Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaneBirkin

CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA :(

Polecane posty

mietkaaa a ja zas mam biodra akuratne do reszty.Te uda są moją zmorą.Jak tyje to tylko uda i cycki.Nawet się dziwie,ze dwoje dzieci ur. i mam takie biodra. w tamtym roku mialam 90 cm w biodrac,moze dla kogos duzo,ale mi bylo dobrze bo mialam 96 cm w biuscie :D I btaka bylam zgrabna w swoicho czach ,ze musialam to zaprzepascic.Dodam,ze ten bieg o wymarzoną sylwetke prowadzilam poltora miesiaca gdzie codziennie cwiczylam po 2 h na orbitreku i 15 minut na hulahop :)Wtencyas tey jadlam same waryzwa i owoce ale w umiarkowanzch ilosciach Ł=

Gość mietkaaa
To masz odwrotnie niż ja :). Ja też nie przepadam za ćwiczeniami samodzielnymi w domu, bo nigdy nie wiem, czy na pewno to dobrze robię...

Gość sporowiecprofii
co do wody i 3 litrow- nastepne zryte lby- kto wam wmowil ze musi byc woda to maja byc plyne- gorzkie kakao, zielona herbata, herbatki ziolowe a nawet chude mleko. NIE kawa bo wywala wapn i magnez a to niezbedne mineraly zaraz po cynku manganie i chromie + b witmaminy kakako zalatwia wam sprawe poprawi humor i doda fibry- kakao gorzkie na wodzie bez cukrow oczywiscie z 0.5 litra dziennie do salatek sypcie mak niebieski nic nie czuc a ma mikro o ktorych wy pewnie nie macie pojecia-

sporowiecprofii Otylosc..wedlug Ciebie to juz powinnam byc otyla,a tutaj niespodzianka.Albo jestes zakompleksionym babochlopem,albo nie masz co pisac.Dam Ci radę..zajmij się sobą,bo ja po dwoch ciazach i jedzen iu przed nimi po 500 kalorii nie mam nawet nadwagi,a odchudzam się jak wszystkie tutaj dla lepszego samopoczucia...;/

sporowiecprofii bo ciemna maso,woda jest najlepiej przyswajana przez organizm i wypłukuje toksyny.A chude mleko - sorry,najwiekszy syf jaki moze byc.A kawa podnosi cisnienie i wypłukuje mikroelementy.Mowiac prosto kawa odwadnia i jej nadmiar jest niekorzystny dla organizmu.Dlatego zaleca się picie jednej kawy dziennie,a po niej wypicie szklanki wody.

aha,a gorzkie kakao to po co? ...... nie rob z siebie idiotki bo nawet dietetyk Ci powie,ze woda jest najzdrowsza.

Gość sporowiecprofii
to moj ostatni wpis w tym topiku bo powinniscie lizac mi stopy za takie rady- ludzie do takiej wiedzy dochadza latami wlasnych cwiczen. a teraz zagadka? podobaja wam sie instruktorzy fittnes ich proporcje? to pomyslcie czy my jemy 500 kalorii i same warzywa? i po nich prowadzi sie 4h cardio. macie jesc miesa ryby nabial watrzywa pic oleje brac witaminy i mineraly suplementy uzupelniajace i cwiczyc nawet spiac myslac o cwiczeniach. dieta to minimum 1400 jezeli nie wychodzicie z lozka przez dwa dni z lenistwa. inaczej klapa i bedziecie bezksztaltne z powijajaca szara skora i z kompleksami ze tak sie staralyscie a tu nie ma efektow. ps dbac o watrbe przedewszystkim 4miechy zrec ostropest z herbapolu juz od teraz i dbac o utleniacze. maly zonk bez tluszczy nie schudniecie zdrowo i daleko nie zakdziecie bo machinen stop

Gość sporowiecprofii
nie bede wam tlumaczyl po co woda to nie wszytko po prostu sa jeszcze inne napoje zawierajace h2o- kawa ? nie mowie nie ale jedna i nie mysl ze kawa to jakis cud po ktorym schudniesz czytacie na odwrot? to moze dlatego jestescie grube. napisalem ze nie tylko woda jezeli ktos nie moze w siebie wlac dziennie 3 litrow sa inne opcje odpowiedziec jeszcze na inne pytanie? zaraz wam napisze o kakao dziewk i jestem facetemi

Ja cwiczy,am po 2/3 h i jadlam fasole,pomidory,mialam piękną skore,ladne wlosy i duzo energi.Wiec marna ta Twoja teoria.A ze dostalam lenia,bo poszlam na studia to inna sprawa.Jakbym byla instruktorką fitness to dalej bym tak jadla i nie musiala siedziec na forum gdzie się odchudza.A ponad to taka grupa motywuje bardziej niz cokolwiek innego.Bo tutaj my wszystkie mamy podobny problem - BRAK AKCEPTACJI SIEBIE !

