Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiony_26

Kobiety i Siku....

Polecane posty

Gość Zaciekawiony_26

Mam takie pytanie, dlaczego dziewuchy NON-stop sikają i nie kryją się z tym ani troche? Zauwazylem tendencje do absolutnego braku wstydu i strachu przed przyznawaniem się do sikania. PRzykład: Siedze w knajpie z koleżankami, jestem jedynym facetem w gronie, one 4, gadamy, nagle jedna do nas wszystkich nie patrząc ze ja też tam jestem mowi "musze siku, ide siku", reszta kobiet tak jakby nawet tego nie slyszala, jakby to byla norma dla nich, mnie zamurowało. No dobra, ale to byly znajome, ale jeszcze lepsza sytuacja. Jade pociągiem, jedzie ze mną studentka, na prawde ładna dziewczynke, sami w przedziale siedzimy, jakoś się rozmowa zaczęla, gadamy gadamy, nagle obca mi kompletnie dziewczyna mowi (a ja mam 26 lat i poważny wygląd) jak do ojca czy starszego brata, "zaraz wracam, siku hi hi " O losie. Dlaczego wy ciągle sikacie i mowicie o tym bezwstydnie? Zaloze sie ze pierwsza rzecz jaką robicie rano to siku. Albo pęcherzy nie macie i jak tylko wypijecie trzeba lać albo to ma podloze psychiczne jakieś...

Gość Stookrootka
Nie dowiesz się męskie bydle, to nasz sekret :) A teraz nie zawracaj nam glowy, bo musimy iść zrobić siku.

Gość He he he
My przynajmniej robimy to dyskretnie i w kibelku a nie tak jak chłopy. Mówi taki zaraz wracam idę się odlac po czym odwraca się i leje za pierwszym drzewem

Gość jbknk,m nkjm,
tu juz nie chodzi o samo sikanie ,a meldowanie :o

kobiety maja mniejsze pecherze niz mezczyzni dlatego czesciej sikaja a jesli chodzi o 'meldowanie' to chyba dlatego, ze czesto chodzimy do wc parami - wiec jesli jedna komunikuje to wtedy moga sie zglosic inne chetne z reszta nie rozumiem o co takie halo

ja bym sie bardziej niepokoila ze Ciebie to ciekawi autorze do tego stopnia ze zakladasz temat na kobiecym forum :)

Gość nie,,waliszsekonia,,aczego???
a nas ciongle dziwi ze ty ciongle se ,,walisz konia,, i nie tylko w pociongu i knajpie to czytamy tak wienc czego jeszcze nie rozumiesz; kolejnosc waznosci faktow sobie sama podrzeczo zweryfikuj to sie bedziesz innymi tematami,,dziwic,,

Gość lazy day ! :)
hahahaha się uśmiałam;d ale ludzie mają rozkminy;d

Gość aha i achhhhhh
ja też muszę często siku i guzik mnie obchodzi, że towarzystwo ma inne plany czy coś. Zreszta, moje koleżanki też musza często siku :P :D

Gość dzendter
siku jak siku.. ale ostatnio w szoku byłem, kiedy dowiedziałem się, że kobiety też kupę robią :O