Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbjhoigyiogjkb

do slubu 2 miesiace a ja nie wyrabiam

Polecane posty

Gość nbjhoigyiogjkb

nie wyrabiam z czasem w pracy urwanie głowy, jestem osoba decyzyjna w firmie a szef własnie poszedł na operacje, miałam isc na urlop ale chyba nie pojde wcale, oby tylko na slub 2 tyg dostac:( z pracy wychodze wieczorami, weekendy czesto tez, w domu syf, nie mam na nic czasu, narzeczony tez zabiegany a tu jeszcze szykowanie tego wesela:( w czerwcu mam jeszcze obrone i chyba sie wykoncze niedługo dlaczego ja tak musze zapierdalac za przeproszeniem a inne dziunie 20letnie szykuja sobie wesele na spokojnie bo nie pracuja albo sa STUDENTKAMI dziennymi!!!!

i do kogo masz pretensje?? było nie robić teraz wesela i slubu skoro masz obronę :/

i do kogo masz pretensje?? było nie robić teraz wesela i slubu skoro masz obronę :/

trzeba bylo isc na studia dzienne mozesz miec tylko do siebie pretensje, ze zle wybralas droge zyciowa. kazdy sam sobie ja uklada

Gość nbjhoigyiogjkb
wole studia zaoczne, które juz skonczyłam , teraz bronie sie na podyplomowce przynajmniej nie jestem lebiegą życiową, za która trzeba wszytsko robic i nie zgine jak te dziunie z dziennych

heh szkoda coś pisać :P pretensje do całego świata :P pierdolnij się w czoło to będzie wesoło dziunio :/

Gość dfvrgvrvr
niechce cie martwić ale wiekszosć wpływowych kierunków po których jest dobra kasa po protu nie ma zaocznych:D

Gość effy.
ale czas na kafeterie się znalazl

Ja studiuję dziennie, pracuję, dorabiam popołudniami rękodziełem, piszę pracę magisterską i organizuję z narzeczonym ślub i wesele 300 km od miejsca zamieszkania. Wszystko jest do zrobienia. A określenie "dziunie" ogromnie mi się nie podoba, bo większość moich znajomych ze studiów dziennych studiuje równolegle kilka fakultetów albo łączy studia z pracą, natomiast mam też takich znajomych, którym studia zaoczne fundują rodzice, a ich obowiązki ograniczają się do weekendowego bywania na uczelni. Miałam też taką znajomą kiedyś: studia zaoczne, ona nigdy nie pracowała, wesele, mieszkanie i samochód ufundowali rodzice - fajnie, że ktoś mógł jej pomóc, może nawet trochę zazdroszczę, ale to dowód na to, że "dziunie" zdarzają się wszędzie.

Gość mjndfjd
to skoro nie wyrabiasz to co robisz na kafe?

Gość vsbgsdfb
dziunie z dziennych? my (te z dziennych) przynajmniej mamy gruntowne wykształcenie. i na egzaminy musimy się uczyć w przeciwieństwie do zaocznych co na ładne oczy mają 5. phi

Gość olkoliczowa
co znaczy nie wyrabiasz czego jeszcze nie masz ja tez mam slub za rowne 2 ms

Gość olkoliczowa
i jestem ta dziunia ktora nie pracuje i uczy sie zaocznie:P

Kwestia organizacji, ja też mieszkam z narzeczonym, pracuję, bronię licencjat i wszystko na spokojnie nam się udało i udaje załatwić z narzeczonym. :) Pozdrawia 22letnia dziunia. :D:D

Gość olkoliczowa
wszystko macie juz zalatwione?

My ślubujemy za 2,5 mies., mamy wszystko najważniejsze załatwione a resztę dogrywamy powoli. Zaproszenia już nawet mamy wszystie rozdane.

Gość ehhhhm
szkoda słów :/ Pretensje do całego świata, obrażanie innych , jakaś bezsensowna zazdrość, ale przecież nikt Ci nie kazał brać ślubu w czerwcu. Nie od dziś wiadomo, że w czerwcu są obrony, więc mogłaś sobie zaplanować ślub choćby na lipiec - jeden problem z głowy. A co, może myślałaś że na wieczorowych to nie trzeba pisać pracy?

Gość olkoliczowa
ewusiak ja tez mam 22 lATA popiszemy na gg na temnat slubu?

olkoliczowa - Mogę zapytać, czemu nie pracujesz, studiując zaocznie? Nie traktuj mojego pytania jako ataku, pytam wyłącznie z ciekawości, bo gdybym ja miała możliwość studiować zaocznie i nie musiałabym martwić się o pieniądze na utrzymanie i studia, to pewnie zrobiłabym sobie jakiś fajny kurs czy staż, żeby potem mieć coś ciekawego do cv.