Gość mietkaaa
2, 3 h dziennie ćwiczeń, to już faktycznie niezły wyczyn :)

mietkaaa bo mialam motywacje i ponad to chcialam się zaprezentowaac szwagrowi,ktory zawsze uwazal,ze nie pasuje do jego brata.No ale studia,zima i poszlo wszystko wl as,a teraz mam malo czasu aczkolwiek niedawno tez chodzilam na stepperze po 2 i pol godziny.Niestety go zajechalam ;/

Gość sporowiecprofii
macie tu fakty o dwoch lychach kakao wypitych w ciagu dnia- pokazcie mi cos lepszego szybkim plynie ktore zawali was tak magnezem zelazem itd fibra itd dlatego kuzwa i nie dyskutowac ze mna tylko sluchac http://nutritiondata.self.com/facts/sweets/5471/2

aha....dodam,ze mozecie ladnie wysmmuklic nogi owijajac je folia spozywczą :D i oczywiscie balsam rozgrzewający.

Gość mietkaaa
Aha :), to kup sobie nowy ;), ostra zawodniczka jesteś :) Ja mam teraz ostrą motywację do biegania i z tego się cieszę, bo po prostu czuję mocno, że brakuje mi ruchu...

Gość mietkaaa
O tej foli słyszałam, tylko jeszcze się nie odważyłam :D

sporowiecprofii koktajl ztruskawkami - serwatke i truskawki miksujesz.Serwatka oczyszcza i wspomaga odchudzanie.A zelazo ...... ja bym zrobila sobie salatke ze szpinakiem.Kakao powoduje,ze jest sie ociezalym i malo kto go tak pije jak Ty to sobie piszez. Metkaaa wlasnie slabsza,ale powiem Ci,ze musze wrocic do cwqiczen bo bez tego to ani rusz.Jak masz cellulit tob tylko steper.Widzisz ja waze 68 ale nie mam cellulitu wlasnie dzieki folii i steppperowi :)

Gość mietkaaa
madziula, ja ważę tyle samo co Ty :D

metkaaa mi moj facet przyniosl taką szeroką na cale udo,smaruje sie balsamem i zawijam folia uda i brzuch (dlatego inie mam boczkow).Pod koldeke na 30 minut i juz :)

Oj laseczkia le nam sie watek rozkreca:) Co wejde to nowa stronka :P Ja robilam 2 lyzki kawy, 2 lyzki kakao, 2 lyzki imbiru i cynamonu tyle samo, troche oliwy z oliwek. Wyglada jak kupaaa, smarujecie nogi, folia, pod koc. Szcypie jak diabli :P a stepper tez zajechalam :D

Gość mietkaaa
a balsam jaki pod tą folię stosujesz? muszę spróbować :D

a Moze zrobmy odchudzanie na punkty - taka zdrowa rywalzacja :D Za kazde poltora litra 5 punktow,za kazda godzine cwiczen 5 punktow,i za tzymanie wlasnej diety 5 punktow.Jezeli zgrzeszymy to odejmujemy po 5 punktow.Co wy na to ?:D

A wymiary moze jutro podamy? na stojąco, na boso uda Madziulka chyba. W najszerszym miejscu mam 58 :( porazka.

ok ok ok, ja jestem typ sportowca i rywalizacje lubie :P Czyli kazda jest na zero? sport 1h - 5pkt 1,5l wody - 5pkt trzymanie diety - 5pkt wazymy sie codzinnie?

Jane ja mam 59 czasami 60 zalezy czy mi sie woda zatrzyma...ale lydki mam szczuple po prababci ;p Ja bym chciala zrzucic z ud 10 cm iponoc do tego najlepszy jest dukan

Laski mam propozycje. Napiszmy moze swoja wage i wymiary kazda w stopce? Bo jak teraz mi piszesz ze masz 59 czy 60 to ja nie pamietam Twojego wzrostu :P

Ok, wlasnie otowrzylam wode:P Aha, nie wiem jak Wy, ale ja codziennie zanim cos zjem pije szklanke letniej wody z cytrynką.

Gość sporowiecprofii
wszystko naezy jesc-- serwaytke tez i to sie wlicza w plyn warzyw nie bierze sie ogolnie do bilansu kcal sa male wyjatki kakao podalem jako opcja do wody i jej uzupelnienie i slodyczy smaku ktorego wam brakuje. kakao ma wegle i tluszcze poza tym wiec spokojnie z nim. truskawki sa bardzo dobre- aletraktujcie warzywa jako zrodla witamin i mineralow serwatka tez jest oki bez tluszczy nie schudniecie- pojmijcie minimum 2lychy dziennie musicie wypic zeby rozpuscic grupy witamin i sa antyutleniaczami oleje virgin lniany flex tran kakao orzechy . tran z lychy a nie w kapsulce taniej zdrowiej i wladciwa dawka okolo 50 gram tluszczy ogolem dziennie w tym 25gram z tranu i tzw zdrowych. od teraz zaczniecie wyscig z tluszczami bo nie latwo zjesc tylko nastepne okolo 25 w pozywieniu sama garsc orzechow was przerosnie. wiec ruch ruch i ruch i wtedy pozwalamy sobie na piekne zdrowe zycie i diete i 4 h cwiczen i czujemy relaks i energie