomioty...

Gość kasiapindziel
nas to juz dziwiatka a mama w brzuchem chodzi nowe bedzie a zrec nie maja co,jozek kradnie,kasia daje d...pawełek bije i wymusza kase,andzelika cpa i daje a tata mame zapladnia jak pies!

Gość kasiapindzielowa
a jak sie tata rozbucha to i za Anielka biega z kutasem najarony taki ze hejjjooo az ci ta do szopy ucieka a tam dziadek spi ale i on pracie wyciaga:(

Gość mjknjn
Ja mam dla dzieci piętrowe łóżko i jestem mega zachwycona i zresztą dzieci również. U góry śpi 7 latek a na dole 3 latek więc jak widać 4 lata różnicy i się udało to jakoś pogodzić.

Gość hedffff
wygonić do piwnicy

Gość mama gromadki
@tez mamy pietrowe: widzę, że chyba piszemy o tym samym producencie. Ta aukcja allegro i sklep http://lozkapietrowe.com/ to to samo :) Dobrze przeczytać jakąś dobrą opinię. Z resztą z tego co widzę na allegro mają same pozytywy, także już wiem gdzie zamawiam :)